luthien kullanıcısının son içeriği

1. luthien

Yardım Root'u uygulamalardan gizleme

Telefonum rootlu olduğu için bir adet kitap programım hiç açılmıyor. Rootu kaldırın uyarısı veriyor. Magisk içindeki Hide bir işe yaramıyor. Bir çözümü var mıdır?
  2. luthien

Trendyol 150TL kazanma fırsatı

https://paylas.trendyol.com/ bu linkteki kampanya sayesinde herkes kendi koleksiyonlarını bu konuda paylaşırsa basit şekilde hepimiz bir miktar para kazanabiliriz. Her koleksiyondan 50lira kazanabiliyor ve 3 koleksiyon hakkımız var. Her 10 eklemede 5 lira kazanıyoruz. Burada herkes kendi...
  3. luthien

Soru Mi 9 se takas etmeli miyim

Şuan hali hazırda Note 8 pro kullanıyorum. Türkiye cihazı. Fakat hem kamerası hemde ekranı beni mutlu etmedi. Daha küçük bir ekranı olduğu için ve bu markadan ayrılmamak için mi 9 se istiyorum. İmei kayıtlı mi 9 se ile takas edip üzerine 300 lira alacağım. Sizce yapmalı mıyım. Fikirlerinizi...
  4. luthien

Soru 2. IMEI kayıtlı değil

Telefonumu Xiaomi Türkiye garantili olarak 5 ay önce aldım. Nedense imeisini kontrol etmek yeni aklıma geldi. Bir imei kayıtlıyken 2. imei kayıt edilmemiş gözüküyor. Bu genel olarak mı böyle yoksa iletişime geçmeli miyim aldığım yer ile.
Üst Alt