Klcgl19 kullanıcısının son içeriği

1. Klcgl19

Sohbet Parfüm önerecek?

Merhabalar daha öncesinde dieselin tatto parfümünü kullanıyordum odunsu koku fakat artık tatmin oldum farklı parfümlere yönelmek istiyorum aklımda Creed Aventus var fakat sizlerinde önerisini almak istedim
  2. Klcgl19

Sohbet Sigarayı bırakma karari aldım.

Bende deniyorum ama olmuyor ya canım da istemiyor aslında ama alışkanlık olmuş sigara içmeyince sanki boşa yaşıyormuşum gibime geliyor bi çözüm bulsam kendime bırakacam aslında
  3. Klcgl19

Soru Instagram Kamera Sorunu

insta ve whatsap felaket miui sevmesem direk pixel roma geçerim apple kalitesini veriyor pixel rom
  4. Klcgl19

Sohbet Geçmiş Olsun İstanbul

Bizim mamağıda vurduydu geçen sene küresel ısınma falan değil altyapı yok Koskoca ankarada mazgallar taşıyor kime ne anlatacan gerçi geçmiş olsun tekrardan istanbula
  5. Klcgl19

Yardım mi note 10 pro telefonumu reset attım telefon fastboot ekranında kaldı güç tuşuna basılı bekledim kapandı tekrar fastboot ekranında kaldı

forum kuralları gereğince başlıklar büyük yazılmaz 1592963502 bl kilidi açıkmı
  6. Klcgl19

Soru Redmi note 8 HDR modu

stock kameralar çöp yazılımsal hatadır büyük ihtimal gcam kullanmanı tavsiye ederim
  7. Klcgl19

Diğer Ben böyle çöp telefon görmedim

ne kadar ekmek o kadar köfte tofaş alıp mercedes konforu beklemek gibi bişey seninki
  8. Klcgl19

Yardım Twrp şifre sorunu

orange foxu twrp üzerinden flashlayınız bilgisayara gerek yok
  9. Klcgl19

Yardım Lütfen Yardım...

Zenex hocamla iletişime geçebilirsin yardımcı olur sana
  10. Klcgl19

Yardım Mi 9t Pro Kulaklık Ses Çıkış Gücü

denedim hocam baya araştırma yaptım kulaklığım kz zsn pro viper da tam istediğim ayarlar var birde direk sistemle oynuyor root işin içine girince işler değişiyor ilerde atarsanız denemeniz itavsiye ederim
  11. Klcgl19

Sohbet Naçizane...

ilim meclisine girdim,kıldım talep, ilim ta gerilerde kaldı, illa edep illa edep Gezdim Halep ile Şam’ı, eyledim ilmi talep, meğer ilim bir hiç imiş illa edep illa edep.
  12. Klcgl19

Sohbet Naçizane...

Konu biraz garip geldi Buse S. Yıldız illaki tartışmalar olur çok ileriye gidilirse yöneticiye şikayet edilir bence görmemezlikten gel
  13. Klcgl19

viperin üstüne uygulamamı var :D hepsini denedim rootsuz uygulamalar sadece yüzeysel efekt ekliyor ya sesi bozuyor yada sesde patlama oluyor ama viper direk ses modulüne erişiyor ve iyi bi ayar yaparsanız müzk zevkinden 4köşe olursunuz
  14. Klcgl19

viper4android kullanın hocam vipersiz müzik dinlenmez androidde
Üst Alt