Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, Mi 11 Ultra'ya HyperOs güncellemesi geldi. Orjinal Kamera uygulamasının arayüzü hâlâ eski olduğundan dolayı Google package installer uygulaması üzerinden güncellemek istedim. Fakat güncelleme yapılmıyor. Kamera dosyasını indirdim. İndirilen dosyanın üzerine tıkladığım da paket yükleyici...
Merhaba Mi 11 Ultra modeline twrp yükledim hangi slot olduğunu bilmediğim için B den A ya çektim sonra yeniden başlatınca fastboot a geçiyor twrp ye geçemiyorum bilgisayar dan twrp kurulumu yaptığım da error hatası alıyorum ne tür bir işlem yapmam gerek
20.12.9 eu çin roma geçer geçmez twrp üzerinden eski roma geçmek istiyordum twrp den (error opening /data/user_de/0/ operation not permitted) hatası alıyorum advance wipe yapıyorum temizlik başarısız hatası alıyorum sistemi yeniden başlatıyorum ama twrp ye atıyor ne yapmam gerek yardımcı...