Laztasoy01 kullanıcısının son içeriği

1. L

Soru Cihaz hakkında. Gcam. Ekran performansı. Telegram grubu vs...

Arkadaşlar telegram grubumuz var mı? Ayrıca ekran performansından memnun musunuz? Sanki pixeller görünüyor gibi geldi? Birde selfie modu yüz güzelleştirme efekti çalışan bir gcam var mı?
  2. L

Yardım BL kilidini süre beklemeden açmak istiyorum?

Arkadaşlar başlık zaten malum. Bootloader lidini hızlıca açmanın yolu var mı note8 için.
  3. L

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Google Kamera Yükleme Anlatımı - [Rootsuz]

Hocam bak şimdi redmi note 6 pro ana konusunda rama nın twrpsi var. Pie romlar için. Onu indir. Recoveryi yükle. Hızlı yükleyiciden yüklediyseniz indirdiğiniz twrp dosyasının adını recovery yapıp hızlı yükleyicinin içindeki twrp dosyasıyla değiştirip basitçe yükleyebilşrsiniz recoveryi telefona...
  4. L

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - CrDroid v5.7 [9.0 Pie] • [OFFİCİAL] Custom Rom

En iyi custom rom bence stocktan bile iyi lag yok seri.
  5. L

Rom Xiaomi Redmi Note 6 Pro - MIUI v10 V9.5.30 [9.0 Pie] Global Beta Rom

Kapalı betanın açık betadan farkı olur mu yoksa rom hazır yayınlanacak mı?
  6. L

Yardım Note 6 pro ses gelmiyor

Hoca güncelleyiciden full romu indirtip kurun bi. Sürekli çalışmasa dona ımla alakalı diyebilirdik ama belliki yazılımla alakalı bir sorun oluşmuş gibi. Olmadı bl açıp sıfırdan yazılım atarsınız.
  7. L

Yardım 10.3.4 den bir önceki sürümü nasıl geri getirilir?

Bootloader kilidini açmamışsınız sanırım. Açmadan geri dönemezsiniz. Son soru indirip tekrar yükletin. Belki çözüm olur.
  8. L

Soru Mi4 MIUI 10

Kesin zaten iptal edildi güncelleme. Ama telefon kral telefondu. Hocac os ve blootlegers romlar var güzel 9.0 4pda mi4 konusunu takip edin çok aktifler.
  9. L

Soru 10.3.3.0 geldi yükledim geri çektiler sanırım??

Hocam güncellemeyi geri çektiler anladığım çünkü alan çok az insan var. Tekrar sunulunca ota dosyasını yüklesem eğer bunda bir sorun varsa fixler mi acaba onu merak edigorum.
  10. L

Soru Google hizmet çerçevesi çok pil tüketiyor

Rootlu cihazlar için magisk gms doze modülü var playstore hizmetleri gibi pil tasarrafuna sokamadığınız hizmetleri pil tasarrufuna sokabiliyorsunuz. Dilerseniz bunu yapabilirsiniz.
  11. L

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - EDL (Test Noktası) HARDBRİCK ÇÖZÜM

Bu mi flash toolla rom yükle ek için unlock yapmak lazım mı? Bende mi4 vardı hiç böyle derdim yoktu ya
  12. L

Soru 10.3.3.0 geldi yükledim geri çektiler sanırım??

Arkadaşlar 10.3.3.0 geldi karanlık modu falan yükledim sonra biraz bakındım. Galiba geri çekmişler güncellemeyi. Demek ki bir sorun gördüler. Şimdi ben nasıl edeyim 10.3.3.0ı tekrar gelince bunun üzerine kurabilir miyim? Acaba bir sorun mu yaratır mı? Güncelleme bekletiliyor mu? Sorun varsa...
  13. L

Çözüldü Telefon Brick oldu.

kendi recoverysinden birşey yapamazsınız root olduğu için üzeirne büyük ihtimal rom atamayacaktır. twrp kurup orjinal build prop dosyasını atın açılır. yada edl ile işte bi şekil build propu orjinale çevireceksiniz
  14. L

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - BootLoader Kilidi Açma [ANLATIM]

150 saat kitledi banada :) atlamanın bir yolu yok mu ya. videolar vs izledim mi unlock 2.2 deniyorlar direk açıyor kilidi
Üst Alt