kurt4194 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Poco F1 batarya

Gitti gidiyordan alıcam orjinal olduğu yazıyor umarım öyledir, teşekkürler hocam :)
  2. K

Yardım Poco F1 batarya

Poco F1 kullanıcısıyım ilk çıktığı zaman almıştım telefomun şarjı artık güç modunda bile bir gün dayanmıyor bataryayı değiştirmek istiyorum daha önce değiştiren var mı ? Bir de hangi siteden alıcam ?
  3. K

Çözüldü Xiaomi MIUI 11 güncellemesi pocophone f1 e gelecek mi ?

Teşekkür ediyorum sağolun
  4. K

Çözüldü Xiaomi MIUI 11 güncellemesi pocophone f1 e gelecek mi ?

Xiaomi MIUI 11 güncellemesi pocophone f1 e gelecek mi ?
  5. K

Soru Facebook yavaşlama ve takılma problemi

uygulama ayarlarından ön bellek ve verileri sil düzelir
  6. K

Yardım ŞARJ SORUNU!

Eyvallah başkan yarın temizlettireceğim
  7. K

Yardım ŞARJ SORUNU!

Bir kaç gün kontrol edeceğim düzelmezse veririm servise şarjı da iyi gidiyor bir değişiklik yok bataryada tek sıkıntı kapalıyken şarj oluyor farklı şarj aleti deneyeceğim veya yazılımsal diye de düşünüyorum bakalım 1562785917 Pirince koyabilirsin diyor arkadaşlar zararlı mı başkan?
  8. K

Yardım ŞARJ SORUNU!

Pocophone kullanıcısıyım dün suya düşürdüm telefonu çıkardım kuruladım hiç bir sorun oluşmadı o gün sonrasında telefonu şarja takıyorum olmuyor. Telefonu kapatıp şarja taktığım da oluyor bir de dün güncelleme yaptım acaba yazılımsal olabilir mi ? Veya ne yapmamı önerirsiniz başka ?
  9. K

Yardım Güncelleme kayboldu

Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncelleme menüsünden, Güncelleme paketini menüsü altında indirdiğiniz .zip dosyasını seçerek güncellemeyi yapabilirsiniz. mi 10 simgesine tıklayın bir kaçkere paket seç çıkıyor sonra indirdiğimiz zip dosyasını seçip kuruyoruz. şimdi yaptım bende
  10. K

Yardım Güncelleme kayboldu

telefonuma geldi güncelleme indirdim tam kuracakken temizleyiciye bastım gitti güncelleme kontrol ettiğim de yok diyor ne yapmam gerekiyor*
  11. K

Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

yok mu yardımcı olan?
  12. K

Rom Pocophone F1 10.3.4.0 Stable Güncellemesi

telefonuma geldi güncelleme indirdim tam kuracakken temizleyiciye bastım gitti güncelleme kontrol ettiğim de yok diyor ne yapmam gerekiyor*
  13. K

Haber Yeni guncelleme

Teşekürler
  14. K

Haber Yeni guncelleme

Güncelleme bana da geldi fakat videolar da 60fps çekim özelliği gelmemiş video ayarlarından baktım 1080p 30fps 4k 30fps seçim modları var 60fps olmayacakmıydı ?
  15. K

Çözüldü Yeni Güncelleme ne zaman gelecek

Teşekkürler hayırlı akşamlar :)
Üst Alt