madman76 kullanıcısının son içeriği

1. M

Çözüldü Poco başlatıcı sorunu

şifreyi bulup sorunu düzelttim ama çok uğraştırıcı pocobaşlatıcıyı güncellemedim eski sürümde bıraktım
  2. M

recover dan data formatladım telefon açıldı gibi ançak this device is locked ekranı geldi Mi Account ekranı var tel açmak için şifre istiyor ançak şifre bilmiyorum. bilgisayarda mi hesabına girdim ançak burdan ne yapmam lazım 1627986369 recover dan data formatladım telefon açıldı gibi ançak...
  3. M

merhaba dün telde sorun yok du sabah kalktığım da poco başlatıcı yanıt vermiyor uyarısıyla ekran karanlıktı hiç bir işlem yapamıyorum tel yeniden başlatmak için kapattım ama açılmadı .Ekranda MIUI yazısı kaldı ne yapmam lazım telefonsuz kaldım çözüm ne dir? Teşekkürler.
  4. M

Yardım pocofhone f1 şarj sorunu.

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/kampanyali-orjinal-xiaomi-33-watt-mdy-11-ez-note-8-9-10-ve-pro-mi-8-9-10-ve-pro-sarj-aleti-cihazi_pdp_630758546?utm_source=epey&utm_medium=ocs&utm_campaign=cpc bunu alsam sıkıntı olur mu veya önerebileceyiniz başka bir şarj aleti var mı
  5. M

arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim yarın bir arkadaş Redmi 9 almıştı onu şarjı ve kablosuyla deneyeceğim bakalım artık umarım sorun sadece kablodur bakalım artık.
  6. M

arkadaşlar şarj aleti ve kablosu orjinal telle birlikte gelen zamanında sıfır almıştım hızlı şarj destekliyor ve şimdiye kadar da hızlı şarj yapıyordu
  7. M

ısınma olduğunu sanmıyorum çünkü daha önce normal şarj olurken azda olsa ısınıyordu şimdi şarjı sürekli kesildiği için sıcaklık yok ne telde nede şarj aletin de elimde başka tip c kablo olmadığı için başka kabloyla deneyemedim şimdilik malum pandemi yüzünden her yer kapalı kablo temin de...
  8. M

merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce telefonu şarja taktım fakat tel şarjdayken ikide bir şarj etmeyi kesip tekrar başlatıyor ve şarj olmuyor telle gelen şarj makinası ve kabloyu kullanıyorum şarj olmuyor.Eski Sony telefonun şarj makinasıyla denedim çok yavaş şarj oluyor bahsettiğim sorun...
  9. M

Uygulama Google Camera Pixel (3) ve Ayarları

kusura bakma mesaja geç cevap verdiğim için link olursa iyi olur teşekkür ederim 1565031542 apk yı buldum da bilgisayara indirdim tel nasıl kuracağız?
  10. M

Uygulama Google Camera Pixel (3) ve Ayarları

poco için google camera uygulamasın nerden indiriyorsunuz? play store da varmı?
  11. M

Yardım ekran koruyucu önerisi ?

arkadaşlar bende pocof1 için kılıf ve ekran koruyucu bakıyorum fakat daha birşey bulamadım.çok fazla çeşit var. tariktastan arkadaşın önerdiği koruyucu şuan satışa kapalı başka ne önerirsiniz.
  12. M

Yardım reklam sorunu

malwarebytes programıyla taratmışdım bişey çıkmadı ama senin dediğini de yapalım bakalım sonucu yazarım
  13. M

Yardım reklam sorunu

merhaba arkadaşlar PocoF1 telefonum da sürekli reklam sayfası açılıyor.arama yaparken olsun oyunda,nette gezerken veya video izlerken nasıl kurtulurum bundan yardım lütfen
  14. M

Çözüldü bilgisayara bağlama

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim.dediklerinizi yaptım sorun çözüldü.
  15. M

Çözüldü bilgisayara bağlama

Merheba arkadaşlar foruma yeni katıldım.Pocophone f1 aldım çok güzel bir telefon ançak bilgisayara bağlayamadım.MiPCSuite programını da kurdum ama bir türlü bilgisayarda görünmüyor hiç bir şekilde dosya paylaşımı yapamıyorum.çözümü nedir acaba .teşekkürler
Üst Alt