Kromish kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım OrangeFox dosya gözükmüyor

Merhaba, SD Karta dosyaları atmama rağmen OrangeFox'da Micro SDCard aşamasına gelince klasörün boş olduğunu görüyorum. Oysaki ROM dosyalarını hem Zip olarak klasör olarak atmıştım. Lütfen yardımcı olun. Çaresiz vaziyetteyim. Resimdeki gibi olması gerekiyor normalde. Ama benimkinde burası...
  2. K

Yardım SD Kartın içi boş

Merhaba, telefonuma ROM atıyordum. Bir arkadaş sağ olsun bana çok yardımcı oldu. Ama bazı sorunlarım var. Fotoğrafta ki şeyleri yapıyordum. 16. Maddeye geldiğim zaman SD Kartı seçiyorum. Ama içinde hiç bir dosya yok. Ben 6. maddeyi yaptım. Olması gerekiyor yani. Dosya olarak değil ZIP olarak...
  3. K

Rom ROM nasıl yüklenir ?

Telefonum Xiaomi Redmi Note 8. PixelExperience Romunu atmak istiyorum. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. YouTube'da insanlar ROM yüklemek için 4 harfli T ile başlayan uygulamayı kullanıyorlar. Bana birisi ise OrangeFox indir demişti. OranceFox şuan telefonumda indirili. Ama nasıl o menüye...
  4. K

Soru En iyi Şarj ve Performans ROM

Merhaba, Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. Şarj ile alakalı bir sorunum yok. Orijinal hali ile kullanıyorum. Yeni geçeceğim ROM'da benzer şarj değerleri olmasını istiyorum. Performans olarak ise telefonu hızlandıracak bir şey arıyorum. Şuan ki hali aşırı berbat. 2 senedir eziyet çekiyorum. Wild...
Üst Alt