Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sorun 2 saat önce başladı, konuşurken hiçbir şekilde ahize ve üst hoparlörden ses gelmiyor kişinin sesi sadece alt hoparlörden geliyor, bununla birlikte konuşurken sesi dışarı versemde değişmiyor, neyi denediysem olmadı nasıl çözerim
Arkadaşlar son üç haftadır oldu problem harici hiçbir problemi yok telefonun.
Kamera açtığımda bazen, çok sık şekilde kesik kesik diyim mor çizgiler oluyor kamera kitleniyor kapatıp açınca düzeliyordu.
Son iki haftadır ise buna ek olarak kamera açtığımda ekran simsiyah oluyor kamera...
Galerimde normalde 1000 fotoğraf var WhatsApp ile beraber ama 9000 tane var oda Google fotoğraflarla birlikte neden zorunlu olarak xiaomi galerisi ve Google fotoğraflar entegre birbirine ve bu iptalde edilmiyor, xiaomi yi o kadar sevmeme rağmen şu zorunlu tutumlarından dolayı değiştirecem...
Arkadaşlar 13 dahil olmak üzere 13 e kadar lite modeli çıkıyordu bu model poco x ve note serisi fiyatında çıkıyordu nispeten iki modeldende bir tık üstteydi özellik olarak ama 14 serisi ile bitti sanırım lite model ama xiaomi den açıklamada yok, civi modelinin global haliydi, şuan civi 4 çıktı...
Aslında oda olabilir hatta t pro olarak alabilirim ucuzluğundan ötürü 👍
Ama telefon sıfır olmalı
Peki şunu sorayım, bende kullanılmayan mi 8 lite var Türkiyeden alınma, yd alsam mi 8 lite imei aktarsam daimi kullanabilir miyim?
Gerçi mi8 lite yıllardır sim takılmadı imei iptal mi onuda...
Çok teşekkür ederim 11t 16-18.000₺ arası bu benim nazarımda kabul edeceğim fiyat lakin 11t pro 24-26.000₺ arası bu biraz fazla.
Esasen 11t pro 16-18.000₺ arası olmalıydı.
Konu kitlenebilir teşekkür ederim
Arkadaşlar biliyorum telefon eski ve parasını hakketmiyor o parayla note 13 pro X5 veya 6 pro vs alınabiliyor, hepsinden haberim var.
Ama 11t serisi cidden içimde kalmış bir telefon, note 10 pro aldıktan birkaç ay sonra çıktı ve çıkar çıkmaz almak istedim lakin alamadım ama hala sıfır Türkiye...
Doğrudur, note serisi bana göre güzel bir seri bugün alacak olsam yine note alırdım herhalde
1729028661
Zaten telefon almayacamda kıyaslamak istedim, alacak olsam note pro yada pro plus alırım sadece