lolman kullanıcısının son içeriği

1. L

Yardım Twrp Restore sistem Çöküyor

Mi10t Android 10 kullanıyorum. Twrp ile yedek alıyorum . tekrar restore yaptığımda sistem çöküyor bootlop oluyor ve twrpye atıyor beni. TWRP_3.5.2_10-v1.1_By_Master.img twrp-3.6.0_11-v3.1Android11.img ve bir çok sürümünü denedim sonuç alamadım. Bu sorun yedeğin Decrypt çözemediğinden mi...
  2. L

Sohbet mi11t pro uygun fiyat ve ısınma

Arkadaşlar 4.700 tl 'ye arkadaştan mi11t pro alacağım ikinci el . Tanıdık olduğu için uygun alıyorum bir problem yok o konuda fakat bu mi1t prolarda ısınma problemi olduğunu biliyorum. Bu fiyata alıp kullanılır mı yoksa One Plus 8 Pro gibi cihazlara mı baksam.?
  3. L

Çözüldü İmei uzatma

Edevlet üzerinden imei uzatma yaptığım zaman "Girmiş olduğunuz Imei'lerin durumu hizmetin kullanılabilmesi için uygun değildir." Uyarısı alıyorum sebebi nedir ? 1659025114 sorun çözülmüştür konu kapanabilir
  4. L

Sohbet Band 20 olmayan cihaz alınır mı

Çekim kalitesinden ziyade band20 olmayan cihazlar sürekli şebeke aradıkları için şarjı hızlı bittiği söyleniyor. Tecrübe sahiplerinin yorumlarını bekliyorum
  5. L

Rom Miui 10 tabanlı android 10

Daha önce Elimde miui 10 tabanlı android 10 yazılımı vardı yanlışlıkla silmişim .Hangi geliştiricinin yaptığını da unuttum . xiaomi eu ya baktım fakat göremedim . Bilen var mı acaba ?
  6. L

Soru mi9t Band20

Garip bir sorunum var . Hattım vodafone mi9t kullanıyorum signal network guru ile baktığımda band20 var görünüyor . hız testinde 2 mbps hız alıyorum . hattımı samsung s6 ya takıyorum 150 mps hız alıyorum . Sorun nedir acaba .
  7. L

Yardım Kameraya Bağlanamıyor hatası

Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Hiçbirşey yokken durduk yerde bu hatayı vermeye başladı. 2-3 tane farklı rom kurdum çözüm olmadı .Elimde bulunan orjinal persist dosyasını twrp den restore yaptım. Kamera çalıştı . fakat 1 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi . Sonra tekrardan persist...
  8. L

Rom mi9t whatsapp bildirim sorunu - Bütün miui10 sürümleri sorunlu

Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim telefon ve yazılım konusunda acemi değilim şunu kapatmışsın bunu kapatmış gibi yorumlar yazmamanızı rica ediyorum en az 5-6 farklı miui sürümü denedim hepsinde aynı problem var . Daha sonra yabancı forumları araştırdım herkesde aynı sorun olduğunu gördüm...
  9. L

Yardım Android Sistem Bildirimi Kapatılamıyor

Sistem Bildirimini kapatamıyorum. . Mesela birini arıyorum yada mesaj yazıyorum swiftkey uygulamasında olduğu gibi o bölümd ebildirim çıkıyor . 10.3.15 stable mi9t
  10. L

Rehber Quallcom İşlemci Cihazlarda VoLte-VoWifi PDC programı ile etkinleştirme

ben bütün işlemlerimi twrpden yapıyorum
  11. L

ben şimdi tekrar rom kurdum gitmedi bende aynı duruyor . Sanırım efs kaydına gömülüyor bu
  12. L

Teşekkür ederim . Bu sefer oldu. Yalnız ben Turkey-Volte yazan yeri active yapıp Row commerical Sildim sorunsuz çalışıyor şu anda . Sanırım forumdaki en kolay yöntem sizinkisi Yeni rom yüklediğimizde tekrar aynı işlemi yapmaya gerek var mı ? Yoksa efs'ye mi gömülüyor bu işlemler ?
  13. L

Efs Yedeğini geri yükledim Sonra da sadece turkey-volte yazan yerleri active ettik vowifi gene açıldı. ama yeniden başlatınca Sub0 kalıyor fakat Sub1 eski haline geliyor . Vowifi açılmıyor 1573178810 Bu işlem sistemde nereye kayıt oluyor bilginiz var mı kayıt olan dosyayı Klasör şekilde...
  14. L

Dediklerinizi yaptım vowifi açılıyor fakat telefonu yeniden başlattıktan sonra resimdeki sub1 tekrar inactive oluyor ve vowifi aktif olmuyor . Turkey-volte yazan yazıyı da remove yaptım . Ayrıca bende test yazmıyor hiçbir yerde . Miui eu rom kullanıyorum. Cihaz mi9t Bu durumu nasıl...
  15. L

Rehber *Yeni Yöntem Eklendi - 15 Ağustos 2020* MIUI VoWiFi-VoLTE Çalıştırma Rehberi(Root Gerektirmez)[Tüm Cihazlar]

Bu modem dosyasını nereden buluyorsunuz miui romlarının hiçbirisinde modem config bulunmuyor . 3 farklı rom sürümüne baktım
Üst Alt