Krmmrt34 kullanıcısının son içeriği

1. Krmmrt34

Soru Poco X3 Pro İmei Kayıt Durumu Hakkında

Bende poco x3 pro aldim sanirim telefonlar elimizde patlicak oyle gozukuyo kotu oldu bu
  2. Krmmrt34

Yardım Xiaomi Mi 8 SE China Rom

benimde bir sorunum var ve hıc bır sekılde cozemıyorum mı 8 se cıhazıma yanlıslıkla 3.2.0 v10 r om yukledım suan baska hıc bır rom yukleyemıyorum yuklemeye calıstıgımda hersey normal gıbı gozukuyor fakat yukleme sona erdıgınde telefon fastboot modunda kalıyor sıl bastan fastboot uzerınden rom...
  3. Krmmrt34

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.3.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Mi 8se icin uygun mudur hangi telefon modellerine geldi bn mi 8se kullanicisiyim bunu mu indirmeliyim
  4. Krmmrt34

Haber Xiaomi'lere Android Pie Güncellemesi Geldi: İşte Güncelleme Alan Tüm Cihazlar

Mi 6x yok :( 1548371163 Mi 6x neden yok acaba bilginiz var mi
  5. Krmmrt34

Yardım Mi Note 3 bildirim açıklamaları

Aslinda benimde bildirimle alakali bir sorunum var mi 6x kullaniyorum siteden dosya yuklemek istedigimde bildirim cubugunda dosya yuklenirken bildirim gorunmuyor birturlu cozemedim sorunu dosya iniyormu inmiyormu iniyorsa hangi asamada goremiyorum yardim ederseniz sevinirim 1546637382 Aslinda...
  6. Krmmrt34

İnceleme MIUI 10 - 8.11.15 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Sa mi 6x kullaniyorum eu beta yuklu her hafta telefonum guncelleme geliyor suan 8.11.15 guncellemesi gelmis sizce kurmalimiyim yoksa mi 6x kullanicilari telefona her gelen guncellemeyi kullanamiyormu bu durumu bir turlu anlayamadim ben simdi telefonumu guncelleyemez miyim
  7. Krmmrt34

İnceleme MIUI 10 - 8.11.8 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı)

Evet gecen hafta gelen beta surumu guncellemistim ona geri donsem herhangi bir sorun yasarmiyim
  8. Krmmrt34

İnceleme MIUI 10 - 8.11.8 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı)

S.a mi 6x kullaniyorum telefonuma 8.11.1 guncellemesi geldi ve indirip guncelledim ama suan listteye baktim mi 6x yok acaba yuklemekle hatami yaptim telefonumda yukleme sonrasi herhangi bir sorun yok gibi yardici olursaniz sevinirim 1541862500 S.a mi 6x kullaniyorum telefonuma 8.11.1...
  9. Krmmrt34

Yardım Cihaz Konumlandırılamadı

Aynı sorun bende de var ayarlarda pil bölümünde 4000mah yazıyor benim telefonda mi 6x bu işlerden çok anlamam ama telefonun arada resim çekerken kapanması bnmde canımı sıkıyor dogrusu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır varsada kendimizin halledebilecegi birşey mi dediğim gibi bu işlerden pek...
  10. Krmmrt34

Mİ 5S Plus Cpu (Çekirdek) Sorunu!

Temiz 2. El bulsam bende 5s plus almayi dusunuyorum 3 haftadir izindeyim buradanda duyuru olmus olsun elinde kayitli ve satmak isteyen olursa bi zahmet bana ulassin bu arada araniza yeni katildim guzel ve bilgi dolu bir platform olmus begendim dogrusu herkeze slm olsun
  11. Krmmrt34

Mi5s plus 6gb ram 128gb dahili

Yer neresi
  12. Krmmrt34

Satış Xiaomi Mi Note 3 + Kılıf Hediye

Sa ustad 1650tl nakit var dusunursen gelip alirim bnde istanbul umraniyedeyim
  13. Krmmrt34

Satış xiaomi mi 5s plus 6\128 gb 1450 tl

Nerede oturuyosunuz
  14. Krmmrt34

Satılık Mi 6 - Yurtiçi Kayıtlı

Fiyat nedir
  15. Krmmrt34

Satılık Xiaomi mi 5s plus 6/128 gb 1200 tl

Sehir neresi
Üst Alt