Livix kullanıcısının son içeriği

1. Livix

Çözüldü Rom sonrası hafıza düşmesi 64gb to 32gb Galaxy s9+

Arkadaşlar telefona önce pixel experience romunu yükledim sonra beğenmeyip sammobile sitesinden en son çıkan romu kurdum ama sonra farkettim ki 64gb olan telefonumun hafızası 32gb'a düşmüş 4 farklı rom daha denedim yine olmadı hep 32gb gösteriyor. Twrpden wipe>advanced wipe>data işaretle> resize...
  2. Livix

Yardım Üyelik girişi isteyen siteyi Android httrack ile nasıl indirebiliriz?

Arkadaşlar çok acil yardımınız lazım. Öncelikle kullanmakta olduğum siteye zaten üyeyim ama siteyi httrack ile indirmek istediğim zaman sadece üyelik gerektirmeyen kısımları indiriyor ama benim bu üyelik gerektiren kısımları da indirmem gereke acilen çünkü yaklaşık 2 hafta offline olacağım...
  3. Livix

Yardım Galaxy s9+ iris tarayıcısı ile fotoğraf çekilmek mümkün mü?

Arkadaşlar şimdi sorumu açıklamadan önce şunları söyleyeyim s9+ ve ya iris okuma özelliği olan telefon kullananlar bilir gece telefonu açmak için iris tarayıcı kullanınca etraf zifiri karanlık olsa bile irisinizi okuyor ve üst kısımda kendi gözünüzü okuduğunu görebiliyorsunuz etraf kırmızı falan...
  4. Livix

Yardım S9 plus kamera video dalgalanma sıkıntısı

Selam arkadaşlar. Bu konu hakkında fazla kaynak bulamadım o yüzden güvendiğim tek siteye yazmaya karar verdim. Motosiklette telefonu telefon tutucuya tutturunca gaz verdiğim gibi video dalgalanmaya başlıyor hemde aşırı şekilde. Bu problem daha önceki redmi note 7 telefonumda yoktu ama gariptir...
  5. Livix

Yardım Microsoft

Microsoft
  6. Livix

Yardım Orangefox ile format atmak

Selam dostlar. Acaba orangegox ile nasıl temiz format atılır? Hani rootsux bir telefonda format atarsınız ya böyle her şey ilk günkü haline o şekilde bir format atmak istiyorum ama sistemde format at ve tüm veriyi sil deyince benim orangefoxa atıyor sonra yükleme ekranı geliyor ardından format...
  7. Livix

Yardım E nabız doktor ismi altındaki kod ve ya numara ne işe yarıyor?

S.a dostlar. Gözlük reçetemi kaybetmiştim o yüzden can çıkartamıyordum malum günümüz Türkiyesinde hastaneden randevu almak 2 hafta sürüyor o yüzden belki e nabız da o gözlük numaramı ve ya gerekli bilgileri söyleyen bir belge vardır diye umuyordum e nabızı açtım eski randevuya tıkladım ve...
  8. Livix

Yardım Smart tv üzerinden Geforce Now'a giremiyorum!

Selam dostlar, Televizyon marka modeli. Dijitsu djtv 50s. Televizyonada Google Chrome üzerinden apkpure sitesinden geforce now apk indirdim. Uygulamayı rahatlıkla kurdum ve açtım. Ancak uygulama açılsa bile giriş yapamıyorum. Login diyorum 6 haneli pin ekranını gösteriyor ve bunu geforce now...
  9. Livix

Çözüldü İmmersive gesture ve full screen gesture arasındaki fark nedir?

Dostlar az önce pixel rom yükledim de yine navigasyon çubuğu altta var ve geçmiyor bu yüzden screen gesture yükleyecektim ama artık gesture seçeneği iki tane olmuş biri full screen biri immersive arasındaki fark nedir bunların acaba ve ben hangisini seçmeliyim?
  10. Livix

Haber Avcılar'da Xiaomi fabrikası açılabilir;

Beyler babamdan aldığım bilgiye göre Avcılar'da Xiaomi fabrikası açılacak. Yemek verdikleri bir yerde aldığı bir bilgi bu Çinli mühendisler falan var ve babam dedi ki Xiaomi kelimesini söylemek yasak yaklaşık 4 ay sonra Avcılar'da açılacak sanırım. Tabi bilgiler yüzde yüz değil. Sadece babamdan...
  11. Livix

Yardım Pixel experience plus ses yükseltme tuşu uzun basınca çalışmıyor

Selam dostlar. Pixel experience plus güncel sürüm romu kullanıyorum ve telefon modelim redmi note 7. Sorun ise telefonunun ses açma tuşu olsun ve ya ses kısma tuşu olsun basılı tutunca ses ne yükseliyor ne de kısılıyor iki türlü de çalışmıyor sadece tek tek basınca ses yükseliyor ve ya tek tek...
  12. Livix

Rehber Error 7 Hatası Çözümü

Evet arkadaşlar herkese selamlar. Twrp, Orangefox, Redwolf ve ya herhangi başka bir recovery sisteminde telefona rom atmak isterken bazen "Error 7" ve ya "'Error 6" hatası alabilirsiniz. Bunun çözümü ise oldukça basit ve etkili ayrıca bilgisayar da gerektirmiyor. Tüm adımları size tek tek...
  13. Livix

Çözüldü incremental rom nedir

Evet dostlar şöyle bilgili birisi bu incremental romun tam olarak ne olduğunu detaylıca anlatabilir mi? Siteye baktım da kimse sormamış bu nedir diye, ben de bir sorayım dedim.
  14. Livix

Çözüldü Pixel rom kuramıyorum

Selam dostlar. Her seferinde önce orange foxdan tüm verileri siler ardından 12.0.1 sürüm redmi note 7 firmwaresini kurar ardından pixel rom kurardım ama şimdi MIUI 12 ye geçtikten sonra tekrar pixel Roma geçmiyorum her seferinde 20 dakika beklememe rağmen hep Google yükleme logosunda takılı...
  15. Livix

Çözüldü Sandisk 32gb 3.0 usb bellek format atamıyorum!

Dostlar flash belleğimi daha Yeni aldım Amazon dan format usb si yapmak için ama format atmaya çalışınca sürekli Windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor diyor. Her yolu denedim. Cmd den format olmadı, paragom ve ya hp format programları da olmadı, zaten normal biçimlendirme de olmuyor. Lütfen...
Üst Alt