LaCRiMaL kullanıcısının son içeriği

1. LaCRiMaL

Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

Genel olarak yıllardır böyleyim kardeşim, aldığım bir telefonu en fazla 3-4 ay kullanabiliyorum... Bir modeli merak ediyorum, alıyorum, merakım geçince sıkılıyorum 😅🤣🤣
  2. LaCRiMaL

Soru Server kayıtlı cihazda bootloader açılır mı?

Ben cihazı alalı 2 ay olacak neredeyse, hyperos ile birlikte Bootloader açmanız zulüm olduğunu görünce, sipariş verirken farkını vererek Bootloaderı da açtırdım ve tek hat server kayıtlı aldım, ilk aldığımda denemek için 3 gün boyunca neredeyse günde 2-3 defa sıfırladım, güncelleme de yaptım ama...
  3. LaCRiMaL

Rehber Root (Magisk) Uyarısı Veren Uygulamaların Çözümü

Bu yöntem bende işe yaradı kardeşim...
  4. LaCRiMaL

Çözüldü Mi 10T Pro banka uygulamalarına giremiyorum.

Magisk gizli, zygisk açık, reddetme listesini zorla açık ve reddetme listesinde tüm banka uygulamaları seçili ama yine de denizbank, akbank ve işbankası uyarı veriyor.
  5. LaCRiMaL

Yardım Resmi olmayan WhatsApp uygulaması sorunu

bu yöntem işe yaramadı bende...
  6. LaCRiMaL

Rehber WhatsApp Resmi Olmayan Uygulama Uyarısını Atlayın!

2 yöntem de hiçbir işe yaramadı...
  7. LaCRiMaL

Rehber Mi 14T Pro Magisk Root (Rothko Global)

patchli init boot dosyasını bir türlü kuramadım
  8. LaCRiMaL

İnceleme Xiaomi 14T Pro ROM yükleyeceklerin dikkatine!

Tayvan romda telefon uygulamasındaki tuş takımında ki harfler tayvanca mı ingilizce mi hocam?
  9. LaCRiMaL

Rom Xiaomi 13 HyperOS 2 Stabil Sürüm xiaomi.eu_FUXI_OS2.0.3.0.VMCCNXM_15

Hocam senden de bir güncelleme bekliyoruz artık, bak hyperos 2de geldi 😅
  10. LaCRiMaL

Hocam dedim ya, paylaştığınız resimde Bootloaderın kilitli olduğunu söylüyor ve o yüzden fastboota atıyor olabilir. (Direnç işlemi yapıldığında fastboot stock rom kurmuş olabilirler, kurarken de BL kapat seçeneğini seçmiş olabilirler) eğer böyle birşey yaptılar ise sil baştan yeniden BL açmanız...
  11. LaCRiMaL

Soru Android 15 yada HyperOS 2 Güncellemesi

Öncelikle benim cihazım Düz 13 hocam (pro yada ultra değil) evet çift sim direnç kayıtlı. Xiaomi.eu custom rom yüklü.(Stok Avrupa global değil)
  12. LaCRiMaL

Soru Android 15 yada HyperOS 2 Güncellemesi

Twrp üzerinden işlem yapıldığı için hiçbir sıkıntı olmuyor. Benim cihazım da direnç kayıtlı hocam.
  13. LaCRiMaL

1735661309 Şu an sadece bu cihazlara var... 1735661510 Benim cihazımda dirençli hocam... Cihazınızın Bootloader kilidi açık mı? Twrp recovery yüklü mü? Ve talimatlara uygun mu yüklediniz? 1735661764 Resme bakınca farkettim, büyük ihtimalle sis stok romdan geçmeye çalıştınız. Cihazınızın...
  14. LaCRiMaL

Gereksinimler: Cihazınızın önyükleyicisinin kilidi açılmış olmalıdır . Fastboot ile kurulum: Xiaomi.eu ROM zip dosyasını indirin ROM zip dosyasını yeni bir klasöre çıkarın Cihazınızı kapatın Cihazınızı Fastboot modunda başlatın (Sesi kısma + güç düğmelerini basılı tutun) USB kablosuyla PC'ye...
Üst Alt