Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de bu sorunu yaşadım fakat geliştirici seçeneklerinden varsayılan USB seçeneği degistirilip telefon yeniden başlattiktan sonra oldu, usb yapılandırmasını eski haline döndürünce düzeldi.
Bazı uygulamarda öyle, sebebi pil&performans uygulamasının bazı uygulamaları uyutması,instagram için otomatik başlatma verip pil modunu tasarrufsuz seçtiğinizde duzelmiyorsa pc ile adb üzerinden bağlanıp pil & performans uygulamasını kaldırmanız sorunu çözer, cihaz rootlu ise başka yollarıda var...
Youtubeda hdr aktif ediyor gibi bence ondan öyle, onun dışında ben çok fazla film dizi izlerim, videonun kalitesi ile ilgilidir o ben ekranda herhangi bir çözünürlükle ilgili olumsuzluk görmedim.
Bende farkettim ondan yazılımsal bir bug olabilir diye soyledim, normalde imei olmayınca sim durumunda hattınız yazmaz sadece acil aramalar yazar diye hatırlıyorum.