kutsay kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Mi9t'den iPhone 12 miniye geçmek mantıklı mı?

Herkese iyi forumlar. Kafamı kurcalayan bir soru var ve sizlere danışmak istedim. 2 yılı aşkın süredir Mi9T kullanıyorum. 6/64 cihaz yurt içi kayıtlı ve hiç sorun çıkarmadı daha. Ancak boyutu bana her zaman çok büyük geldi, hele ki öncesinde z5 Compact kullandığım için bir türlü buna alışamadım...
  2. K

Satış Oppo watch 46 mm

Değerli forum üyeleri, bir yıla yakındır kullandığım oppo watch akıllı saatimi satıyorum. Cihaz wear os işletim sistemine sahip ve sesli görüşme, aplikasyon kurma, mesajlaşma gibi fonksiyonları barındırmaktadır. Kutusu ve faturası mevcuttur ve Media mark aydın şubesinden alınmış, yurtiçi kayıtlı...
  3. K

Yardım iPhone 12 mini boyutlarında android telefonlar

Değerli forum sakinleri, iyi bayramlar dileyerek başlamak istiyorum konuya. Şu an 2,5 yılı aşkın süredir Xiaomi mi 9t kullanıyorum. Dokunmatik sorunları ve batarya sorunları başladığı için çok geç olmadan bunu elimden çıkarıp yeni bir cihaz almayı düşünüyorum. Daha önce Xperia z5 compact ve...
  4. K

Soru 5500 TL'ye satılan iPhone 13 replika olabilir mi?

Değerli forum sakinleri sizlere bir konu danışmak istiyorum. Letgo üzerinde 5.500 TL'ye iPhone 13 satan ve bu telefonun replika olmadığını sadece tek bir hat üzerine kayıt yaptırılabildiği için ve bu hat dışında kullanılamadığı için alan kişinin bir daha satamayacağını belirten birine denk...
  5. K

Mod Mi 9T Pop-up kamera Mario ses efekti

Arkadaşlar herkese merhaba. İlginç ve eğlenceli bir mod paylaşmak istiyorum sizinle. Miui 12 için olduğu belirtilmiş ancak şu an aosp android 12 evolution x romda kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Mario Sound Effect Bu modülü magisk ile kurun ve yeniden başlatın. Pop-up kamera ses efeklerinden...
  6. K

Rom Mi 9T Android 12 Rom Derlemesi

Arkadaşlar merhaba. Mi 9T için android 12 beta sürüm AOSP romlar çıkmaya başladı. Bunları test etmeye başladım ve genel olarak performanslarından memnun kaldım. Bu nedenle kullandığım şekilde topluca bir arada olsun istedim ve bu konuyu açmaya karar verdim. Umarım işinize yarayacak bir içerik...
  7. K

Soru Mi9T kaç para eder?

Herkese iyi bayramlar iyi forumlar. Arkadaşlar ben 2 yıla yakın süredir Mi9T kullanıyorum. Çok memnunum ancak bu telefon bana büyük geliyor. iPhone 12 mini çıktığından beri gözüm ona takıldı ve sanırım telefonumu değiştireceğim. İki sorum olacak size bu konuda. 1. Öyle telefonla çok işi olan...
  8. K

Yardım Samsung gear vr kullanımı

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bugün letgo üzerinde Samsung gear vr gördüm fiyatı oldukça uygun. İnternetten baktım telefonu takıyoruz ve bayağı bayağı vr deneyimi sağlıyor. Ancak hep Samsung cihazlarla deneyimleri gösteriyorlar. Acaba bu cihazı alıp Xiaomi Mi9T ile kullanabilir miyim? Netflix...
  9. K

Yardım Mi9T Ekran Renklerinde Solgunluk

Değerli forum üyeleri size bir konuda danışmak istiyorum. 1 yılı aşkın süredir Mi9T kullanıyorum. Telefondan son bir aya kadar oldukça memnundum ancak son 1 aydır ekran renklerinde bir bozulma var. Renkler daha solgun gözüküyor. Ekran açıkken renklerde anlık olarak gözle görülür hareketlilik...
Üst Alt