Logan8877 kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Xiaomi 11t pro vs 12t

Arkadaşlar en başta söyleyim alacağımdan sormuyorum sadece merak ettim hangisi sizce daha iyi. 11t proda ois yok ama daha iyi video tarafında, kamera desen aynı olduğunu düşünüyorum. Not: alacağımdan dolayı sormuyorum hangisi daha iyi diye merak ettiğim için sordum.
  2. L

Soru Hyperos alan telefonlara kamera güncellemesi gelecek mi?

Arkadaşlar bir kaç hafta önce telefon MIUI de iken galeri güncellemesi gelmişti, konusunuda açmıştım sizce hyperos alan telefonlara kamera güncellemesi gelir mi ekstra özellik ve görüntüde iyileştirme gibi? Bakıyorum haberlere tüm android telefonlarda ya samsung yada Google telefonlar hep...
  3. L

Sohbet Tüm baskılara rağmen daha da güçlenerek yoluna devam eden marka

Arkadaşlar Huawei nasıl bir marka Amerika tabiri caiz ise Huaweiyi resmen helak etti bitirdi ama Huawei hala devam ediyor yoluna ve dahada güçlü şekilde devam ediyor, benim düşüncemle huaweinin başına gelenler Apple Samsung Xiaomi gibi üç büyük markanın başına gelseydi şuan kepenkleri...
  4. L

Sohbet Kamera ikileminin sonuna geldim bugün

Arkadaşlar diyordum size ön kamera başta olmak üzere kamera önemli diye bugün Media Markt a gittim, S23 FE, S24 Plus, Xiaomi 13 T, ve iPhone 14 baktım, izlenimlerimide paylaşayım. Sonuç olarak gün ışığı değil kapalı ortam ve ön kamera, S23 FE güzel çekiyor ama çok az bulanık çıkıyor...
  5. L

Soru Xiaomi neden, redmi ve pocoya özenmiyor

Arkadaşlar konu açtım resimden metin kopyalama diye arkadaş her modele gelmiyor her özellik diye. Şimdi benim anlamadığım olay şu, belli başlı özellikler her modelde olması lazım değil mi? Bunu Samsung, Honor, Vivo, Huawei, Oppo gibi markalar alt markaları veya giriş seviye telefonlarına...
  6. L

Soru Hyperos geldi resimden metin kopyalama

Arkadaşlar hyperos geldi telefona resimden metin kopyalama var demişti forumdaki arkadaşlar ama yok sebep ne olabilir. Harici sorayım ben güncellemeyi almak için bölgeyi Vietnam yaptım geldi hyperos sonra Türkiye yaptım bundan dolayı eksik sıkınılı bir durum olmuş mudur? Ve güncellemeyi Vietnam...
  7. L

Sohbet Xiaomi civi 4 pro/14 lite tanıtıldı ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar 14 lite çıkar mı diye konu açmıştım kimi Xiaomi lite modelden vazgeçmez dedi kimi 13 lite sondu dedi, ama sonunda tanıtıldı, civi 4 pro modeli tanıtıldı bizede 14 lite olarak gelecek. Telefonun henüz tüm özellikleri belli değil ama işlemci 8sgen3 işlemci leica 50mp kamera ön kamera...
  8. L

Sohbet Kredi kartına mı yoksa ek hesaba borçlu kalmak sıkıntı?

Arkadaşlar kredi kartına 25.000₺ ek hesaba 17.000₺ borcum var Nisan itibariyle hangisine borçlu kalmak daha sıkıntı sizce kapatmak için önce hangisine yükleneyim? Telefon alacam demiştim Honor 90 eğer kredi kartı önce kapatmam gerekirse telefonu rahat alırım şayet ek hesabı daha önce kapatmam...
  9. L

Soru Vivo V29 5G vs Honor 90, Kamera

Arkadaşlar şuan note 11 pro plus kullanıyorum ama satacam mecbur note 10 proya geçtim, başta ön kamera olmak üzere tüm kameralarda hangisi daha iyi. Note 10 pro, note 11 pro plus, note 13 pro plus tan ön kamera çekimi yaptım üç telefonda da kirli sakalım pastel boya gibi tel tel durmuyor net...
  10. L

Soru Hyperos ta haraketli fotoğraf özelliği

Arkadaşlar hyperosta haraketli fotoğraf özelliği var mı ? Hani fotoğraf çekince yapılan son hareketin olduğu fotoğraf iPhone ve Samsung ta var ki mekanik bir özellik değil diye biliyorum, yani lenslerle alakalı değil yazılım ile olan birşey.
  11. L

Sohbet Xiaomi, 6.67 vs 6.7 vs 6.73

Arkadaşlar Xiaomi nin orta ve orta üst segmentleri 6.67 inç, bana bu boyut saçma geliyor, bunuda Xiaomi den başka yapan yok 6.4, 6.5, 6.6 vs genel olarak. Sizce Xiaomi orta ve osta üst modelleri artık kaç inç olmalı? Bence t/t pro serileri 6.73 olmalı, poco redmi serileri 6.7 yada 6.5...
  12. L

Soru Galeriye gelen gereksiz güncelleme, Google fotoğraflar silinmesi

Arkadaşlar dün note 11 pro plus telefonuma galeri güncellemesi geldi 110 küsür mb neyse güncelledim tamamen gereksiz bir özellik gelmiş, şöyle diyim galeri Google fotoğraflara bağlanıyor her işi galeriden yapıyorsun ama sorun şurada galeriden sildiğimiz her fotoğraf, Google fotoğraflarda yedekli...
  13. L

Yardım Hyperos için bölge değiştirmek mantıklı mı?

Şöyle birşey duydum hyperos u erken almak için bölge değiştiriyorlarmış ama bölge değişince ses kısılması vs oluyormuş şimdi diyelim bölge değiştik çin yaptık hyperos güncelledik sonra tekrar Türkiye yaptık sağlıklı olur mu bu olayda kalıcı sıkıntı olur mu? Yoksa gelmesini mi beklemek. Bu ara...
  14. L

Soru Redmi note 11 pro ya hyperos gelmiş pro plus üvey evlat mı?

Arkadaşlar Redmi note 11 pro ya hyperos gelmiş internette okudum 11 pro plus a gelmedi hala sebep nedir?
  15. L

Sohbet APK ile olmayan Xiaomi özelliği yükleme var mı?

Arkadşalar böyle birşey var mı? Xiaomide herhangi bir özellik başka bir Xiaomi redmi yada pocoda yok diyelim APK ile o uygulamaya yüklenebilir mi o özellik?
Üst Alt