Lexaionist kullanıcısının son içeriği

1. Lexaionist

Rom GenesisOS-Utopia-v2.0[MİUİ-CAM] Android 14

Merhaba, Miui romları çok sevmediğimden Aosp rom arayışı içine girmiştim.Denediğim çoğu romda bazı sorunlarla karşılaştım. Bu Genesis rom denediklerim arasında en sorunsuz rom olduğunu gördüm. Şuana kadar herhangi bir rom hatasıyla karşılaşmadım. TWRP LİNKİ...
  2. Lexaionist

Soru E-Test Adlı uygulamayı Türkçeleştirme

Merhaba, Aşağıdaki uygulamayı türkçeleştirme imkanı olan var mı acaba? Dil ingilizce olmuyor,çincede kalıyor. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tang.etest.e_test&hl=tr&gl=US
  3. Lexaionist

Soru Bl kapalı mi 13

Merhaba, Bl kapalı ama direnç kayıtlı mi 13 aldım.Cihazda fake rom olduğu için bl kilidi açamıyorum.Çözümü nedir acaba?
  4. Lexaionist

Sohbet Bitirme Ödevim için anketi doldurabilir misiniz?

Hocalarım Merhaba, Bitirme Ödevim için alttaki anketi rica etsem doldurur musunuz? Az çok demeyelim... :P https://forms.gle/E4FbWnnXVjmYjweK7
  5. Lexaionist

Soru Şu anten kablosunu kopardım.Ama bir sorun ile karşılaşmadım.

Hocalarım, şu kabloyu yanlışlıkla kopardım.Kabloyu çöpe attım.İnternetten baktım ne işe yarar diye wifi, şebeke anten kablosu vs yazıyor.Ama şebekem aktif,wifi vs çalışıyor.Neyin nesi bu kablo anlamadım.
  6. Lexaionist

Yardım Android 13 Uygulama izni sorunu

Hocalarım cihazımda android 13 pixel kurulu.Bir tane uygulama da dosya erişimine izin vermem gerekiyor ama dosya menüsünde izinlerde dosya izni gözükmüyor.Farklı bir uygulama var mı acaba izin verebileceğim.?
  7. Lexaionist

Soru Aosp rom için font değiştirme uygulaması ya da modül

Merhaba, Pixel Experince rom için font değiştirme modülü vs var mı acaba? Android 13 destekleyen
  8. Lexaionist

Sohbet Forumda Profil Fotoğrafında Gif Desteği

Merhaba, Forumda profil fotoğrafıma gif eklemek istediğim de nedense gif oynamıyor gözüküyor.Forumun gif desteği mi yok ya da farklı bir boyut mu istiyor.r10,donanım haber tarzı forumlarda gif'imi sorunsuz kullanıyorum.
  9. Lexaionist

Çözüldü Mi 8 Se Telefonum Res Atması

Hocalarım, mi 8 se telefonuma aosp kurunca telefon saçma bir şekilde cebime koyduğum zaman res atıyor.Miui romda herhangi bir sıkıntı olmazken Aosp romların önceden sadece pixel romda res atıyordu.Artık bütün aosp romlarda res atmaya başladı.Bir türlü sorunu çözemedim.Sorun ne kaynaklı olabilir...
  10. Lexaionist

Yardım Magisk Hide Sorunu

Merhaba , Android 11'de Magisk gizlemesi malasef işe yaramıyor.Uygulamayı seçsemde magiski görmeye devam ediyorlar.Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?
  11. Lexaionist

Yardım Arkadaşlar Bu Orjinal mi acaba?

Arkadaşlar yeni powerbank alıcam.100tl civarı bütçem var.https://dolap.com/urun/xiaomi-siyah-powerbank-yeni-etiketli-gia2327-180915731 bu ürün acaba orjinal midir? İlk defa böyle xiaomi kutusu gördüm de ondan soruyorum.
  12. Lexaionist

Yardım Poco x3 Ses kısma sorunu

Arkadaşlar poco x3 cihazım kendi kendine ses kısıyor.Sanki ses kısma tuşu basılı kalmış gibi sürekli ses kısıyor.Sürüm Miui global 12.5.4 sürümü bu sorunu yaşayan oldu mu?
  13. Lexaionist

Çözüldü mi 8 se ahize sorunu

Merhaba,mi 8 se cihazımda ahize sesi çok az geldiği için yeni ahize alıp değiştirmek istedim.Ama yeni ahizeyi takıyorum hiç ses çıkmıyor.Bir türlü çözemedim.Daha önceden mi 8 - se cihazlarına ahize takan olduysa bakabilir mi acaba?
  14. Lexaionist

Soru Şebeke gidip gelmesi, sim kart algılamama

Arkadaşlar ailemde herkes xiaomi kullanıyor. Bu aralar herkesin telefonunda şebeke gidip geliyor. Ya da komple simkart gidiyor gelmiyor
  15. Lexaionist

Çözüldü Cihaz hafızası pcde gözükmüyor?

Arkadaşlar merhaba,Mi 8 se cihazımı pcye açık şekilde bağladığım zaman mi 8 se cihazımı pcde görebiliyorum.Ama twrp modunda pcye bağlıyken bağlanma sesi geliyor sonra kopma sesi geliyor twrpde dosyaları göremiyorum.Rom atıcam bu yüzden atamıyorum...Önerisi olan var mı acaba? Driverları...
Üst Alt