Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun süredir cihazım bl kilidi kapalı olduğu için habersizim ve başlıklar arasında da bir sey bulamadım, çin cihazlarında l1 sertifikası için bir çözüm var mı?
aranızda çin sürümüne google uygulamalarını root gerektirmeden normal apk şeklinde yükleyeniniz var mı? yükledikten sonra google play servisleri düzgün çalışmıyor, yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
edit : deneyimlediğim kadarıyla miui 12.5 te root olmadan, apk olarak google play servisini...
Google play servisleri 21.21.26 ya güncellendikten sonra ya da son birkaç gündür, sağ üstteki navigasyon işaretinin gitmemesi sorununu yaşayan oldu mu hiç
Edit:
https://github.com/Szaki/XiaomiADBFastbootTools
çin romunda globalden farklı olarak pil optimizasyonu vb. kapatılsa dahi bildirimlerde gecikme yaşanıyor çözüm olarak linkteki adbfastboot tools ile bloatware uygulamaları arasından battery&performance uygulamasını kaldırmanız büyük ihtimal...
miui 12 Türkçe rom kullanan birisi 2 dakikalığına ayarlardan uygulamalara girip sistem uygulamalarını goster dedikten sonra aramaya izinler yazinca çıkan uygulama veya uygulamalarin paket adını ve versiyonunu soyleyebilir mi rica etsem? kendim çin romunu kullanıyorum ve karşılaştığım bir...
Google installer ile uygulamalarin hepsini yukledim, play hizmetlerini en son surume guncelledim fakat bazi harita uygulamalarinda play services are updating hatası alıyorum.Var mi çözümünü bilen
malum olanlar oldu.yedek olmadığından ingilizce kullanıyorum artık, şimdi bu haliyle son sürüme güncelleyeceğim teli.Miflash üzerinden yapabiliyormuyuz işlemi? yoksa artık sadece system update üzerinden tek tek mi yüklemem gerekiyor
magisk 21.0 zip ve 8.0 yüklemeyi deneyen var mı? v21 sürümünü görmüyor benim cihaz apk yükledikten sonra 20.4ü yükle diyor
1601901571
sanırsam şu an stabiliteyi bozmamak için en iyisi 20.4 ve 7.5.1 apk kullanmaya devam etmek, 20.4 üzerine 8.0 apk kurunca da hata verebiliyor bazı seçeneklerde
Yıllardır miuida musixmatch uygulamasını dogru düzgün kullanamıyorum.Butun arka plan izinleri verili, pil kısıtlaması yok.Ama bir şarkı açtığımda sözler otomatik olarak gelmiyor illa musixmatch uygulamasıni açmam gerekiyor.Bu sorunla karşılaşıp çözebilen var mı?
Yakınlık sensörü test ettiğimde çalışıyor, çağrılarda ekran kapatmada da sorun yok.Fakat cep modu çalışmıyor gibi test ettiğime göre.Normalde sensorun ustu kapandiginda ekran kilitlenir fakat denemelerime göre hiçbir şey değismiyor.Miui 12 kullanıyorum.Ayni sorunu yaşayan var mi?
Cihazım çin sürümü, bl açık dolayısıyla ama root veya custom rom yüklü değil.Endonezya miui 12 romundayim cihaz play protect sertifikasız ve widevine l3 olarak görünüyor.Basliklara baktığımda sorunu yaşayan çoğu kişinin cihazı rootlu.Rootsuz cihazda çözümü var mı
Daha önceki telefonlarimda vowifiyi hep kullanıyordum aynı hattimda.Fakat note 8 proda vowifi modundan bana gonderilen mesaj gelmiyor.Ayni zamanda ben mesaj gonderebiliyor muyum ondanda pek emin değilim.Bu sorunu yaşayan, cozumunu bilen var mı?
1598965878
Son denemelerime gore mesaj...
Onceki cihazım note 6 proda olduğu gibi note 8 proda da son miui sürümlerinde tel sessizdeyken whatsapp arama titreşimi sorunu ile karşılaşıyorum(bildirimlerde titreşim açık fakat aramalarda mesaj titremesi yapıyor kısa yani) çözümünü bilen var mı
imeili unlocked cihazı kendim lock unlock yapmak için mi hesabına bağlama gibi bir şey mümkün mü? Geliştirici seçeneklerine girip kendi hesabimla giriş yapmak istiyorum fakat zaten cihaz unlock olduğu için hesap istemiyor bu konuda bir şey yapamıyor muyuz?
Mi oturumu açmaya çalıştığımda cihaz güvenlik bilgileri alınıyorda takılı kalıyor çözümü var mı yoksa kilidi açık yurtdışı cihaz olduğu için oturum açılmıyor mu