LaCRiMaL kullanıcısının son içeriği

1. LaCRiMaL

Rom MIUI Pulse 13.0.2 Basic Version for Xiaomi 11 Lite 5G NE (Lisa) (A12)

Evolution tarafından Xiaomi.EU 13.0.2.0 baz alınarak hazırlanmıştır. Android sürümü: 12(S) MIUI Pulse 13.0.2 tarafından değiştirililenler: ~ SeLinux - Enforcing Durumu ~ Şifreleme mevcut ~ Cihaz gpay'de tamamen onaylanmıştır/Play Store ~ Dropbox'ta gereksiz günlükler oluşturmayı devre dışı...
  2. LaCRiMaL

MIUI 12.5 MIUI Pulse 12.5.8 Basic Version Android 11(R)

Romu hazırlayan : *Evolution* Rom Tabanı : Xiaomi.eu 12.5.8.0 MIUI pulse 12.5.8 değiştirildi: SeLinux Durumu - Zorlama Şifreleme mevcut Cihaz, GPay / Play Store'da tamamen onaylanmıştır Dropbox'ta gereksiz günlüklerin oluşturulması devre dışı bırakıldı (günlükler yalnızca uygulama...
  3. LaCRiMaL

Haber ABD’den Xiaomi’ye sevindiren kara liste kararı

Mahkeme, ABD'nin Xiaomi için uyguladığı yasaklama kararının kaldırdı. Gelişme ticaret savaşlarında yeni bir dönem anlamını gelebilir. Çin ile ABD arasındaki ticaret savaşlarında yeni bir gelişme yaşandı. Mahkemenin Xiaomi için aldığı karar, diğer Çin şirketlerine de emsal oluşturabilir...
  4. LaCRiMaL

Rom MIUI Pulse 12.3 for Surya (Poco X3 NFC) Android 10 (Q) UPDATE 16/05/2021

Açıklama: Değiştirilmiş ürün yazılımı yazarı: Evolution Değiştirilmiş ürün yazılımı tabanı: Xiaomi.EU 12.0.9.0 MIUI Pulse 12.3 değiştirildi: Güncellenen sistem uygulamaları (Google hariç) SeLinux durumu - Zorlama Şifreleme mevcut Cihaz, GPay / Play Store'da tamamen onaylanmıştır. Artan...
  5. LaCRiMaL

Mod Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.4.30 Beta Rom Durum çubuğu saati ortaya alma.

Arkadaşlar merhaba, 4pda forumu Redmi K20/Mi 9T konularını gezerken Beta Romlar için yapılmış bu modu gördüm. xiaomi.eu'nun Miui 12 v20.4.30 beta sürümünü kurdum çalıştı. Tüm risk size aittir. Yapımcı : F_23 Yazılım : Haftalık MiRoom ve xiaomi.eu romları Açıklama : Durum çubuğunda sol köşede...
  6. LaCRiMaL

Mod Mi 9T - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.4.30 Beta Rom'da K20 yazan yerleri Mi 9T yapmak

Arkadaşlar merhaba, 4pda forumu Redmi K20/Mi 9T konularını gezerken Miui 10 ve Miui 11 için yapılmış bu modu gördüm. Dünde xiaomi.eu'nun Miui 12 v20.4.30 beta sürümünü kurdum, denedim ve çalıştı. Tüm risk size aittir. Yapımcı : Fn077 Yazılım : Miui 10, Miui 11 Açıklama : Cihazda K20 yazan...
  7. LaCRiMaL

Satıldı 1 aylık Mavi 6/128 gb Mi 9 Lite

S.A. arkadaşlar. Cihazım 1 aylıktır. ilk 15 gün bootloaderı açılana kadar hiç kullanılmadı. Nakit ihtiyacından dolayı satılıktır. Üzerine para alabileceğim cihazlar ile takas olur (Mi 9 SE / Note 7 / A3 / diğer vs)...
  8. LaCRiMaL

Soru Mi Note 10/CC9 Pro Tarih?

Ben söyleyim de kardeşim, isteyen alıııırrr, isteyen almaz.. Çünkü K20 ve K20 pro alıp çook şikayet eden oldu 4.5G kütük gibi, çekmiyor, bağlanmıyor vs. gibi şeyler. Alacak arkadaşlar bunları da göz önünde bulundursunlar. Çünkü bende Vodafone kullanıcısıyım ve Mi9T kullanmama rağmen bulunduğum...
  9. LaCRiMaL

Soru Mi Note 10/CC9 Pro Tarih?

Ama birde şöyle bir handikap var arkadaşlar. Özellikle Vodafone ve Türk Telekom kullananlar için. Aynı Mi 9T / k20 ikilisinde olduğu gibi. cc9 pro da Türkiyede'ki 4.5G bandaları yok. Mi Note 10'da var. Alacak arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursunlar. Sonra karın ağrısı yapar.
  10. LaCRiMaL

Tema Super Charge Tema

Miui 11 ile uyumlu mu kardeşim..
  11. LaCRiMaL

Duyuru Yönetim Ekibimize Yeni Arkadaşlar Arıyoruz!

Her ne kadar kayıt tarihim 2014 görünse de forumda bir ara tüm verilerin gitmesinden dolayı aslında daha eski üyeyim, Xiaomi ile ise MI 3 ve Redmi 2'den beri haşır neşirim. 41 yaşındayım ve adım Murat YÜKSEL. 2.5 sene öncesine kadar Bursa'da yaşıyordum ama artık Samsun'da yaşıyorum. Aslında bu...
  12. LaCRiMaL

Çözüldü TWRP'de dosyalar şifreli

Mi 9T alalı benimde başıma sürekli gelen birşeydi. Bana göre bunun 2 sebebi var, 1cisi twrp sürümü, şu ana kadar en stabil olarak kullandığım 4pda versiyonu olan 3.3.1-4 sürümü. 2ci sebep ise sonradan farkettiğim birşey. Eğer bir rom kurup ekran kilidi ve parmak izi eklediyseniz ondan yapıyor...
  13. LaCRiMaL

Soru Mi 8 geliştirici seçenekleri dpi değeri

Stock dpi değeri 392 dir.
  14. LaCRiMaL

Mod Xiaomi AOD Destekli Cihazlar İçin İstediğimiz Resmi Koyma

Emeğine sağlık kardeşim, çok güzel oldu...
  15. LaCRiMaL

Soru Android 10 ile uyumlu Twrp Mi9T

Evet, hemde full yedek aldım..
Üst Alt