KİLİORKEZ kullanıcısının son içeriği

1. KİLİORKEZ

Satış 1 aylık mı 11 ultra

Arkadaşlar telefonumda çizik dahi yoktur iPhone dan geçiş yaptım iPhone a alışınca buna tekrardan alışamadım bu nedenden dolayı satıyorum telefonu bilen bilir zaten anlatmaya gerek yok özelliklerini şarj aleti var kılıfı var orijinal Xiaomi de takılma ekran jelatini var kayıt yaptırmadım daha...
  2. KİLİORKEZ

Soru IMEI işlemi sonrası güncelleme

Arkadaşlar akım yolu ile kayıt yapıldı telefona şu anda 13.0.4 var 13.0.6 çıktı ama telefonda gözükmüyor bu işlem sebep olmuş olabilir mi güncellemeye ikinci el aldım ben bl kilidi açık mı bilmiyorum. Elle yükleyip recovery ile kursam bir sorun çıkar mı?
  3. KİLİORKEZ

Satış iphone 12 64gb

arkadaşlar elimde siyah iphone 12 var kanadadan aldım 04,06,2022 de 25,06,2022 de türkiye de hat takıldı kullanıma açık yıl sonuna kadar yıl başında sıfırlanıyor zaten sonrasında 8 ay daha kullanıma açık olacak buradan ilana ulaşabilirsiniz kutusu her şeyi var ilandan bakıp rahatça...
  4. KİLİORKEZ

Satış Türkiye garantili mi 10

Arkadaşlar telefonum genel anlamda temiz. Şarj giriş kısmında boya atması var arka tarafında ise iki yılın verdiği kılcal çizikler var ama belli olmuyorlar gelip baktığınızda sizde görürsünüz. Garantisi 28.07.2022 de bitiyor. Kutusu aksesuarları ve faturası vardır pazarlık payı vardır makul şekilde.
  5. KİLİORKEZ

Soru kırılmaz cam önerisi

Arkadaşlar mi den koruyucu aldım ama çok çabuk eskidi yırtıldı birde 100 TL ve ekran kalitesini baya düşürdü kırılmaz cam varmı kavisli ekran belki satılıyordur ya da jelatin varmı kalite önerebileceğiniz? Şimdiden teşekkür ederim mesajlarınız için.
  6. KİLİORKEZ

Yardım flipbuds pro pc bağlantısı

arkadaşlar kulaklığı bilgisayara bağlıyorum ve sürekli ses gidiyor geliyor zaten bu kulaklığı aldığıma çok pişmanım telefonda iken aktif gürültü engellemeye alınca ses kalitesi değişiyor daha kaliteli müzik çalıyor anlamadım orasını. neyse bilgisayar sorununu nasıl giderebilirim.
  7. KİLİORKEZ

Sohbet mi 12 çıkacak mı

arkadaşlar xiaomi 12 filan çıktı da mi serisi midir bunlar yoksa mi 12 ayrı bir telefon mu olacak internette bilgi bulamadım açıkçası bilgi verirseniz sevinirim.
  8. KİLİORKEZ

Yardım Xiaomi Mi FlipBuds Pro

Arkadaşlar kulaklığı aldım ama kapağını açıyorum o ekran gelmiyor kulaklık ekranı bağladım telefona ama gürültü engelleme filan hiç birisi çıkmıyor. Kulaklığın özelliklerini kullanamıyorum. Root filan yoktur telefonda.
  9. KİLİORKEZ

Soru imei kayıt

arkadaşlar sıfır mi 10 alıcam yurt dışından mi 11 e filan kayıt olmuyor ya malum yol ile mi 10 a oluyor mu? ona göre alıcam.
  10. KİLİORKEZ

Soru Neden forum da konu açılmıyor

Arkadaşlar neden mi note 10 lite formunda kimse konu açmıyor rom yayınlanmıyor.( Costom rom) Yıllardır Xiaomi telefon kullanıyorum ve yıllardır bu forumdayim. Yeni veya eski telefonlar olsun çocuğunu kullandım. Hepsinde aktiflik vardı ama mi note 10 lite formunda aktiflik sıfır. Bunun nedenini...
  11. KİLİORKEZ

Soru Telefonunuza gelen son güncelleme

Arkadaşlar telefonunuzda şu anda hangi sürüm var root rom filan olmadan. Son sürüm 12.5.3.0 bende. Sizde hangi sürüm var?
  12. KİLİORKEZ

MIUI 12.5 12.5.3 Eylül ayı güvenlik güncellemesi

Arkadaşlar link filan bende yok atar iseniz koyarım global sürüme geldi dün gece gelmiş güncelleme kontrol edin. Genellikle sorunları gidermişler. Değişen bir şey yok. Parmak izi daha stabil olmuş en azından bende öyle gözle görülür şekilde.
  13. KİLİORKEZ

Yardım Netflix uyumlu değildir

Arkadaşlar önceki cihazım da kullanıyordum ama şimdi uyumlu değildir diyor nasıl çözebilirim bir yöntemi var mıdır apk ile filan oluyor denmiş konularda ama apk olmadan bir yöntemi var mıdır
  14. KİLİORKEZ

Soru Mi 10 lite alınır mı?

Arkadaşlar mi 10 lite ı almak istiyorum ama bir sorunu var mı yok mu bilmiyorum birde 2021 yılında alınır mı? ( İkinci el olarak alicam o fiyatlarda başka telefon da önerebilirsiniz)
  15. KİLİORKEZ

Soru IMEI kaydı

Arkadaşlar elimde kullanmadığım telefonun IMEI numarasını yeni mi 11 alıp ona direkman atabilir miyim yani pasaport kaydı filan gibi işlemler de yapılması gerekli mi yoksa direkman IMEI atılır mı?
Üst Alt