Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevremde son dönemde yere düşen amoled panelli telefonlar genelde iç kısmından kırılma yaşamış. Dış camda sıkıntı yok iç kısım kırık.Garip yanı ikisi de aynı marka ama marka ismi vermeyeyim. 2 yıla yakın herhangi bir koruyucu olmadan ips panel kullanıyorum sayısız defa düştü telefon çizik ve...
Merhaba Custom Rom yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. FW güncel, notepad'da satır silme gibi bir yöntem vardı o da işe yaramadı. Çözüm önerisi olan var mı?
Merhaba değerli forum üyeleri. Genel olarak şu bütçeye şu telefon, bu bütçeye bu telefon şeklinde çok fazla öneri var. Güncel önerilerimizi bu başlık altında yazmaya ne dersiniz?
Benim düşük fiyat bandında beğendiğim telefonlar
Mi A3 (1100-1200)
Redmi Note 8 Pro (1500-1600)
Mi 9T (1850-2000)...
Merhaba. Elimdeki telefona (Mi Max 2) takas ile tek sim kayıtlı, ekran yanığı olan bir telefon (Mi 8) teklif edildi. Sağ olsun satan kişi telefonu getirip incelememe izin verdi. Beyaz ekranda alt kısımdaki 3 tuşun bulunduğu yerde yanık oluşmuş, genel olarak çok göze batmıyor ama emin olamadım...
Merhabalar. Yeni ve daha küçük ekranlı bir Xiaomi almak için telefonumu satmayı düşünüyorum. Kozmetik olarak kötü durumda oğlum bir hayli zarar verdi ama işlevsel olarak sorun yok. Ekranın kenarında bir parçada (2mm çapında) kırık var ama beyaz kısımda ekrani etkilemiyor. RevOS yüklü telefonda...
Gcam yüklemek için cihazımın bootloader kilidini açıp, twrp kurdum. TWRP kurulumu sonrasında telefon TWRP menüsüne giriyor ama telefonu açmaya çalıştığımda mi ekranında kalıyor açılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.
Herkese merhaba. 1.5 yıldır Xiaomi Mi Max 2 kullanıyorum ve genel olarak memnunum. Memnun olmadığım tek nokta ekran büyük olduğu için artık kullanım konusunda rahatsızlık vermesi. İlk başlarda keyifli geliyordu ama bir süre sonra sürekli düşüp durunca pek de keyifli gelmedi. Bunun dışında bir de...
Merhabalar. Öncelikle cevap için teşekkürler. Evet, bu yöntemi denedim ama başarılı olamadım. Şimdi sanırım şarjı azaldığı için pil işareti çıkıyor şarja taktım. Tekrar denediğimde olmuyor. Nasıl bir yol izlemem doğru olur?
1566583760
Güncelleme yaparken kapandı mı bilmiyorum çantadaydı ama...
Telefon güncellemeyi indirdi kurarken hata verdi yuklenemedi güncelleme diye sonrada açılış ekranında kaldı. Delta garantili ürün garantiye yollamadan önce deneyebilecegim bir çözüm var mıdır? Mi flash rom ve rom yükleme garantiyi bozar mı? Üzüldüğüm husus telefonu henüz bugün almış olmamız...