Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bisey soracağım benim note 9 pro cihazım hızlı şarj olmuyor 22.5w şarj aleti ile mi turbo charge ibaresi çıkıyor ama ampere ile ölçünce 4.5 v 600 700 mA ile şarj ediyor buda yaklaşık 3w a filan denk 33w adaptör e takınca mi turbo ibaresi cikiyor ve 78.98 78.99 olarak sayıyor ama ana...
Miui roma dönmek için 14.01 rom indirdim flasha attım kurarken sonlara yaklaşınca error verdi
E2001: Failed to update vendor image
Bunu nasıl cozebilirim
Merhaba arkadaşlar telefonumda miui 14 kullaniyordum miui 12.5.4 geçtim ses sorunu olmuştu persist flashlamam gerektiğini söyledi bi kaç kişi bende flashadim fakat sonradan miui 12.5 4 performans ini beğenmeyip miui 14 geri döndüm fakat telefon çok yavaşlamisti bende persist ile alakalıdır diye...
Bu aralar eskiden oyun oynadigim kisilerle konusmaya basladim fakat crdroid romda oyun performansım stok romlara görü kötü oyun için rom önerisi verebilirmisiniz Android sürümü farketmez tabi çok eski olmasın a11,12,13 kabulüm dur
Merhaba ben eu rom kullanıyordum miui 14.0.3 gayet akiciydi fakat ben miii 12.4.5 dönmek istedim dönünce ses sorunu oldu miui 12.4.5 fastboot romundan persist.img yi alıp twrp ile flashladim telefon açıldı sorun yok ama eskisine göre çok yavasti bende eu 14.0.3 e geri dönmek istedim persist i...
Miui 14 den 12 ye döndüm ses sorunu oluştu persist flashlamak için adb den bazı kodlar yazdım
Fastboot erase persist
Fastboot flash persist persist.img
Bu kodlardan sonra hata aldım ve baktığımda çoğu kişide aynı hatayi veriyormus bende fastboot dan çıkıp telefonu açmaya çalıştım fakat loopa...
Miui 14 den 12 ye gecmek ıcın mı flash ıle rom attım sonra acıldı bılıyorsunuz persist flashlamak gerekıyor ses de bug oluyor cunku bende adb ıle denedım hata aldım sonra telefonu acmaya calısırken loopa gırdı bende fastboot alıp rom attm olmadı orengefox ıle rom flashladım olmadı cozulmuyor...
Arkadaşlar telefonumu degistirmeyi dusunuyordum ilan arastirdim bi tane telefon buldum poco f2 pro cihaz acilip kapaniyor diyor yani bootloop a dusmus bunu cozebiliyoruz sikinti yok ama baska bir sorun cikarmi ya adam kamerasi bozuktur mesela onu biliyordur ondan bilerek bootloop a dusurmustur...
Arkadaşlar aktif olarak Cdroid 9.2 A13 Kullanıyorum bundan önce Miui 13 ID Kullanmıştım fakat memnun kalmadığım için
Skorpi Hocamın tavsiyesi ile Crdroid Roma Geçtim memnun un fakat hızlı şarj sorunu ve Ekranın bazen sapıtma sorunu sıktı ve artık Farklı bir arayüz görmek istiyorum çünkü Crdroid...