kitaarist kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Telefonum şarj aletini 50 saniye sonra algılıyor

Ben de bu sorunu yaşadım fakat geliştirici seçeneklerinden varsayılan USB seçeneği degistirilip telefon yeniden başlattiktan sonra oldu, usb yapılandırmasını eski haline döndürünce düzeldi.
  2. K

Yardım Telefonum şarj aletini 50 saniye sonra algılıyor

Gelistirici seçeneklerinden varsayılan usb yapılandırmasını değiştirdiniz mi
  3. K

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

Miflash ile direk fastboot romunu yükleyebilirsiniz
  4. K

Soru Note 8 pro Instagram bildirim sorunu

Bazı uygulamarda öyle, sebebi pil&performans uygulamasının bazı uygulamaları uyutması,instagram için otomatik başlatma verip pil modunu tasarrufsuz seçtiğinizde duzelmiyorsa pc ile adb üzerinden bağlanıp pil & performans uygulamasını kaldırmanız sorunu çözer, cihaz rootlu ise başka yollarıda var...
  5. K

Diğer Redmi Note 8 pro berbat optimizasyon

Youtubeda hdr aktif ediyor gibi bence ondan öyle, onun dışında ben çok fazla film dizi izlerim, videonun kalitesi ile ilgilidir o ben ekranda herhangi bir çözünürlükle ilgili olumsuzluk görmedim.
  6. K

MIUI 12.5 Redmi Note 8 Pro - Global Kararlı Rom V12.5.1.0 RGGMIXM İndirme Bağlantısı [Android 11]

Evet imkansız, eğer pc ve imei numarası varsa internetten anlatimlara dikkatlice bakip yapabilirsiniz ama bu işlerden anlıyor olmanız kolaylık sağlar.
  7. K

sistem öğelerini geri yükleyen uygulama sizin için önemsiz
  8. K

Soru Endonezya romu üzerine global rom yüklenir mi?

Karışık biraz en iyisi bence siz endonezya guncellemesi ya da fastboot rom çıkmasını bekleyin o zaman rahat olur
  9. K

Rica ederim sanırsam artık bu durumda imei atmaniz gerekecek
  10. K

burakkolutek bağlantı ve paylaşımdan ağ ayarlarını sıfırlamayı da deneyebilirsiniz
  11. K

Bende farkettim ondan yazılımsal bir bug olabilir diye soyledim, normalde imei olmayınca sim durumunda hattınız yazmaz sadece acil aramalar yazar diye hatırlıyorum.
  12. K

Garip, demek imei gitmesi gibi bir sorun var, eğer anlık yazılımsal bir bug değilse imei atılması gerekiyor
  13. K

Ayarlar,telefon hakkında, tum özellikler, durum üzerinden imei kontrolü yapabilir misiniz?
  14. K

Soru Endonezya romu üzerine global rom yüklenir mi?

Twrp varsa yükleyebilirsiniz diger türlü fastboot romu gerekir
Üst Alt