Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Poco x3 NFC'de yaşanan meşhur ekran rengi soluklaşmasının Google Chrome kaynaklı olduğu söylenmişti. Chrome ayarlarından renk gamut ayarlarını değiştirerek sorun çözülür dediler ancak şimdi aynı hatayı YouTube uygulamasında almaya başladım. Ekran sorunlu değil ancak yazılımsal...
Arkadaşlar merhaba black shark telefonumda şarj soket yeri temassızlık problemi yaşıyordum. Internetten parça aldım kadıköyde dolandırıcı bir telefoncu (Kaya iletişim hasanpasa) 150 TL paramı alıp yeni soketi taktı ama telefon %1 şarjı 1 saatte dolduruyor.
Bu telefonu adam gibi tamir...
Merhaba telefonumun şarj soket yerindeki arızadan dolayı şarj etmek çok zordu belli bir pozisyona gelmeden şarj olması çok zor oluyordu.
Internetten şarj soket bordu aldım kadıköyde bir telefoncuya değiştirdim. Değişmeye fahis fiyat, aldı 150 TL. Parça benim olmasına rağmen.
Ancak batarya...
Merhaba arkadaşlar black shark telefonum bugün suya temas etti hoparlör sesi ilk başta boğuk geldi ancak sonra kuruyunca açıldı.
Yalnız sanki ses eskisi gibi değil. Sol hoparlörden ses çıkmadığını farkettim. Bazı kullanıcılar sadece sağda hoparlör olduğunu söylüyor acaba black sharkta dual...