lewizsthank1 kullanıcısının son içeriği

1. lewizsthank1

Soru Mi Book S 12.4 ChromeOs Yüklemek

Merhaba, Win 11 Pro yüklü cihazımda fakat çok yavaş çalışıyor. Chrome Os yüklemek istiyorum münkün mü?
  2. lewizsthank1

Çözüldü Endonezya Rom'una geçmek istiyorum

Merhaba, Cihazımda Global 12.5.8.0 versiyon var. Endonezya romuna geçmek istiyorum fakat Fastboot rom linki bulamadım. Çok eski versiyon mevcut sadece. Fastboot ile o eski versiyona geçmek istesem brick vs. olma durumu var mı? Twrp vs. yüklemek istemiyorum cihaza
  3. lewizsthank1

Yardım Ses Açma ve Kısmaya Basarken Farklı Bir İşaret Çıkıyor

Merhaba, Ses acma ve kisma tuslarina bastigimda boyle kollarini acmis insan secenegi cikiyor ve sesi elle manuel olarak acip kapatabiliyorum. Bunu nasil kaldirabilirim?
  4. lewizsthank1

Yardım Mi 10T Pro 3 Parmak Ekran Görüntüsü Alma

Merhaba, Daha onceki mi8 cihazimda 3 parmak kaydirip ekran goruntusu alabiliyordum fakat Mi 10T Pro cihazimda olmuyor nedense. Global yazilim yuklu.
  5. lewizsthank1

Üsteki Üyeyi Saçma Bir Şekilde Banla

Evet arkadaşlar farklı bir forumda böyle bir oyun gördüm ve hoşuma gitti :) Başlıktada gördüğünüz gibi saçma bir sebep gösterip üstteki üyeyi banlayın :) Örneğin; avatarı beğenmedim ban. gibisinden :)
  6. lewizsthank1

Yardım Miui 12 Revos Whatsapp Sorunu

Merhaba, Mi8 telefonuma bugün Revos romunu yükledim. Fakat çift uygulamalardaki 2.Whatsappıma google hesabı ekleyemiyorum. Yedeklerim vardı ama hesabı ekleyemediğim için geri alamadım. Sürekli bu ekrana atıyor, kabul et dedikçe yine aynı yere geliyor. Hatta şuan whatsapp kurulu fakat ana ekrana...
  7. lewizsthank1

Yardım Bataryam Çabuk Bitiyor

21.07.2018 tarihinden bu yana kullandığım Mi 8 Telefonumun artık bataryası resimde görüldüğü gibi çok hızlı gitmeye başladı. Neredeyse günde 2 kez şarja takıyorum. Eskiden 1.5 gün götürürdü beni. Deji Batarya çözüm olabilir mi?
  8. lewizsthank1

Yardım Xiaomi Mi Router 3 Güncel Versiyon

Merhaba, Xiaomi Mi Router 3 için güncel versiyon arıyorum. Kendi sitesinden indirmiyor hata veriyor. Güncel veya en stabil versiyonu için yardımcı olabilir misiniz? 2.10.38 Versiyonu yüklü şuan. Mobil uygulamasından bağlantı sağlayamıyorum.
  9. lewizsthank1

Soru Yaklaşık 2 Yıldır Mi8 Kullanıyorum Model Yükseltmek İstiyorum

Merhabalar, Başlıktada belirttiğim gibi kullandığım Mi8 telefonum 2.yılını dolduracak. Model yükseltmek istiyorum fakat performans ve kamera farkını hissettirecek bir model önerilerinizi istiyorum. Mi9T Pro düşünüyordum ama gözle görülür pek bi fark olmadığını düşünüyorum.
  10. lewizsthank1

Çözüldü YouTube Vanced Sorunu

MicroG olarak bu sürümü kullanırsanız google hesabınıza girerken sorun yaşamazsınız. Ben daha dün telefonu formatladıktan sonra kurdum. https://www.dosya.tc/server23/g8rxsg/microg_YouTube_Vanced_0.2.6.17455_28052019.html
  11. lewizsthank1

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Cihazı güncelleyip hard format attım şuanlık bir sorun yaşamıyorum batarya süreside iyi gibi geldi. Bildirim sorunlarıda çözülmüş sanırım (Ekranda gözükmesinden bahsetmiyorum) bazı uygulamalardan bildirim gelmeme sorunu yaşıyordum pil tasarrufu kapalı olsa bile. Şimdi her uygulamadan düzgün...
  12. lewizsthank1

Haber Mekanın Sahibi Geldi! Xiaomi Mi CC9 Pro Tanıtıldı!

En kötü demek istedim :) günümüz şartlarında bence hala en iyilerden
  13. lewizsthank1

Haber Mekanın Sahibi Geldi! Xiaomi Mi CC9 Pro Tanıtıldı!

İşlemci olarak keşke 845 koysalarmış :)
  14. lewizsthank1

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Mi8 için OTA'dan güncelleme geldi bana şimdi hadi hayırlı olsun :) Günlerdir en az 6-7 kere deniyordum bugüne nasipmiş.
  15. lewizsthank1

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

10 yazan logoya bi kac kez hizli bir sekilde dokun gelecek
Üst Alt