Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Via iyi ama bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Bununla birlikte bazen sayfa yenilense de çerezler nedeniyle eski sayfa gelebiliyor. Bunun dışında hızlı, sade ve kullanışlı bir tarayıcı.
Anladım. Özetle dıştaki katman yerine içteki katman kırılıyor ve tümleşik bir cam. İps gibi ayırma durumu yok. Peki iki telefon da 50cm mesafeden düşmüş, bu kadar dayanıksız mı oluyorlar?
Çevremde son dönemde yere düşen amoled panelli telefonlar genelde iç kısmından kırılma yaşamış. Dış camda sıkıntı yok iç kısım kırık.Garip yanı ikisi de aynı marka ama marka ismi vermeyeyim. 2 yıla yakın herhangi bir koruyucu olmadan ips panel kullanıyorum sayısız defa düştü telefon çizik ve...
Bir sorum olacaktı. Bu custom romlar özellikle Greeshan güvenilir midir? Rahatlıkla bankacılık uygulaması vs kullanabilir miyiz? Custom rom yüklü ama cevaba göre bankacılık uygulamasını falan kullanmayacağım.
Ben de öyle düşündüm. Mi flash üzerinden stock rom attım. Sonrasında yine aynı güncel twrp sürümü ile greeshan rom kurdum, bu sefer oldu. Muhtemelen twrp ile alakalıydı dediğiniz gibi.
Merhaba Custom Rom yüklemeye çalışırken böyle bir hata alıyorum. FW güncel, notepad'da satır silme gibi bir yöntem vardı o da işe yaramadı. Çözüm önerisi olan var mı?
Televizyonun üzerindeki seri numarası ile yaptığım sorgulama sonucunu paylaştım. Panel LG, anakart Vestel Mb130s. Dünyada panel üreticileri oldukça sınırlı. Çin malı dediğiniz panel çoğu orta segment Ips televizyonda kullanılıyor. Neye göre bu yorumları yapıyorsunuz? Evet giriş seviyesi bir...
Ben aldım. Smart menüsü fena değil ama WiFi bağlanma konusunda yeterince iyi sayılmaz. Tasarımı fena değil sade, kumanda tasarımı ise o televizyona göre biraz uç nokta olmuş. Bendeki modelde m130s anakart ve LG Ips panel mevcut. Bu üretimde zaten Samsung Va ve LG Ips olmak üzere karma üretim...
Bu arada dipnot olarak söylemem gerekirse Zenex iki yazılım atılacak işe para alan, para göz birisi değil. Basit, kullanıcının yetersiz olduğu bir işte gayet forum kültürüyle yardımcı oluyor. Evinde taş yiyip yaşayamayacağına göre pek tabii ki bazı hizmetler karşılığında ücret alması normaldir...