Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genel olarak yıllardır böyleyim kardeşim, aldığım bir telefonu en fazla 3-4 ay kullanabiliyorum... Bir modeli merak ediyorum, alıyorum, merakım geçince sıkılıyorum 😅🤣🤣
Ben cihazı alalı 2 ay olacak neredeyse, hyperos ile birlikte Bootloader açmanız zulüm olduğunu görünce, sipariş verirken farkını vererek Bootloaderı da açtırdım ve tek hat server kayıtlı aldım, ilk aldığımda denemek için 3 gün boyunca neredeyse günde 2-3 defa sıfırladım, güncelleme de yaptım ama...
Magisk gizli, zygisk açık, reddetme listesini zorla açık ve reddetme listesinde tüm banka uygulamaları seçili ama yine de denizbank, akbank ve işbankası uyarı veriyor.
Hocam dedim ya, paylaştığınız resimde Bootloaderın kilitli olduğunu söylüyor ve o yüzden fastboota atıyor olabilir. (Direnç işlemi yapıldığında fastboot stock rom kurmuş olabilirler, kurarken de BL kapat seçeneğini seçmiş olabilirler) eğer böyle birşey yaptılar ise sil baştan yeniden BL açmanız...
1735661309
Şu an sadece bu cihazlara var...
1735661510
Benim cihazımda dirençli hocam...
Cihazınızın Bootloader kilidi açık mı? Twrp recovery yüklü mü? Ve talimatlara uygun mu yüklediniz?
1735661764
Resme bakınca farkettim, büyük ihtimalle sis stok romdan geçmeye çalıştınız. Cihazınızın...
Gereksinimler:
Cihazınızın önyükleyicisinin kilidi açılmış olmalıdır .
Fastboot ile kurulum:
Xiaomi.eu ROM zip dosyasını indirin
ROM zip dosyasını yeni bir klasöre çıkarın
Cihazınızı kapatın
Cihazınızı Fastboot modunda başlatın (Sesi kısma + güç düğmelerini basılı tutun)
USB kablosuyla PC'ye...