m3rh4b4 kullanıcısının son içeriği

1. m3rh4b4

Haber Android 10 güncellemesi alacak Xiaomi telefon modelleri belli oldu

Android 10 güncellemesi alacak Xiaomi telefon modelleri belli oldu Google'ın en yeni mobil işletim sistemi Android 10, telefonlara pek çok yeni özellik kazandırıyor. Peki Android 10 güncellemesini hangi Xiaomi telefon modelleri alacak? Son olarak Xiaomi Mi Note 10 model telefonuyla dikkatleri...
  2. m3rh4b4

Haber Xiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı ortaya çıktı

Xiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı ortaya çıktı Çinli Xiaomi'nin gelecek yıl duyurulacak olan amiral telefonu Mi Note 10 Pro'nun fiyatı belli oldu. Dünya genelinde fiyat/performans telefonlarıyla dikkat çeken Xiaomi, yeni amiral telefonu Mi Note 10 Pro için son hazırlıklarını yapıyor. Henüz duyurusu...
  3. m3rh4b4

Haber MIUI 11 özellikleri

MIUI 11 özellikleri Xiaomi bu arayüzü ile birlikte daha akıcı bir kullanıcı deneyimi vaat ediyor. Stabilize ve performans konusunda geliştiği belirtilen MIUI 11, yazı tipi değiştirme ve karanlık mod gibi birçok görsel değişikliği de beraberinde getiriyor. Son zamanlarda en çok yaygınlaşan...
  4. m3rh4b4

Yardım Uygulamalardan kendi kendine çıkma

Resmi note 6 pro kullanıyorum bazen Kendi kendine uygulamadan çıkıyor sebep ne olduğunu bilmiyorum
  5. m3rh4b4

Yardım Cast Sistemi düzgün çalışmıyor

Wifi var 1576931570 Cast sistemleri internet gerek duymaz sadece bağlantı noktası olsun yeter
  6. m3rh4b4

Yardım Cast Sistemi düzgün çalışmıyor

Televizyon görmüyor Bluetooth ile hiç bağlanmıyor wifi ile bazen bağlanıyor görüntüsü iyi değil
Üst Alt