Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir süre bekleme kararı aldim en kötü ihtimal ile dediğimiz gibi yapacağım Kadıköy savcılığına suç duyurusunda bulunacağım zaten telefonu an itibariyle geri almiyorlar
2 sim girişi var 1 tanesi kayıt durumu gözükmüyor diğerinde kayıtdışı yazıyor ama sürekli yalan söylüyorlar bilgin olsun
1564654791
Hatta ve hatta bana en son söyledikleri getir kullanmadığin telefonu IMEI sini buna geçirelim Not : Telefonu alırken kayıtlı diye kandırıyorlar
Btk aradım bekleyen isteğin yok diye cevap aldım telefoncuya bunu söylediğimde zaten oraya bildirmedik ama cihaz kapanmaz merak etmeyin tarzı söylemler ile karşı karşıya kaldım guvenilirlik konusunda baya sıkıntı yaşıyoruz ne yaacagima bir türlü karar veremedim
İyi günler herkese Ben Kadıköy Milano GSM' den dün itibariyle Red Mi Note 7 cihaz aldim. Ancak IMEI sorgulamasinda cihazin kayıtlı olmadığını farkettim. Aldığım yer ile iletişime geçtim durumu anlattim.Korkma birşey olmaz dönüşü aldim.Sizce ne yapmayaliyim.