Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Cihazımda Global 12.5.8.0 versiyon var. Endonezya romuna geçmek istiyorum fakat Fastboot rom linki bulamadım. Çok eski versiyon mevcut sadece. Fastboot ile o eski versiyona geçmek istesem brick vs. olma durumu var mı? Twrp vs. yüklemek istemiyorum cihaza
Merhaba,
Ses acma ve kisma tuslarina bastigimda boyle kollarini acmis insan secenegi cikiyor ve sesi elle manuel olarak acip kapatabiliyorum. Bunu nasil kaldirabilirim?
Evet arkadaşlar farklı bir forumda böyle bir oyun gördüm ve hoşuma gitti :) Başlıktada gördüğünüz gibi saçma bir sebep gösterip üstteki üyeyi banlayın :)
Örneğin; avatarı beğenmedim ban. gibisinden :)
Merhaba,
Mi8 telefonuma bugün Revos romunu yükledim. Fakat çift uygulamalardaki 2.Whatsappıma google hesabı ekleyemiyorum. Yedeklerim vardı ama hesabı ekleyemediğim için geri alamadım.
Sürekli bu ekrana atıyor, kabul et dedikçe yine aynı yere geliyor. Hatta şuan whatsapp kurulu fakat ana ekrana...
21.07.2018 tarihinden bu yana kullandığım Mi 8 Telefonumun artık bataryası resimde görüldüğü gibi çok hızlı gitmeye başladı. Neredeyse günde 2 kez şarja takıyorum. Eskiden 1.5 gün götürürdü beni. Deji Batarya çözüm olabilir mi?
Merhaba,
Xiaomi Mi Router 3 için güncel versiyon arıyorum. Kendi sitesinden indirmiyor hata veriyor. Güncel veya en stabil versiyonu için yardımcı olabilir misiniz? 2.10.38 Versiyonu yüklü şuan. Mobil uygulamasından bağlantı sağlayamıyorum.
Merhabalar,
Başlıktada belirttiğim gibi kullandığım Mi8 telefonum 2.yılını dolduracak. Model yükseltmek istiyorum fakat performans ve kamera farkını hissettirecek bir model önerilerinizi istiyorum.
Mi9T Pro düşünüyordum ama gözle görülür pek bi fark olmadığını düşünüyorum.
MicroG olarak bu sürümü kullanırsanız google hesabınıza girerken sorun yaşamazsınız. Ben daha dün telefonu formatladıktan sonra kurdum.
https://www.dosya.tc/server23/g8rxsg/microg_YouTube_Vanced_0.2.6.17455_28052019.html
Cihazı güncelleyip hard format attım şuanlık bir sorun yaşamıyorum batarya süreside iyi gibi geldi. Bildirim sorunlarıda çözülmüş sanırım (Ekranda gözükmesinden bahsetmiyorum) bazı uygulamalardan bildirim gelmeme sorunu yaşıyordum pil tasarrufu kapalı olsa bile. Şimdi her uygulamadan düzgün...