Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benimde bir sorunum var ve hıc bır sekılde cozemıyorum mı 8 se cıhazıma yanlıslıkla 3.2.0 v10 r om yukledım suan baska hıc bır rom yukleyemıyorum yuklemeye calıstıgımda hersey normal gıbı gozukuyor fakat yukleme sona erdıgınde telefon fastboot modunda kalıyor sıl bastan fastboot uzerınden rom...
Sa mi 6x kullaniyorum eu beta yuklu her hafta telefonum guncelleme geliyor suan 8.11.15 guncellemesi gelmis sizce kurmalimiyim yoksa mi 6x kullanicilari telefona her gelen guncellemeyi kullanamiyormu bu durumu bir turlu anlayamadim ben simdi telefonumu guncelleyemez miyim
S.a mi 6x kullaniyorum telefonuma 8.11.1 guncellemesi geldi ve indirip guncelledim ama suan listteye baktim mi 6x yok acaba yuklemekle hatami yaptim telefonumda yukleme sonrasi herhangi bir sorun yok gibi yardici olursaniz sevinirim
1541862500
S.a mi 6x kullaniyorum telefonuma 8.11.1...
Aynı sorun bende de var ayarlarda pil bölümünde 4000mah yazıyor benim telefonda mi 6x bu işlerden çok anlamam ama telefonun arada resim çekerken kapanması bnmde canımı sıkıyor dogrusu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır varsada kendimizin halledebilecegi birşey mi dediğim gibi bu işlerden pek...
Temiz 2. El bulsam bende 5s plus almayi dusunuyorum 3 haftadir izindeyim buradanda duyuru olmus olsun elinde kayitli ve satmak isteyen olursa bi zahmet bana ulassin bu arada araniza yeni katildim guzel ve bilgi dolu bir platform olmus begendim dogrusu herkeze slm olsun