Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba,
Yeni rom kurmak istediğimde ya da upgrade yapmak istediğimde nedendir hala anlamadığım bir şekilde TWRP, Orangefox ve ya Pb hangisi olursa olsun ilk giriş ekranında benden şifre istiyor fakat ben bu şifreyi bir türlü çözemedim. Şifre girmeden ilerliyorum ama bu seferde...
9.7.4, 9.7.11 çıkmış ve 9.7.18 çıkacak ya da çıktı bilmiyorum bu eleman gelmiş 9.6.24 paylaşmış bunlarda bi tuhaf :D tabi bu sürümden sonra şu updater mevzuları patladı adamlarda haklı neyse paralı olan her şeye karşıyım miui pro gayet güzel bir rom ama güncelleme için para vermek bana pek akıl...
Hocam bende note 7 kullanıyorum ama dediğiniz sorunları aynı operatörü kullanmama rağmen hiç yaşamadım sizin cihazda sıkıntı olabilir mi ? Farklı hatlar takarak denediniz mi ?
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu da bir satış politikası bana kalırsa. bak bu var ama şundan daha üstün değil ama şununda bir tık üstünde denilebilecek bir cihaz üretmişler. global dünyanın oyunu hep işte ne yaparsın. bir zamanların amiral gemisi katili ünvanını taşıyan Xiaomi bile artık paranın tadını almış olabilir mi. Tam...
olabilitesi yüksek dediğim gibi operatörünüz ile bence bir görüşün diyeceğim ama işte bunu anlayabilecek bir çağrı merkezi çalışanına denk gelmeniz gerekli :) bende bir çağrı merkezi çalışanı olarak bazen çalışanların bilgisizliğinden usanmış durumdayım maalesef
hocam Turkcell'den aldıysanız tek sim kart özellikli cihazıdır. Aynen Turkcell sitesinde yazan metin şu şekilde "
Sim Kart Turkcell münhasır mağazalarından (flagship dahil) ve www.turkcell.com.tr ‘den ve telesatış kanalından alınan Xiaomi Redmi S2 cihaz modeli tek sim kart özelliğine sahiptir."
bu durumu operatöre iletin hocam gerekirse sim değişikliğine gidin cihaz kaynaklı ya da rom kaynaklı bir sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası. peki ss te ilettiğiniz 4.5 g uyarısı hala var mı ?
hayatımda gördüğüm en saçma program sanırım. yahu millet yaşlanmamak için hele o hollywood yıldızları bilmem ne tonlarca para saçıyorlar bir program uğruna ki deli saçması bir şey kendilerini yaşlandırıp acayip acayip kılıklara bürünüyorlar. her yıl illa bir program böyle patlatılıp adamların...
cidden çok beğendim ama şu ingilizce kısmına acayip takığım hocam :) yine de emeğinize sağlık umarım birileri sesimi duyar tamamen Türkçe olarak güncelleyebilir :)