kral1213 kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru Mi5s batarya değişimi

teşekkürler dostum suan baktım batarya sısmıs dediğin olayı denedim ama artık bu pil gitmiş yeni gelende deneyeceğim bakalım sanırım orjinal ne kadar deselerde fabrika çıkış gibi hiç bir pil yerini tutmuyor
  2. K

Soru Mi5s batarya değişimi

Merhaba telefonun bataryasını 1kez değiştirdim sahte idi berbat performans orijinal aldım değişim yapacağım tekrar acaba ilk şarj süresi yada yapmam gerek ayar felan varmı tecrübeli kisiler teşekkürler?
  3. K

Haber Mi8 Satışa Çıktı! [Hepsiburada]

xiaomi artık fiyat performans markası olmaktan çıkmaya başladı
  4. K

Soru mi5s 8.7.12

merhaba arkadaşlar en.miui download kısımda mi5s Version: 8.7.12 (MIUI10) global olarak düşmüş ama ota da yok bu beta değiş sanırım deneyen varmı ?
  5. K

Duyuru MIUI 10 Güncelleme Takvimi ve Desteklenen Cihazlar

insallah bu sefer düzgün çıkar her güncelleme daha beter ediyor 5s i
  6. K

Çözüldü Instagram yüklenme sorunu

onu denedim ama yükledikten sonra uygulama güncelleme istiyordu temizleme yolu ile halloldu
  7. K

Tesekkurler dostum dediğin şekilde düzeldi
  8. K

Merhaba global mi5s 9.5.2.0 yüklü wipe yaptım dün ve Google Play'de Instagram için bu hatayı veriyor Normalde olmazdı ilk defa oldu bilinmeyen kaynaklar açık ve cihaz rootsuz global güncel sadece Instagram da yapıyor neden kaynaklı acaba ?
  9. K

Yardım Pubg Mobile

Çok bekleyip umutla aldığım 5s beni soguttu bir daha xiaomi güvenemem donanım güzel gibi ama telefon kasma ısınma şarj problemi çok şikayet var bu konuda ben global rom yüzünden diye düşünüyorum çünkü China global çok daha akıcı ama İngilizce ve Google oyunlarda problem oluyor üvey evlat Xiaomi :(
  10. K

İnceleme Xiaomi Mi8 ve Mi8 Explorer Edition

Güzel ama artık Xiaomi de pahalı oldu :(
  11. K

Sohbet Xiaomi'nin Unuttuğu Telefon

o resim sürekli değişiyor bende ama sanırım xiaomi de zamanla samsung gibi olmaya başladı :(
  12. K

Yardım Xiaomi mi5s oyunlarda kasma

bende global güncel sürüm kullanıyorum önceki sürümlerde fazla yoktu ama sanırım güncellemelerden de kaynaklı şuanda bende de var kasılmalar
  13. K

Çözüldü Xiaomi'nin üvey evladı Mi5s

ben çok pişmanım ayrıca artık fiyat olarak diğer markalardan farkı kalmamaya başladı birda xiaomi asla :( güncelleme konusunda da optimize konusunda da 5s üvey evlat
  14. K

Mi5s Porte modu yapılır mı?

global beta 9.2.2
  15. K

Haber MIUI 10 Güncellemesi'ni Alacak Cihazların Listesi Sızdırıldı

Valla 9 berbat ötesi geldi bari 10 düzgün gelse :)
Üst Alt