kralaras kullanıcısının son içeriği

1. K

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Link var mı hocam
  2. K

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Ya gerçekten ayıp etmişler ne ucretıdır. Açıklayacak bir yazılımı alıp ucreti yapmak ilginç gerçekten
  3. K

Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

bu romda da orjinal dosya yöneticisi yok mu acaba. yok ise orjinal miui dosya yöneticisini nasıl yüklerim
  4. K

Xiaomi Mi 6 Geç Şarj Olma Sorunu

Bende de aynı sıkıntı var otel huncellemesinden sonra oldu. Android 7 ye döndüm hala aynı sıkıntı devam ediyor. Bu careee
  5. K

Mi6 Mıuı eu 8.1.11 güncelleme

google playdan twrp diye aratın yükleyin. program yüklendikten sonra ilgili yerlerden programı yükleyebilirsiniz
  6. K

Rom MIUI 9 - 8.1.11 Global Beta ROM Güncellemesi

Kurduktan sonra şarj etme süresi neredeyse 2 katına çıktı. Kamera kalitesi düşmüş sanki.
  7. K

Yardım Maalesef Sistem Başlatıcı Durdu hatası

akbank uygulaması yok kısmını anlamadım ama çözüm olarak full wipe yapıp tekrar rom kurmak lazım.
  8. K

Rom Resurrection Remix M libra / aqua v5.7.0 [02 jul]

direkt yükleme hatası alıyorum
  9. K

Mı 4s var ve yukleyemiyorum 3.03 yüklü twrp. 3.02 twrp yukleyemiyorum. 3.03 yüklüyken rom yükle dediğimde error veriyor. Nasıl yukleyebilirim
  10. K

bu rom'u mi4s'e kursam olur mu?
  11. K

Rehber Mi4S Bootloader Unlock - Root - TWRP - Türkçe Rom

Mİ4 S için marshmallow root yapabiliyor muyuz ? Telefona TWRP yükledim. Supersu v2.46 dosyasını twrp'den flashlasam root olur mu ?
  12. K

Yardım Mi Hesabı

"telefonu bulu" kapattım şimdi twrpden wipe yaparsa olur mu ? yoksa sizin dediğiniz gibi şifreyi versem hesabı silse senkronize olan bilgilerim de silinecek mi?
  13. K

Yardım Mi Hesabı

yok şifreyi unutmadım. şifreyi verirsem tüm bilgilerim eski telefonuma aktarılacak !!!
  14. K

Yardım Mi Hesabı

merha arkadaşlar Ben redmi note 2 telefonumu sattım. yeni rom atıp gönderdim. alan kişi telefonu açıp internete bağlandığında ilk kurulumda benim mi hesabını görüyor ve telefon benim şifremi istiyor. nasıl silebiliriz benim şifreyi girmeden ??? teşekkürler
  15. K

Yardım Arama Kayıtları

nasıl kapatacağım ?
Üst Alt