Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi10t Android 10 kullanıyorum. Twrp ile yedek alıyorum . tekrar restore yaptığımda sistem çöküyor bootlop oluyor ve twrpye atıyor beni.
TWRP_3.5.2_10-v1.1_By_Master.img
twrp-3.6.0_11-v3.1Android11.img
ve bir çok sürümünü denedim sonuç alamadım. Bu sorun yedeğin Decrypt çözemediğinden mi...
Arkadaşlar 4.700 tl 'ye arkadaştan mi11t pro alacağım ikinci el . Tanıdık olduğu için uygun alıyorum bir problem yok o konuda fakat bu mi1t prolarda ısınma problemi olduğunu biliyorum. Bu fiyata alıp kullanılır mı yoksa One Plus 8 Pro gibi cihazlara mı baksam.?
Edevlet üzerinden imei uzatma yaptığım zaman "Girmiş olduğunuz Imei'lerin durumu hizmetin kullanılabilmesi için uygun değildir." Uyarısı alıyorum sebebi nedir ?
1659025114
sorun çözülmüştür konu kapanabilir
Çekim kalitesinden ziyade band20 olmayan cihazlar sürekli şebeke aradıkları için şarjı hızlı bittiği söyleniyor. Tecrübe sahiplerinin yorumlarını bekliyorum
Daha önce Elimde miui 10 tabanlı android 10 yazılımı vardı yanlışlıkla silmişim .Hangi geliştiricinin yaptığını da unuttum . xiaomi eu ya baktım fakat göremedim . Bilen var mı acaba ?
Garip bir sorunum var . Hattım vodafone mi9t kullanıyorum signal network guru ile baktığımda band20 var görünüyor . hız testinde 2 mbps hız alıyorum . hattımı samsung s6 ya takıyorum 150 mps hız alıyorum . Sorun nedir acaba .
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Hiçbirşey yokken durduk yerde bu hatayı vermeye başladı. 2-3 tane farklı rom kurdum çözüm olmadı .Elimde bulunan orjinal persist dosyasını twrp den restore yaptım. Kamera çalıştı . fakat 1 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi . Sonra tekrardan persist...
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyim telefon ve yazılım konusunda acemi değilim şunu kapatmışsın bunu kapatmış gibi yorumlar yazmamanızı rica ediyorum en az 5-6 farklı miui sürümü denedim hepsinde aynı problem var . Daha sonra yabancı forumları araştırdım herkesde aynı sorun olduğunu gördüm...
Batarya süresi sırasıyla revos /miroom> Global > eu
Özellikle şunu belirtmek isterim eu da düzgün modlanmış sürümü bulabilirseniz bataryanız globaldan biraz daha fazla gider ama genelde daha az gider haftalık güncellediği için batarya hataları çok oluyor.
Bugüne kadar 20 den fazla rom...
Global beta rom son olarak 9.6.27 demiş arkadaş. Fakat eu 9.7.4 - 9.7.11 - 9.8.1 vs linkler eklemiş . Resmi olarak bu romlar yok ise nasıl eu veriyor onu sormuştum
Eu nun nasıl yayınlandığını biliyorum lakin xiaomi resmi olarak yayınlamadığı bir sürümü eu da yayınlayamaz onu soruyorum cevabını biliyorsanız siz yazın lütfen. 9.6.27 den sonra sürüm üzerine mi güncelleme geliyor sadece