Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba son günlerde mi router 4c aldım hemen karşı komşumuzdan çekiyoruz wifiyi telefonlardan çok güzel hızlı giriyor ama evde bi tane laptop var ondan kullandığımda baya ağır nedeni nedir sizce ne yapabilirim.
Xiaomi, modern akıllı telefon tasarımı anlayışını zorlamaya, tuhaf eksantrik konseptler ve fütüristik prototipler üretmeye yabancı değil. Şirketin patentlerinin birçoğu dikkat çekme eğiliminde olur ancak bu kez karşımızda 'yenilik'ten ziyade 'parlak' bir fikir var.
Xiaomi'den Kablosuz...
Xiaomi Mi 10 Pro Plus son zamanlarda radarımızdan çıkmıştı. Bu yüzden telefon hakkında hala oldukça az bilgiye sahibiz. Neyse ki ilk sızıntılar gelmeye devam ediyor ve şimdi bataryasına dair bir bilgi var. Kaynak Alman TUV Rheinland sertifikasyon kuruluşuna ait.
Xiaomi Mi 10 Pro Plus ve Çift...
Samsung, Galaxy Z Fold 2 5G'yi henüz tam olarak açıklamadı. Cihaz 1 Eylül'de resmi olarak piyasaya sürülecek ve ön siparişler aynı gün başlayacak. Şirket, son Unpacked etkinliği sırasında birkaç ayrıntıyı daha açıkladı. Telefonun tanıtım filmi şimdi ortaya çıktı ve Samsung'un amiral gemisi...
herkese selamun aleyküm adım yusuf heralde forumun en genç üyesiyim çünkü 14 yaşındayım istanbuldan katılıyorum 11 Yaşında başlayan yazılımcılık merakı bugünlere kadar geldik
bu foruma çok teşekkür ederim
öncelikler tüm foruma merhaba
sonrasında bütün adminlere merhaba
agit77
archesm...
Bir banka hesabınız var. Birisi tarafından size her gün 86.400₺ para veriliyor. Yalnız bu parayı o gün içerisinde kullanmanız gerekiyor. Ertesi güne aktarma yapılamıyor, paranın hepsini de çekemiyorsunuz, giden para da geri gelmiyor. Ve size deniliyor ki bu parayı işletirseniz yani doğru yerlere...
Selamun aleyküm ustalar xiaomi redmi note 8 mi account şifresi unutulmuş cihazda sıfırlanmış
server ücreti
çıkıyor
başka yolu yokmu bunu kırmanın
Zenex
NOT : Tüm eylemler kendi sorumluluğunuzda yapılır, eğer tecrübe yoksa, bu manipülasyonlar için usta parasını ödemek daha iyidir.
* Bu işlemler FlashTool aracılığıyla 9008 modunda yazılım yüklemek içindir.
Talimatlar :
1 - Cihazın arka kapağını sökün
2 - Ekran paneli fleks konnektörünü çıkarın...