Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel bir kurumdan internete bağlanıyorum, kullanıcı adı ve şifrem var ama bu interneti sadece tarayıcı üzerinden kullanabiliyorum internete bağlandıktan sonra tarayıcıdan pop-up açılıyor ve oraya kullanıcı adımı ve şifremi yazıp devamında tarayıcı üzerinden internetimi kullanabiliyorum. Ama...
Evimde 65tl ye aldığımız (cok kazik bir fiyat) 8mbps bir internet var. Ara ara internet hizi 1mbpslara düşüyordu. Durduk yere oyun ortalarında falan cok dusuyor. Son 3 gundur internet hizi 2mbps gecmedi ve musteru hizmetlerini aradim.modemi yeniden baslati vs. degisen bir sey olmadi. İnternet...
Arkadaşlar baya Pubg oynayan birisiyim. Bu yüzden android 7.1.2 kullanıyorum. Dragon xia 3.9 standart kernel ile flashlıyorum ve pubgde mukemmel performans aliyorum ama 7.1.2 de kamera performansi kotu internette o kadar baktim ama bir sey bulamadim bulduklarim ise kotuler bana yardimci...
Arkadaşlar baya Pubg oynayan birisiyim. Bu yüzden android 7.1.2 kullanıyorum. Dragon xia 3.9 standart kernel ile flashlıyorum ve pubgde mukemmel performans aliyorum ama 7.1.2 de kamera performansi kotu internette o kadar baktim ama bir sey bulamadim bulduklarim ise kotuler bana yardimci...
Sorunu cozdum githun sitesinden buldum zipi sonra flashladim ilkde hata verdi sonra bilgisayarda zipi cikarip sadece icindekileri zipledim tekrar denedim oldu suan bir sorun yok gayet iyi calisiyor
download kısmında bende çıkmıyor moduller internetim sağlam internetten buldum zip dosyasını şimdi error 1 hatası alıyorum magisk 13.1v lazımmış sürümüm 19.2v daha güncel
Ya bu isinmasindan dolayi frekans dusmesi nasil haledebiliriz ki hangi dosyayi silmek lazim ariyorum forumlarda bilgi yok root exploreden kendim bakiyorum hepsini kurcaliyorum degisiklik yapamiyorum izin vermiyor acaba pil uzerindeki sensor sokuluyor mu uada sensor dosyalarini silersek sorun...