KralKral1 kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Redmi note 12 pro 4G bildirim gelmediği halde ekran uyanıyor

öyle bir işaret yok hocam, zaten dediğim gibi hyperos 3 alan 5G cihaza geçeceğim Allah nasip ederse. 5G'nin gelmesini bekliyorum. sağolun
  2. K

önceden var mıydı hocam peki böyle bir sorun?, birde bootloader kilidi açık mı kapalı mı nereden anlarım
  3. K

telefonu aldığımda vardı wp pro ile insta pro ama onlara detaylıca bakmıştım. zaten sildim gitti bir süre sonra. şuanda virüs yoktur diye düşünüyorum
  4. K

kesinlikle hocam, ama telefonda virüs vs olduğunu düşünmüyorum malwarebytes ile baktım. üst düzey yetkili de olmadığım için casus yazılım da yoktur herhalde :D
  5. K

sanırsam halen güncelleme lazım :D, ayrıca neden bu cihaza hyperos 2 veya 3 gelmedi onu da anlamadım
  6. K

5G gelince telefonu değiştirmeyi düşünüyorum hocam zaten. ama sanırsam kronik bir sorunmuş
  7. K

Herkese hayırlı ramazanlar, bu konuyu önceden de açmıştım. telefonuma bildirim gelmediği halde ekran kendi kendine uyanıyor. yani demek istediğim ekran siyah kapalıyken kilit ekranı kendiliğinden açılıyor. ikinci sorunum ise instagram veya tiktokta video kaydırırken telefon çalınca yanıtlıyorum...
Üst Alt