kskli_eno kullanıcısının son içeriği

1. kskli_eno

Yardım Super duvar kağıtları

Merhaba arkadaşlar samsung kullanıyorum xiaomi miui 12 süper duvar kağıdı samsung ta kullanabilirmiyim
  2. kskli_eno

Yardım Telefon

İyi akşamlar arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum şimdimi alsam yeni yılı beklesem mi
  3. kskli_eno

Tavsiye Telefon alacağım

Merhaba arkadaşlar 4000 TL var Poco X3 - Samsung m51 arasında kaldım yardımcı olur musunuz hangisi veya resmi 9 pro 5G yi beklemelimiyim
  4. kskli_eno

Yardım telefon açılmıyor

İyi günler arkadaşlar güncelleme yaptım androidi başlatmak için şifre giriniz diyor bu ne şifresi acaba bilen varmı
  5. kskli_eno

Çözüldü boodloder kilitli olsa dahi bir önceki global sürüme geri dönülebilir miyiz

İyi akşamlar arkadaşlar boodloder kilitli olsa dahi bir önceki global sürüme geri dönülebilir miyiz
  6. kskli_eno

Yardım Şebeke sorunu

İyi akşamlar arkadaşlar telefon redmi note 6 pro şebeke çok kötü Telekom kullaniyordum bu yüzden hattımı Vodafona taşıdım ama yine şebeke sorunu devam ediyor çözümü varmıdır
  7. kskli_eno

Yardım Miui12 Paylaşılan modeller arasında yok?

Redmi Note 6 pro ya MIUI 12 gelirmi paylaşılan modeller arasında ismini hiç görmedim
  8. kskli_eno

Yardım Tema güncelleme

İyi günler arkadaşlar güncelleme gelen temaları güncelleme yaparken guncelliyor içe aktarır ken hata veriyor ve temayı baştan indiriyor çaresini bilen varmı acaba
  9. kskli_eno

Yardım Tema güncelleme

Güncelleme yaparken guncelliyor içe aktarır ken hata veriyor ve temayı yeniden yüklüyor aynı sorunu yaşayan varmı çözümünü bilen varmı telefonum note6 pro global romdayim 11.03
  10. kskli_eno

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Temanın linkini adı varmı hocam
  11. kskli_eno

MIUI 11 Redmi Note 6 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 PEKMIXM İndirme Bağlantıları

Recovery dosyasini indir dim fakat kurarken hata veriyor
  12. kskli_eno

Beta test ekibinden mısın hocam bize neden gelmedi
  13. kskli_eno

Hocam recovery dosyasını kursam telfondakiler silinir mi
  14. kskli_eno

Recovery dosyasini kurunca telefondaki ler siliniyor mu kuran varmi
Üst Alt