kurmay34 kullanıcısının son içeriği

1. K

Rehber Twrp ile Sorunsuz Rom Kurma Yöntemi (Video)

Çok teşekkür ederim. Askerim arazideyim. Sürekli bilgisayar bulma imkanım olmuyor. Amacım root ve root bazlı uygulamaları kullanmak. Özellikle luckypatcher ve gameguardian. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Kolay gelsin. Minnettarım size...
  2. K

Haftalık güncelleme y Haf Haftalık güncelleme yapmaz isem herhangi bir sıkıntı olur mu?
  3. K

Stoya, Stoya, Bu size belirttiğim romda herhangi bir sıkıntı olur mu?
  4. K

Stoya, Hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. 1 haftadır uğraşıyorum. Hallettim. Aynı şekil işlemler ile. Romdan hemen sonra magiski flaşladım. Şuan Kullandığım rom MIUI 12.6 | 21.4.8 | (weekly) twrp gitmez dimi hocam ayrıca sabit ben bu romda kalacam. Aynı sıkıntıları yaşamamak için...
  5. K

Teşekkür ederim hocam. Romdan sonra magiski mi yükleyeyim yoksa önce Wipe -> format data -> yes işlemini mi yapayım. Twrp silinmemesi için!!!
  6. K

Konunun 24 sayfasınıda okudum. Telefonum Xioami Mi 10 Ultra 4-5 sefer telefon elimde kaldı. Rom yüklemede sıkıntı yaşamıyorum. En son miui v12.0.15.0 stabil romdaydı. Bi kaç sefer başka güncelleme yaparken takıldı olmadı. Her seferinde twrp silindi. Bugün custom rom yükleyeceğim. Format data...
  7. K

Yardım Twrp de ne işlem yapmalıyım. Fastboot modda kalıyorum. Xiaomi Mİ 10 ULTRA

Şuan cihazı açtım. Twrp deyim. Yükleme yoluyla Flash Magisk 21.4 ve No_verity _opt_encrypt.ZIP . yapıyorum. Reboot sistem diyorum. Beni fastboot a atıyor ne yapmalıyım?
  8. K

Yardım Twrp de ne işlem yapmalıyım. Fastboot modda kalıyorum. Xiaomi Mİ 10 ULTRA

1070 dolara aldım. Dolar düştü bi ara 500 tl eksik girdi. Türkiye ye sonra piyasada kalmadı telefon
  9. K

Anladım teşekkür ederim. İşlemi yapıp bilgi verip dönüş yaparım.
  10. K

Duabi üstünden. Süleymaniyeden getirttim. Şuan kalmadı.
  11. K

Uygun twrp ve magisk linki var mı sizde.
  12. K

Telefonum Xiaomi Mi 10 ultra m2007j1sc 2020 aralık 26 da aldım. Bootloader kilidini açtım. Twrp yükledim. Mi 10 pro twrp olarak geçiyor. Miui sürümünün betası v21.15 romunuda kullandım. Bi ara şarjım bitti açıldığında twrp de kaldı uğraştım. Twrp de gitti. Rootlayıp magisk 21.4 sürümünü...
  13. K

Rom [Android 11] [İlk Sürüm] Mi 10 Pro Global Kararlı V12.1.2.0.RJAMIXM İndirme Bağlantısı

Hallettim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Şuan mıuı 12.3 by xiaomi.eu 20.12.10 beta sürümünü kullanıyorum.
  14. K

Rom [Android 11] [İlk Sürüm] Mi 10 Pro Global Kararlı V12.1.2.0.RJAMIXM İndirme Bağlantısı

Merhaba kardeşim. Şuan izindeyim. İznim kısıtlı. Orta düzey bilgiye sahibim sizin kadar kapsamlı değilim. Mi 10 ultra telefona global miui 12.0.13 veya 12.1 bu iki sürüm veya üstü fastboot modda atabileceğim bi rom tavsiye edip rehber olurmusun sana zahmet. Şimdiden teiekkür ederim.
Üst Alt