Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Poco F1 kullanıcısıyım ilk çıktığı zaman almıştım telefomun şarjı artık güç modunda bile bir gün dayanmıyor bataryayı değiştirmek istiyorum daha önce değiştiren var mı ? Bir de hangi siteden alıcam ?
Bir kaç gün kontrol edeceğim düzelmezse veririm servise şarjı da iyi gidiyor bir değişiklik yok bataryada tek sıkıntı kapalıyken şarj oluyor farklı şarj aleti deneyeceğim veya yazılımsal diye de düşünüyorum bakalım
1562785917
Pirince koyabilirsin diyor arkadaşlar zararlı mı başkan?
Pocophone kullanıcısıyım dün suya düşürdüm telefonu çıkardım kuruladım hiç bir sorun oluşmadı o gün sonrasında telefonu şarja takıyorum olmuyor. Telefonu kapatıp şarja taktığım da oluyor bir de dün güncelleme yaptım acaba yazılımsal olabilir mi ? Veya ne yapmamı önerirsiniz başka ?
Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncelleme menüsünden, Güncelleme paketini menüsü altında indirdiğiniz .zip dosyasını seçerek güncellemeyi yapabilirsiniz.
mi 10 simgesine tıklayın bir kaçkere paket seç çıkıyor sonra indirdiğimiz zip dosyasını seçip kuruyoruz. şimdi yaptım bende
Güncelleme bana da geldi fakat videolar da 60fps çekim özelliği gelmemiş video ayarlarından baktım 1080p 30fps 4k 30fps seçim modları var 60fps olmayacakmıydı ?