KingMan kullanıcısının son içeriği

1. KingMan

Yardım Xiaomi Mi Router 4C Yavaşlığı

Herkese merhaba son günlerde mi router 4c aldım hemen karşı komşumuzdan çekiyoruz wifiyi telefonlardan çok güzel hızlı giriyor ama evde bi tane laptop var ondan kullandığımda baya ağır nedeni nedir sizce ne yapabilirim.
  2. KingMan

Yardım Redmi Note 8 Pro Mi İle Alakasız Rom

herkese merhaba ustalarım note 8 pro twrpden atabileceğim içinde mi hesabıyla alakası olmayan rom arıyorum google rom gibi varmı bildiğiniz rom
  3. KingMan

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 9 Bootloader Kapalı Sürüm Düşürülebilirmi

herkese merhaba redmi note 9 mıuı sürümü 12.0.3 bunu muı 11 e düşürebilirmiyim bootloader kilidi kapalı
  4. KingMan

Sohbet Sizce Note 9 Promu - Note 8 Promu

ustalar oyun için hangisi daha iyi note 8 promu - note9 promu
  5. KingMan

Silindi

Yönetim tarafından düzenlenmiştir.
  6. KingMan

Haber Xiaomi'den Kablosuz Kulaklığı Telefona Gizleyen Tasarım

Xiaomi, modern akıllı telefon tasarımı anlayışını zorlamaya, tuhaf eksantrik konseptler ve fütüristik prototipler üretmeye yabancı değil. Şirketin patentlerinin birçoğu dikkat çekme eğiliminde olur ancak bu kez karşımızda 'yenilik'ten ziyade 'parlak' bir fikir var. Xiaomi'den Kablosuz...
  7. KingMan

Haber Xiaomi Mi 10 Pro Plus ve Çift Hücreli 4,500 mAh Bataryası

Xiaomi Mi 10 Pro Plus son zamanlarda radarımızdan çıkmıştı. Bu yüzden telefon hakkında hala oldukça az bilgiye sahibiz. Neyse ki ilk sızıntılar gelmeye devam ediyor ve şimdi bataryasına dair bir bilgi var. Kaynak Alman TUV Rheinland sertifikasyon kuruluşuna ait. Xiaomi Mi 10 Pro Plus ve Çift...
  8. KingMan

Haber Galaxy Z Fold 2'yi Çalışırken İzleyin

Samsung, Galaxy Z Fold 2 5G'yi henüz tam olarak açıklamadı. Cihaz 1 Eylül'de resmi olarak piyasaya sürülecek ve ön siparişler aynı gün başlayacak. Şirket, son Unpacked etkinliği sırasında birkaç ayrıntıyı daha açıkladı. Telefonun tanıtım filmi şimdi ortaya çıktı ve Samsung'un amiral gemisi...
  9. KingMan

Sohbet Ne Güzel Sözler

Kime ok atmayı öğrettimse, bir gün beni nişan aldı. Mehmet Akif Ersoy
  10. KingMan

Sohbet Tüm Forum Sakinlerine Merhaba

herkese selamun aleyküm adım yusuf heralde forumun en genç üyesiyim çünkü 14 yaşındayım istanbuldan katılıyorum 11 Yaşında başlayan yazılımcılık merakı bugünlere kadar geldik bu foruma çok teşekkür ederim öncelikler tüm foruma merhaba sonrasında bütün adminlere merhaba agit77 archesm...
  11. KingMan

Sohbet Birisi tarafından size her gün 86.400₺ para veriliyor

Bir banka hesabınız var. Birisi tarafından size her gün 86.400₺ para veriliyor. Yalnız bu parayı o gün içerisinde kullanmanız gerekiyor. Ertesi güne aktarma yapılamıyor, paranın hepsini de çekemiyorsunuz, giden para da geri gelmiyor. Ve size deniliyor ki bu parayı işletirseniz yani doğru yerlere...
  12. KingMan

Çözüldü Xiaomi Redmi Note 8 Mi Account Bypass Mi Account Şifresi Unutulmuş

Selamun aleyküm ustalar xiaomi redmi note 8 mi account şifresi unutulmuş cihazda sıfırlanmış server ücreti çıkıyor başka yolu yokmu bunu kırmanın Zenex
  13. KingMan

Rehber Redmi Note 9 Pro test Point Reboot to 9008 EDL

NOT : Tüm eylemler kendi sorumluluğunuzda yapılır, eğer tecrübe yoksa, bu manipülasyonlar için usta parasını ödemek daha iyidir. * Bu işlemler FlashTool aracılığıyla 9008 modunda yazılım yüklemek içindir. Talimatlar : 1 - Cihazın arka kapağını sökün 2 - Ekran paneli fleks konnektörünü çıkarın...
Üst Alt