Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba 🇹🇷
Tek başıma geliştirdiğim ve hala geliştirmek üzere olduğum oyunuma yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
yorum atan herkese şimdiden teşekkürler 😃🙏
Ek: oyunda radyo açarak istediğiniz şarkıyı dinleyebilirsiniz.
İNDİR VE OYNA : Google PlayStore
NOT: eklememi...
Redmi note 9 pro cihazımda
Endonezya stock Miui 13.0.5 rom yüklü
Miatoll uyumlu bir twrp yükliyince cihazı yeniden başlatınca siliniyor stock twrp geliyor
Şöyleki fastboot flash recovery twrp. İmg şeklinde cmd yarıdmıyla yğklediğim için mi acaba sorun çünkü aynı şekilde magiski de yükledim...
Merhabalar
Redmi note 9 pro cihazım için çok sade arayüzü olduğu için özelleştirebilceğim bir kaç rom arıyorum tavsiye edebilceğiniz custom veya eu rom varmıdır?
Not :normalde miui 13.0.5 ten bekletim bir çok özelleştirme olmasıydı fakat çoğu özelliklee hala gelmiş değil bu yüzden rom...
Merhaba arkadaşlar bir çok kişi redmi note 9 serisinin miui 14 alacak mı almıycak mı merak içindeydi yeni habere göre redmi note 9 seriler bunlar
Redmi Note 9
Redmi Note 9S
Redmi Note 9Pro
Redmi Note 9ProMax
modelleri Android 12 tabanlı son Miui 14 güncellemesini alacaktır
kaynak için tıklayınız
🇹🇷CarX Parking Şahin
Google Play Store
Herkese merhaba yeni doğan park simülasyon oyunum.Grafik olarak tadmin edici grafikleri olduğunu söyleyebilirim desteklerinizi bekliyorum
Güncellemeler: Yeni arabalar,Çevre tasarım, grafik optimizasyon,yağmur modu
Özellikler: Park...
🇹🇷OFF-ROAD ADVENTURE
Google Play Store
Selamlar Gerçekçi Fizikleri Gerek oynanışı ile Yeni bir Offroad Oyunu denemek oynamak istiyenler olursa diye link bırakıyorum.
Özellikler; Gerçekçi Arazi çökmeleri,yağmur çamur efektleri ve gerçekçi araç fizikleri ve bir çok yeni özellikler.
NOT...
Herkese Merhabalar Ben LONE WOLF🐺
Dinamik LockScreen Mod Magisk modülü
Bilgi: Bu mod sade kilit ekranlarınızın yerine dinamik animasyonlu ve özeleştirilebilir özelikler ekler.
°Güncelleme uyarısı:Yeni modlar yaptıkça konuya ekliycem V1_lockscreen,V2_lockscreen gibi.
Güncelleme...
Herkese Merhabalar Ben LONE WOLF🐺
Bugün sizlere yeni düzenlediğim miui 10,11,12.5 ile uyumu olan LockScreen Magisk modülümü tanıtcam
miui 12.5.3 Android 11 de denenmiştir.
Önemli Not: Bu Mod Bir Temadan Alıntıdır.
Kilit Ekran Stili Klasik Temaya Gömülmüştür.
Kilit Ekranı Stili Hariç Hiçbir...
Selamlar suan itibariyle redmi note 10 serisine kadar miui 13 gelmis bulunmakta note 9 pro serisine ne zaman gelcek bilgisi olan varmı ?
İkinci ceyrek diyolar ikinci ceyrege girmedik mi ?
Merhabalar ben LONEWOLF🐺
Bugün sizlere MIUI 13 ile gelen Power menüsünü MIUI 12.x.x'de nasıl kullanacağınızı göstercem
××××××××××××İndirme bağlantısı××××××××
⬇️ ---İNDİR--- ⬇️
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
KURULUM: Magisk'ten dahili depolamada...
Merhabalar ben LONEWOLF
Stock romlarda bulunan bir sıkıntı saat witget'i 4x2 olup gereksiz bir takım yer kaplamaktadır
4x1 yaptığım magisk modülü sizlerle.
°°°°°°°°°°°°°°Yenilikler°°°°°°°°°°°°°
•Saat witget'i 4x1'den 2x1'e düzeltildi.
•Yeni 4x1 Saat ve hava durumu widgeti eklendi.
•Hava...
MERHABALAR BEN LONEWOLF :@
•Bugün sizlere MIUI 13 rom içersinden alınmış MIUI 13 modülümü tanıtıcam•
×indirme bağlantısı×
⬇️°°°°°°İNDİR°°°°°⬇️
°°°°°°°°°°°°°°°Yenilikler°°°°°°°°°°°°°°
°°Ekran açılış sesi & kapanış sesi
°°Sistem yazı tipi
°°Bootanimation
NOT:Sesler MIUI 13den...