Klcgl19 kullanıcısının son içeriği

1. Klcgl19

Sohbet Parfüm önerecek?

Merhabalar daha öncesinde dieselin tatto parfümünü kullanıyordum odunsu koku fakat artık tatmin oldum farklı parfümlere yönelmek istiyorum aklımda Creed Aventus var fakat sizlerinde önerisini almak istedim
  2. Klcgl19

Yardım redmi note7 android 10 açılıs animasyon sorunu

arkadaşlar mi room kullanıyorum fakat açılış animasyonu yüklediğim halde ayni boot animasyonda oluyor magisk ve twrp den yükledim fakat nedense bi türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum
  3. Klcgl19

Sohbet 24mb 300gb internet saçmalığı

Bugün babamı aramışlar türk telekomdan taahüt bitti diye babamda yenileyelim demiş bakın burayı iyi dinleyin sinirden yazamıyorum bile 24mb sınırsız akn 66tl olan internet aynı hızda 300gb kota getirmişler 89tl nerde yaşıyoruz anlamadım lafa gelince teknolojide ilerledik cart curt yıl olmuş 2020...
  4. Klcgl19

Soru amoled ekranmı ips ekranmı

arkadaşlar artıları ve eksileri nelerdir amoled ekranın bağımsız pikselleri olduğunu biliyorum ve iki panelde yaşanan genel sorunlar nelerdir
  5. Klcgl19

Soru camera2api nedir

arkadaşlar telefonuma yüklemelimiyim nasıl yüklerim ne işe yarar aktif olarak gcam kullanıyorum ama gözüme çarptı forumda görüşlerinizi bekliyorum.
  6. Klcgl19

Yardım viper4android ayarları

Merhaba arkadaşlar viper4androidde KZ ZSN PRO kulaklığıma önerebileceğiniz ayarlar varmıdır. bas ağırlıklı bazende tiz ağırlıklı şarkılar dinliyorum
  7. Klcgl19

Çözüldü whatsap durum gözükmüyor

arkadaşlar cihazım redmi note 7 whatsapa girdigim zaman kişiler ekli değilmiş gibi oluyo 2 3 saniye sonra isimler gözüküyor ve durumları göremiyorum uygulama kaynaklı bişeymidir
  8. Klcgl19

Sohbet ios vs android

Hayırlı geceler arkadaşlar deneyimlerimi paylaşmak istedim uzun süredir ios kullanan biri olarak android sisteme geçmek durumunda kaldım mağlum ülkemizdeki fahiş fiyatlar ama bu geçişim istemeyerek oldu denmez hep bi heves etmişimdir cihaza özelleştirilebilir rom kurmak daha doğrusu cihazla içli...
  9. Klcgl19

Soru batarya düşmesi

arkadaşlar yeni farkettim telefonu alalı 6 ay oldu telefonun batarya sağlığına bakıyım dedim 60a düşmüş dünyam başıma yıkıldı bu kadar zayıfmı redmilerin batarya sıkıntı çıkarır diye korkuyorum
Üst Alt