Hocam H.Kadioglu hocam uzaktan bağlantıyla halletti. Şebeke gidip gelme sorunum bitti navigasyon sorunum eskisi kadar sık olmasa da arada tekrarlanıyor.İnşaAllah hocam
Ne gibi bir işlem ugulandı acaba ? Bende de aynı sorun vardı fakat sadece Tcell de yaşıyordum. Şu an çift hat Ttelekom var en ufak bir sorun yok.Hocam H.Kadioglu hocam uzaktan bağlantıyla halletti. Şebeke gidip gelme sorunum bitti navigasyon sorunum eskisi kadar sık olmasa da arada tekrarlanıyor.
Ben de hallettim sorunu, modem dosyası bozulmuş benim telefonun, onu yeniden yükleyince düzeldi. Şimdi bir sıkıntısı kalmadı.Ne gibi bir işlem ugulandı acaba ? Bende de aynı sorun vardı fakat sadece Tcell de yaşıyordum. Şu an çift hat Ttelekom var en ufak bir sorun yok.
İşlemleri paylaşır mısınız hocam size zahmet. Ben sorunu sadece Tcell de yaşadım. Çift hat var. Bir tanesini Vdfn a taşıyacağım. Ola ki onda da aynı sorunu yaşarsam bende uygulayayım yöntemi.Ben de hallettim sorunu, modem dosyası bozulmuş benim telefonun, onu yeniden yükleyince düzeldi. Şimdi bir sıkıntısı kalmadı.
kafeinsiz hocam sağ olsun![]()