Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili dostlar yaklaşık 2 ay önce şu mesajı atarak yardım talebinde bulunmuştum:
"Sevgili dostlar, 2 yıldır büyük bir memnuniyetle ve aşırı hızıyla gurur duyarak kullandığım Mi 4'üme nazar değdi. 1 haftadır maalesef aşırı bir kasılma ve yavaşlama sorunu yaşıyorum. Fabrika ayarlarına dönme...
Sevgili dostlar, 2 yıldır büyük bir memnuniyetle ve aşırı hızıyla gurur duyarak kullandığım Mi 4'üme nazar değdi. 1 haftadır maalesef aşırı bir kasılma ve yavaşlama sorunu yaşıyorum. Fabrika ayarlarına dönme, geriye doğru fastboot yaparak tüm sürümleri (Miui 7'ye kadar) -betası, kararlısı dahil-...
Sevgili dostlar, 2 yıldır büyük bir memnuniyetle ve aşırı hızıyla gurur duyarak kullandığım Mi 4'üme nazar değdi. 1 haftadır maalesef aşırı bir kasılma ve yavaşlama sorunu yaşıyorum. Fabrika ayarlarına dönme, geriye doğru fastboot yaparak tüm sürümleri (Miui 7'ye kadar) -betası, kararlısı dahil-...
Chatin_62 valla mesajı yazarken aklıma sen geldin ve mesajın sonuna çetin abi dikkatine dicektim unutmuşum:) Tam da beklediğim Chatin_62 cevabı vesselam. Çok yaşa:)
Peki yeri gelmişken bende şunu sorayım (bununla ilgili tam değil ama yakin): Biri ile telefonda konuşurken başkasının telefon numarasını ondan istiyoruz o da bize söylerken numarayı kodluyoruz. Konuşma bittikten sonra ekrana dönüp o kodladığımız numarayı ya ariyacak yada kaydedecekken pufff...
ABD'de Dailymail'in haberine göre polis departmanı resmi Twitter hesabından yastığın altında aşırı ısınmadan dolayı yanan telefon ve yastıkların fotoğraflarını paylaştı. Haberi ilginç kılan ise telefon fotoğrafları arasında sadece Samsung ve Mi'nin isimlerinin görünmesi. Bir başka ilginçlik ise...
Yenişafak gazetesinin haberine göre pazar araştırma ve analiz firmalarından IDC'nin raporuna göre Xiaomi dünya akıllı telefon pazarinda-resmen Türkiye'de olmamasına rağmen- 5. sırada...
Geçmiş olsun. Herşey hallolur üstad. Canınız sağolsun.Cantaralar, Çetin abiler sayesinde toparlanır tekrar site:) Valla bir kaç gündür yetim gibi hissettim kendimi. Bu durum bi yandan sizin varlığınızın önemini de gösterdi vesselam.
Valla diğerlerine bilmem ama Mi4 on numara telefon. Okulda öğrencilerin öğretmen arkadaşların dilinde. Nazar edecekler. Hemen felak ve nas'ı sayıyorum.:)