Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu özellik whatsapp gruplarında paylaşım yapmaya yarıyor fakat bunu kullanmak için '' forward messages up 250 chats'' limitini açmak gerekiyor. Normalde 5 kişiye kadar izin veriyor whatsapp
Bugün adgurda bakınca dit.whatsapp.net adının engellendiğini gördüm . Araştırdığımda aşağıdaki yazıyı gördüm. Bu alan adını telefondan engellersen ban olayına bir faydası olur mu acaba ?
https://faq.whatsapp.com/538382354780857/?locale=tr_TR
Mesela resmi whatsapp sürümü 13.99 olsun Modlanmış sürüm de 13.99 ise hala ban yeme olayı oluyor mu ? yoksa bu ban yiyenler resmi sürüme güncelleme geldiğinde kullanmış oldukları modlu sürümü güncellemediğinde mi ortaya çıkıyor.
Ben sadece iş icabı toplu grup mesajları için kullanıyordum. Ban yiyince orjinal sürüme döndüm. Kaç defa 1 saatlik ban yiyince kalıcı olarak yasaklanıyor herhangi bir genelleme var mı acaba ?. Üst üste 4-5 sefer ban yiyip hala hesabı kapanmayan var mı ?
Kalıcı ban atılılıyor zaten whatsapp kendi sitesinde şöyle bir yazı vardı. Geçici bandan sonra kalıcı ban yersiniz şeklince bir yazı vardı. bir kaç forumda okudum kalıcı ban atıldığına dair. Kalıcı ban yerseniz karışınızda muhatap bulmazsınız hocam kimse mailinize cevap filan vermez
Herkesin böyle rahat rahat ban yedim demesine biraz şaşırıyorum bir sürü kalıcı ban yiyen insan var . Ban yiyen numara ile bir daha whatsapp kullanamıyorsunuz.
Şunu da belirtiyim. Ben 12.0.12 romda 256 kalem debloat yaptım sistem neredeyse saf android kadar temiz. Sizin daha fazlasını yaptığınızı sanmıyorum. Aslına bakılırsa debloat olayının bench ile doğrudan hiçbir ilgisi yok. Arka planda açık olan bazı uygulamalar bir miktar etki edebilir o da...