Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumda çoğu konuyu araştırdım eski bir mi kullanıcısıyım çoğunda sorun yaşasamda etkinleştirmede bir şekilde hallettim bu sefer çok uzadı bazen kendi kendinede düzeliyor. Bilen varsa farklı bir yöntem onu demek istiyorum
Arkadaşlar telefonda cloud mesajları etkinleştirmeye çalışıyorum ama etkinleşmiyor konum vs açık uygulamaların güncelleştirmelerini verileri falan temizledim izinleri kontrol ettim yurt dışı ayarlarını hattın kontrol ettim. Online işlemlerde mesaj gitti görünüyor ama etkinleşme sağlanmıyor...
Ben şöyle birşey fark ettim aldığım ürün tr garantiliydi. Fatura bile o şekilde. Aldığımda kontrol ettim diye hatırlıyorum edevletten. Hepsi buradadan almıştım. Yazıyor siparişte trvgarantili diye sorguladım şimdi ithalatçı garantili ye dönmüş bu.satan firma sarelektronik bittibitiyor. Tr...
Arkadaşlar çözüm bulan var mı rom attım yine fayda etmedi. Turkcell'i arıyorum xiaomiyi aratıyor xiaomiyi arıyorum aldığınız yeri aratıyor tel tr kayıtlı resmi xiaomi tr garantili note 10 redmi
Bu fiyat bandında mtk işlemcili güzel teller var. Bir sürü model inceledim onu kastediyorum. Ama ben rom atmak telefonu kurcalamak falan istediğim için mtk cihaz almadım. Yoksa kesin oppoyu alırdım indirimdeydi şuan 3400 tl
Rom desteği geliştrici desteği amoled ekran olması ve baz tel olması güncelleme konusunda ve servis konusunda sorun yaşamayacağım ve fiyat konusunda daha iyi olduğu oyunda oynamadığım için note10 aldım. X3 ile arada çok kararsız kaldım. En ayırıcı özellik amoled olması ve x3ün çok kaba bir tel...
Arkadaşlar telegram grubumuz var mı? Ayrıca ekran performansından memnun musunuz? Sanki pixeller görünüyor gibi geldi? Birde selfie modu yüz güzelleştirme efekti çalışan bir gcam var mı?
Hocam bak şimdi redmi note 6 pro ana konusunda rama nın twrpsi var. Pie romlar için. Onu indir. Recoveryi yükle. Hızlı yükleyiciden yüklediyseniz indirdiğiniz twrp dosyasının adını recovery yapıp hızlı yükleyicinin içindeki twrp dosyasıyla değiştirip basitçe yükleyebilşrsiniz recoveryi telefona...