LokumBaba kullanıcısının son içeriği

1. LokumBaba

Yardım Xiaomi Mi A2 ROM Atma

Bu durumu yaşayan tek ben miyim? Yok mu buna çözüm bulan. Telefonsuz 2. haftama giriyorum. Telefonu alalı 1 ay oldu bu kadar çabuk kaybetmek istemiyorum.
  2. LokumBaba

Telefon gözüküyor. Numaralarla karışık harfler var, fastboot yazıyor. Bu gözüktüğü anlamına geliyor anladığım kadarıyla.
  3. LokumBaba

Program telefonu görmüyor. Driver kurulu. Refresh'e bastığımda telefonda "press any key to shutdown yazıyor". Herhangi bir tuşa bastığımda kapanıyor. Tekrar fastboot moduna alıyorum fakat yine görmüyor.
  4. LokumBaba

Farklı PC'de denedim. TWRP indirdiğini söylüyor (cmd üzerinde) fakat telefonda hiçbir değişiklik olmadı. Ses açma tuşu ile telefonu kapatma tuşuna basılı tutmayı denedim "no command" yazıyordu. Telefonu yeni aldım dolayısıyla durumun kötüleşmesinden korkuyorum. Ayrıca telefonsuz bir hafta...
  5. LokumBaba

Aygıt yöneticisi - Android phone - Android Bootloader Infernace Sağ tık "Sürücü güncelleştir" Yolundan ilerledim. "Cihazınız için en iyi sürücüler zaten yüklü" yazıyor.
  6. LokumBaba

1542129143 USB kablosunu çıkardım fakat hala android olarak bilgisayarda gözüküyordu. Aygıtı kaldır dedim ve USB kablosunu tekrar taktım ardından Fastboot devices dedim. Telefonu şimdi görüyor. Fastboot flash recovery komutunu tekrarladım. Bu sefer farklı bir hata verdi. FAILED (command write...
  7. LokumBaba

Minimal adb kullanıyorum, CMD ekranı açık.
  8. LokumBaba

FAILED (command write failed (No error)) hatası veriyor.
  9. LokumBaba

Şuanki durumda twrp yükleyip, Android 9 yüklemem mümkün müdür? Mümkünse bu yoldan devam etmek isterim.
  10. LokumBaba

FAILED (Write to device failed (Unknown error)). Öneriniz için teşekkür ederim.
  11. LokumBaba

Merhaba. Yakın zamanda telefonuma Android Pie işletim sistemini kurmak istedim fakat başarılı olamadım. Bootloader'ı açtım, twrp yüklemeden Android Pie yüklemeyi denedim(bilmediğimden kaynaklı). Videoda"fastboot erase system" yazmamı istedi, yazdım. Şuan telefonum herhangi bir işletim sistemine...
Üst Alt