Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Geçtiğimiz gün telefonuma farklı rom kurarken, telegram hesabımdan çıkış yapmadan telefona format data yaptım. Yeniden rom kurduğumda, hesabınıza kod gönderdik diyor, fakat benim şu an bu hesaba hiç bir şekilde erişimim yok. Evdeki diğer tüm cihazlarada baktım, hesabım hiç bir cihazda...
İyi günler. Bildiğiniz üzere Magisk Manager üzerinden telefonun "fastboot rom" dosyasından aldığımız boot.img-yi patch etdikten sonra, magisk'in bize verdiği dosyayı fastboot üzerinden yeniden telefona flaşlayarak, telefonda twrp olmadan root atmış oluyoruz. Peki ben magiskin verdiği boot.img-yi...
Merhaba. Böyle bir şey için konu başlatdığımdan dolayı üzgünüm. Shazam, soundhound ve s. gibi yerlerde aratmama rağmen bir sonuç bulamadım. Videodakı şarkının ismini bilen varsa yardımcı ola bilirmi.
Merhaba iyi günler. Bir önceki telefonumda (Redmi Note 7) Android 10 üzerinden Dead Cells oyununu sorunsuz oynaya biliyordum. Birkaç gün önce yeni telefona geçiş yaptım (Redmi Note 10 5G) MIUI sürümü 12.5, Android 11. Oyun kuruluyor, fakat hiçbir şekilde açılmıyor. İlk açılış ekranında kalıyor...
Youtube ReVanced | V17.26.35 | Root
15/07/2022
• Youtube ReVanced nedir ?
» Google tarafından 2010'da piyasaya sürülen ve 10 milyar indirmeye ulaşmış Youtube uygulamasının bazı özelliklerini değiştiren (mod'layan) ve artık geliştirilmeyen Vanced projesinin başka bir ekip tarafından geliştirilen...
Merhaba iyi günler. Birkaç gün önce oneos redmi note 7 ye resmi bir sürüm yayınladıktan sonra eu romdan oneos'a geçtim. Hem gereksiz bir geçiş olduğunu anladım hemde kamerada sorunlar var. Şimdi tekrardan eu roma geçmek istiyorum. Fakat oneos miui 12.5 eu rom ise son sürümü 12.0.3. Geçiş...
Redmi Note 7 (lavender) için Mi8'den port edilmiş OneOS rom
Cihazınızın Bootloader kilidi açık ve custom recovery yüklü olmalıdır
• OneOS:
• Diğer:
• Not:
1. Azerbaycanlı olduğum için türkçeyi pek iyi bilmiyorum bir yerde yazı hatası görürseniz düzeltmemi söyleye bilirsiniz.
2. Tüm...
Hocalarım merhaba. 3 gün sonra redmi note 7 için eu romun beta sürümü biticek stabile gelicek. İnternette araştırdım fakat forumdada, eu romun kendi sayfasındada eski konular hepsi. Rica etsem birisi eu rom nasıl güncellenir anlata bilirmi. Birde güncelleme yapdıkdan sonra root ve twrp gidermi ?