Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
teşekkürler dostum suan baktım batarya sısmıs dediğin olayı denedim ama artık bu pil gitmiş yeni gelende deneyeceğim bakalım sanırım orjinal ne kadar deselerde fabrika çıkış gibi hiç bir pil yerini tutmuyor
Merhaba telefonun bataryasını 1kez değiştirdim sahte idi berbat performans orijinal aldım değişim yapacağım tekrar acaba ilk şarj süresi yada yapmam gerek ayar felan varmı tecrübeli kisiler teşekkürler?
Merhaba global mi5s 9.5.2.0 yüklü wipe yaptım dün ve Google Play'de Instagram için bu hatayı veriyor
Normalde olmazdı ilk defa oldu bilinmeyen kaynaklar açık ve cihaz rootsuz global güncel sadece Instagram da yapıyor neden kaynaklı acaba ?
Çok bekleyip umutla aldığım 5s beni soguttu bir daha xiaomi güvenemem donanım güzel gibi ama telefon kasma ısınma şarj problemi çok şikayet var bu konuda ben global rom yüzünden diye düşünüyorum çünkü China global çok daha akıcı ama İngilizce ve Google oyunlarda problem oluyor üvey evlat Xiaomi :(
ben çok pişmanım ayrıca artık fiyat olarak diğer markalardan farkı kalmamaya başladı birda xiaomi asla :(
güncelleme konusunda da optimize konusunda da 5s üvey evlat