Livix kullanıcısının son içeriği

1. Livix

Çözüldü Rom sonrası hafıza düşmesi 64gb to 32gb Galaxy s9+

Arkadaşlar telefona önce pixel experience romunu yükledim sonra beğenmeyip sammobile sitesinden en son çıkan romu kurdum ama sonra farkettim ki 64gb olan telefonumun hafızası 32gb'a düşmüş 4 farklı rom daha denedim yine olmadı hep 32gb gösteriyor. Twrpden wipe>advanced wipe>data işaretle> resize...
  2. Livix

Yardım Üyelik girişi isteyen siteyi Android httrack ile nasıl indirebiliriz?

Hocam siteyi söyleyemem ama "busuu" yabancı dil öğrenme sitesi gibi düşünebilirsiniz. 1656196111 Hocam o iş sıkıntı ya. Hani mesajı görmesi bile mucize. Eğer başka bir yönteminin varsa cidden çok iyi olur. Yoksa artık Mobil Chrome üzerinden tek tek sayfaları çevrimdışı olarak kaydet yapacağım...
  3. Livix

Yardım Üyelik girişi isteyen siteyi Android httrack ile nasıl indirebiliriz?

Arkadaşlar çok acil yardımınız lazım. Öncelikle kullanmakta olduğum siteye zaten üyeyim ama siteyi httrack ile indirmek istediğim zaman sadece üyelik gerektirmeyen kısımları indiriyor ama benim bu üyelik gerektiren kısımları da indirmem gereke acilen çünkü yaklaşık 2 hafta offline olacağım...
  4. Livix

Yardım Galaxy s9+ iris tarayıcısı ile fotoğraf çekilmek mümkün mü?

Şu konuyu bi zortlatıyım halen kimseden cevap gelmemiş. Böyle uygulama varsa süper olur.
  5. Livix

Yardım Galaxy s9+ iris tarayıcısı ile fotoğraf çekilmek mümkün mü?

Arkadaşlar şimdi sorumu açıklamadan önce şunları söyleyeyim s9+ ve ya iris okuma özelliği olan telefon kullananlar bilir gece telefonu açmak için iris tarayıcı kullanınca etraf zifiri karanlık olsa bile irisinizi okuyor ve üst kısımda kendi gözünüzü okuduğunu görebiliyorsunuz etraf kırmızı falan...
  6. Livix

Yardım S9 plus kamera video dalgalanma sıkıntısı

Selam arkadaşlar. Bu konu hakkında fazla kaynak bulamadım o yüzden güvendiğim tek siteye yazmaya karar verdim. Motosiklette telefonu telefon tutucuya tutturunca gaz verdiğim gibi video dalgalanmaya başlıyor hemde aşırı şekilde. Bu problem daha önceki redmi note 7 telefonumda yoktu ama gariptir...
  7. Livix

Yardım Microsoft

Evet hocam en iyisi biraz para içerde bırakmak sanırım. Önemli olan sicil sonuçta. Bir daha böyle bir şey kesinlikle yapmam. Cidden okuyan herkes için söylüyorum canınız mi çekti sakız bile almayin....
  8. Livix

Yardım Microsoft

Sicilime de ömür boyu işlenir... Sanırım en iyisi geri adım atmak. 1630759564 O zaman hani 10 günlük maaşımı keselim desem... Keşke bir tane avukat olsa burada...
  9. Livix

Yardım Microsoft

Evet hocam o kötü oldu. Açtım gerçi ama yapacak bir şey yok bir kere aldık. Acaba hani bunun parasını falan versek yine sıkıntı olur mu?
  10. Livix

Yardım Microsoft

Microsoft
  11. Livix

Yardım Orangefox ile format atmak

Selam dostlar. Acaba orangegox ile nasıl temiz format atılır? Hani rootsux bir telefonda format atarsınız ya böyle her şey ilk günkü haline o şekilde bir format atmak istiyorum ama sistemde format at ve tüm veriyi sil deyince benim orangefoxa atıyor sonra yükleme ekranı geliyor ardından format...
  12. Livix

Yardım E nabız doktor ismi altındaki kod ve ya numara ne işe yarıyor?

S.a dostlar. Gözlük reçetemi kaybetmiştim o yüzden can çıkartamıyordum malum günümüz Türkiyesinde hastaneden randevu almak 2 hafta sürüyor o yüzden belki e nabız da o gözlük numaramı ve ya gerekli bilgileri söyleyen bir belge vardır diye umuyordum e nabızı açtım eski randevuya tıkladım ve...
  13. Livix

Yardım Smart tv üzerinden Geforce Now'a giremiyorum!

Hiçbir kimsenin herhangi bir fikri yok galiba...
Üst Alt