Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aldığınız hataların, integrity konusu ile ilgisi var mı bilmiyorum.
alıntıladığınız mesajım 23 aralık tarihli. ama 30aralık tarihli integrity konusunda daha güncel olan tecrüm şurada:
https://forum.miuiturkiye.net/konu/meowdump-integrity-box-integrity-fix.157616/page-31#post-1606550
ayrıca son...
şu konuda bir toplanmak gerek. iki telefon muhabbeti falan var. iki telefon bir powerbank taşımaya değer mi nasıl bir sistem inşa edilebilir ? şu an bana lazım değil ama ileride lazım olacak bu bilgi bana :/
bende evolution x romu yüklü.
kernel değiştirmek kolay mı? (ve kernel değişince kurulu olan rom kararsız veya düşük verimle çalışmaya başlar mı?)
buradan veya özelden derli bir kaynak verebilme şansınız var mı?
konudan yakın zamanda faydalanmış birisi olarak, katkı ve güncelleme yapmak isterim.
28/12/2025 itibariyle v27.1 sürümü çıktı.
1: apatch içinde ne varsa (alakasız bile olsa) hepsini kaldırdım.
emin olmak için kök dizin /data/adb içini de kontrol ettim.
reboot
kök dizin içini görmek için ben...
çok teşekkürler.
play integrity checker'da 3 yeşil tiki gördüm; sıkıntı yaşamamak adına tekrar 'check' tuşuna basmayacağım.
benden sonra gelip benim gibi konuya tam hakim olmayanlara faydası olur diye sürecimi özet geçeyim:
apatch ile root atmıştım ben.
mi 11 ultra telefonum var, evolution x...
merhabalar,
evolution x (android 16) kurdum. ilk kez bu tip bir custom rom kurdum ve;
-navigasyon barını değiştiremiyorum (geri ve menü tuşunun yerini değiştirmek istemiştim).
-aşağıya kendi favori uygulamalarımı dizemiyorum.
-geri tuşuna, ev tuşuna vs uzunca basınca devreye girmesi gereken...
ben apatch usulü root attığım için bahsettiğiniz uygulamayı kuramadım.
ancak kendi sitesinden Lawnchair 15 beta 1'i kurdum; bu hali ile bile aosp romun kendi launcher'ından çok daha iyi oldu.
teşekkürler