Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, cihazım Mi 10T. Endonezya 13.0.5 kurdum 15 saat kullanımda 4 saat 25 dk ekran süresi veriyor ve oyun oynamıyor olmama rağmen 32-40 derece dolaylarında sıcaklık görüyorum.Ekran süresinin çok düşük olduğunu ve sıcaklığın yüksek olduğunu düşünüyorum.Genellikle sosyal medyada vakit...
Direnç kayıtlı mi 11 lite 5g NE versiyonu almayı düşünüyorum.Poco X3ten geçiş yapacağım.Aradığım özellikler akıcılık ve stabillik.Ekran süreleri olarak ne alıyorsunuz? Kullanıcı arkadaşlar iyi veya kötü yorumlarını, deneyimlerini aktarabilirse sevinirim:)
Merhabalar iyi forumlar.Bildiğiniz üzere Mi6x snapchat uygulaması ile entegreli değil.Uygulama da stok kamera uygulaması ile aynı görüntü kalitesi yok ve görüntü zoomlanmış çıkıyor.Bu sorunun bir çözümü var mı? Ayrıca eu rom 10.0.2.0 stabil kullanıyorum.Ortalama 4-5 saat ekran süresi...