Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar daha öncesinde dieselin tatto parfümünü kullanıyordum odunsu koku fakat artık tatmin oldum farklı parfümlere yönelmek istiyorum aklımda Creed Aventus var fakat sizlerinde önerisini almak istedim
Bende deniyorum ama olmuyor ya canım da istemiyor aslında ama alışkanlık olmuş sigara içmeyince sanki boşa yaşıyormuşum gibime geliyor bi çözüm bulsam kendime bırakacam aslında
Bizim mamağıda vurduydu geçen sene küresel ısınma falan değil altyapı yok Koskoca ankarada mazgallar taşıyor kime ne anlatacan gerçi geçmiş olsun tekrardan istanbula
denedim hocam baya araştırma yaptım kulaklığım kz zsn pro viper da tam istediğim ayarlar var birde direk sistemle oynuyor root işin içine girince işler değişiyor ilerde atarsanız denemeniz itavsiye ederim
ilim meclisine girdim,kıldım talep, ilim ta gerilerde kaldı, illa edep illa edep
Gezdim Halep ile Şam’ı, eyledim ilmi talep, meğer ilim bir hiç imiş illa edep illa edep.
viperin üstüne uygulamamı var :D hepsini denedim rootsuz uygulamalar sadece yüzeysel efekt ekliyor ya sesi bozuyor yada sesde patlama oluyor ama viper direk ses modulüne erişiyor ve iyi bi ayar yaparsanız müzk zevkinden 4köşe olursunuz