Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Miui romları çok sevmediğimden Aosp rom arayışı içine girmiştim.Denediğim çoğu romda bazı sorunlarla karşılaştım.
Bu Genesis rom denediklerim arasında en sorunsuz rom olduğunu gördüm.
Şuana kadar herhangi bir rom hatasıyla karşılaşmadım.
TWRP LİNKİ...
Merhaba,
Aşağıdaki uygulamayı türkçeleştirme imkanı olan var mı acaba? Dil ingilizce olmuyor,çincede kalıyor.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tang.etest.e_test&hl=tr&gl=US
Hocalarım,
şu kabloyu yanlışlıkla kopardım.Kabloyu çöpe attım.İnternetten baktım ne işe yarar diye wifi, şebeke anten kablosu vs yazıyor.Ama şebekem aktif,wifi vs çalışıyor.Neyin nesi bu kablo anlamadım.
Hocalarım cihazımda android 13 pixel kurulu.Bir tane uygulama da dosya erişimine izin vermem gerekiyor ama dosya menüsünde izinlerde dosya izni gözükmüyor.Farklı bir uygulama var mı acaba izin verebileceğim.?
Merhaba,
Forumda profil fotoğrafıma gif eklemek istediğim de nedense gif oynamıyor gözüküyor.Forumun gif desteği mi yok ya da farklı bir boyut mu istiyor.r10,donanım haber tarzı forumlarda gif'imi sorunsuz kullanıyorum.
Hocalarım, mi 8 se telefonuma aosp kurunca telefon saçma bir şekilde cebime koyduğum zaman res atıyor.Miui romda herhangi bir sıkıntı olmazken Aosp romların önceden sadece pixel romda res atıyordu.Artık bütün aosp romlarda res atmaya başladı.Bir türlü sorunu çözemedim.Sorun ne kaynaklı olabilir...
Arkadaşlar yeni powerbank alıcam.100tl civarı bütçem var.https://dolap.com/urun/xiaomi-siyah-powerbank-yeni-etiketli-gia2327-180915731 bu ürün acaba orjinal midir? İlk defa böyle xiaomi kutusu gördüm de ondan soruyorum.
Arkadaşlar poco x3 cihazım kendi kendine ses kısıyor.Sanki ses kısma tuşu basılı kalmış gibi sürekli ses kısıyor.Sürüm Miui global 12.5.4 sürümü bu sorunu yaşayan oldu mu?
Merhaba,mi 8 se cihazımda ahize sesi çok az geldiği için yeni ahize alıp değiştirmek istedim.Ama yeni ahizeyi takıyorum hiç ses çıkmıyor.Bir türlü çözemedim.Daha önceden mi 8 - se cihazlarına ahize takan olduysa bakabilir mi acaba?
Arkadaşlar merhaba,Mi 8 se cihazımı pcye açık şekilde bağladığım zaman mi 8 se cihazımı pcde görebiliyorum.Ama twrp modunda pcye bağlıyken bağlanma sesi geliyor sonra kopma sesi geliyor twrpde dosyaları göremiyorum.Rom atıcam bu yüzden atamıyorum...Önerisi olan var mı acaba? Driverları...