kylar7 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Isınma ve Rom

Merhabalar, cihazım Mi 10T. Endonezya 13.0.5 kurdum 15 saat kullanımda 4 saat 25 dk ekran süresi veriyor ve oyun oynamıyor olmama rağmen 32-40 derece dolaylarında sıcaklık görüyorum.Ekran süresinin çok düşük olduğunu ve sıcaklığın yüksek olduğunu düşünüyorum.Genellikle sosyal medyada vakit...
  2. K

Yardım Tavsiye eder misiniz?

Direnç kayıtlı mi 11 lite 5g NE versiyonu almayı düşünüyorum.Poco X3ten geçiş yapacağım.Aradığım özellikler akıcılık ve stabillik.Ekran süreleri olarak ne alıyorsunuz? Kullanıcı arkadaşlar iyi veya kötü yorumlarını, deneyimlerini aktarabilirse sevinirim:)
  3. K

Yardım Xiaomi Mi A2 Arka Kamera Camı

Hocam iyi günler aynı sorundan muzdaribim ne yaptınız acaba? Değiştirdiyseniz nasıl değiştirdiniz?
  4. K

Soru Tavsiye, fikir danısma

Merhabalar iyi forumlar.Bildiğiniz üzere Mi6x snapchat uygulaması ile entegreli değil.Uygulama da stok kamera uygulaması ile aynı görüntü kalitesi yok ve görüntü zoomlanmış çıkıyor.Bu sorunun bir çözümü var mı? Ayrıca eu rom 10.0.2.0 stabil kullanıyorum.Ortalama 4-5 saat ekran süresi...
  5. K

Soru mi6x batarya süresi

stabile geçmeyi düşünüyorum bende ama hocam size danışayım önerir misiniz?
  6. K

Yardım MI6X 8.8.30 sürümden V10.0.2.0.O kararlıya geçmek.

hocam sorması ayıp nasıl geçtiniz? sitesinden kayıt oldum ödeme linklerinde ödeme yapıp form doldurmanız gerekli diyor çünkü
  7. K

Yardım MI6X 8.8.30 sürümden V10.0.2.0.O kararlıya geçmek.

Cihazının Antırollback durumunu öğrenmek için telefonu fastboot moda alıp pcye bağlayıp minimal adbootu çalıştırarak "fastboot getvar anti" komutunu yazarak çıkan rakama bakın. 2 veya 3 yazıyorsa arb etkin değildir 4 yazıyorsa arb etkindir kesinlikle denemenizi önermem.Bende 2 çıktı romdan roma...
  8. K

Soru Miui10 Beta

Son güncel rom baya hoşuma gitti.Bu da benim ekran sürem.Genellıkle internet kullanımı müzik ve youtube.
  9. K

Rehber Xiaomi Mi6x Twrp Recovery Yükleme Anlatımı Arb4 dahil

Kod gözükmüyor fotoğrafları ekleyebilir misiniz? MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. K

Soru Miui10 Beta

Yorumlar için teşekkürler :) Eklemeyi unutmuşum, mi 6x için 10 beta performansı ve şarj ömrü nasıl olarak sorumu değiştireyim:)
  11. K

Soru Miui10 Beta

Merhaba arkadaşlar.Aramızda Miui 10 beta kullanan kimse var mı? Kullan arkadaşlar performans ve şarj hakkında bilgi verebılırse çok sevinirim.
Üst Alt