Kogan kullanıcısının son içeriği

1. Kogan

Sohbet Linux Dağıtım Önerisi

Linux Mint genel olarak gayet güzel bir distro. Kyllandığım birkaç yılda yaşadığım bir problem vs de olmadı.
  2. Kogan

Uygulama Damla çentik ile uyumlu tarayıcı listesi

Via iyi ama bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Bununla birlikte bazen sayfa yenilense de çerezler nedeniyle eski sayfa gelebiliyor. Bunun dışında hızlı, sade ve kullanışlı bir tarayıcı.
  3. Kogan

Rom Mi Max 2 MIUI 11 GREESHAN Global Stable 11.0.2.0 [Android 7.1.1]

Biraz araştırınca ben de kullanmaya karar verdim. Sonuçta açık kaynak kodlu ve çokça kullanıcıya sahip romlar.
  4. Kogan

Sohbet Amoled PanellerDaha Mı Kırılgan?

Anladım. Özetle dıştaki katman yerine içteki katman kırılıyor ve tümleşik bir cam. İps gibi ayırma durumu yok. Peki iki telefon da 50cm mesafeden düşmüş, bu kadar dayanıksız mı oluyorlar?
  5. Kogan

Dış camda kırık yok iç panel kırılıyor ve ekran açılmıyor. Dış camdan bakınca sıfır gibiydi iki telefon da.
  6. Kogan

Çevremde son dönemde yere düşen amoled panelli telefonlar genelde iç kısmından kırılma yaşamış. Dış camda sıkıntı yok iç kısım kırık.Garip yanı ikisi de aynı marka ama marka ismi vermeyeyim. 2 yıla yakın herhangi bir koruyucu olmadan ips panel kullanıyorum sayısız defa düştü telefon çizik ve...
  7. Kogan

Rom Mi Max 2 MIUI 11 GREESHAN Global Stable 11.0.2.0 [Android 7.1.1]

Bir sorum olacaktı. Bu custom romlar özellikle Greeshan güvenilir midir? Rahatlıkla bankacılık uygulaması vs kullanabilir miyiz? Custom rom yüklü ama cevaba göre bankacılık uygulamasını falan kullanmayacağım.
  8. Kogan

Yardım update error 7 twrp mi max 2

Ben de öyle düşündüm. Mi flash üzerinden stock rom attım. Sonrasında yine aynı güncel twrp sürümü ile greeshan rom kurdum, bu sefer oldu. Muhtemelen twrp ile alakalıydı dediğiniz gibi.
  9. Kogan

Yardım update error 7 twrp mi max 2

Merhaba Custom Rom yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. FW güncel, notepad'da satır silme gibi bir yöntem vardı o da işe yaramadı. Çözüm önerisi olan var mı?
  10. Kogan

Sıcak Fırsat A101 - HI LEVEL 4K Televizyon 49''-124 cm 1999TL(16 OCAK)

Televizyonun üzerindeki seri numarası ile yaptığım sorgulama sonucunu paylaştım. Panel LG, anakart Vestel Mb130s. Dünyada panel üreticileri oldukça sınırlı. Çin malı dediğiniz panel çoğu orta segment Ips televizyonda kullanılıyor. Neye göre bu yorumları yapıyorsunuz? Evet giriş seviyesi bir...
  11. Kogan

Evet, gayet yeterli bir ürün ha keza tahmini ömrü 5-7 yıl civarı gidecek ürün için çok fazla para vermeye gerek yok bence.
  12. Kogan

Ben aldım. Smart menüsü fena değil ama WiFi bağlanma konusunda yeterince iyi sayılmaz. Tasarımı fena değil sade, kumanda tasarımı ise o televizyona göre biraz uç nokta olmuş. Bendeki modelde m130s anakart ve LG Ips panel mevcut. Bu üretimde zaten Samsung Va ve LG Ips olmak üzere karma üretim...
  13. Kogan

Sohbet Mi 9t mi redmi note 8 pro mu??

Paylaştığım linkte Redmi Note 8 Pro kullanıcı yorumları var, hatta Mi 9T ile de kıyaslaması yapılmış.
  14. Kogan

Sohbet Hard Brick Redmi Note 8 Pro Çözüldü Saol Zenex

Bu arada dipnot olarak söylemem gerekirse Zenex iki yazılım atılacak işe para alan, para göz birisi değil. Basit, kullanıcının yetersiz olduğu bir işte gayet forum kültürüyle yardımcı oluyor. Evinde taş yiyip yaşayamayacağına göre pek tabii ki bazı hizmetler karşılığında ücret alması normaldir...
Üst Alt