kerimerzurumlu kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Şarj olurken birden duruyor!!

Kullandiginm sarj aletini baska telefonlarda kullandim hic bir problem yok. Yazilimsal olabilir diye yeni rom attim gene gecmedi. Sarj girisinde problem var desem telefonu yeniden baslatinca sarj ediyo bi sikinti olmjyor.
  2. K

Yardım Şarj olurken birden duruyor!!

Merhaba, telefonum redmi note 9 pro teli daha yeni aldim ama telefonu sarja taktigimda sarj oluyor gozüküyor ama sarji dolmuyo. Teli yeniden baslattiğimda sorun ortadan kalkiyor. Sizce problem ne olabailir.
  3. K

Yardım Note9 pro telefonu kapatip acmadan sarj edemiyorum

Kimse boyle bi soruunla karsilasmadi mi?
  4. K

Ben yakin zaman da 4 adet aldim bu telefonda birinde bu hatayla karsilastik. Almak istersen alabilirsin tavsiye ederim guzel cihaz.
  5. K

Merhaba arkadaslar, redmi note 9 pro alali 1 ay oldu iki gundur telefonu sarja takiyorum sarj oluyor gosteriyo ama batarya dolmuyor. Telefonu yeniden baslatip sarja taktigimda sarj ediyor sorun ne olabilir. Sarj kablosu ve adaptoru orjinal baska telefonlarda sarj etmeyi denedigimde ediyor sar...
  6. K

Soru Mi note 10 ekran koruyucusu tavsiyesi ?

Lensun koruyucu kullanan arkadaslar sizde de koku problemi var mi? Bende mi note 10 var lensun koruyucu taktim fakat telefon cemen gibi kokuyor.
  7. K

Soru Mi note 10 mu k30 mu?

Arkadaşlar merhaba, 3000-3500 tl gibi bi bütcem var iki tel arasında kaldım sizce mi note 10 mu yoksa k30 mu? İkisi arasında kaldım.
  8. K

Yardım Duvar kağıdı sorunu

Arkadaşlar merhaba, telefonumda ayarlardan duvar kağıdına girince önceden galerim falan çıkıyordu resmi seçip duvar kağıdını yapıyordum. Ama bugün duvar kağıdı sekmesine girince temalar bölümü açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  9. K

Yardım Ana ekranı yukarı kaydırma

Arkadaşlar merhaba, telefona geven hafta mıuı11 yukledim ekranı aşağıdan yukarı kaydırınca google açılıyordu iki gündür kaydırınca tarayıcı açılıyor. Bunu nerden değiştirebiliriz veya kapatabiliriz bilgisi olan var mı?
  10. K

Yardım Ana ekran chorome açmıyor

Aynı sorun bende de var çözümünü bilen var mı?
  11. K

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ben dün aldım mi11i redmi note 7 global sürüm ama pek bişey değişmedi bence çok fazla beklentinizi yükseltmeyin derim
  12. K

Aslında evet hem kenarlardan gelen baloncuklar hem de sürekli açık ekrandan bahsettim iki özellikde sunulmamış. Kilit ekranı özellikleri çok hoşuma gitmişti boşu boşuna beklemişim mi11 'i bütün hevesim gitti
  13. K

Merhaba redmi note 7 cihazımı miui 11 güncellemesi yaptım ama kilit ekranı özelliği gelmedi sorun ne olabilir acaba. Devamlı açık kilit ekran özelliği falan seçenkelerde yok.
  14. K

Soru Redmi Note 7 Alınır mı?

Bende redmi note 7 var ben performens olarak memnunum biraz agir ama alisiyorsunuz saglamlik olarak on yuzeyi cok saglam bir telefon kackere dustu yüz ustu bisey olmadi ama bi kere arka tarafina denk geldi arka kapakda cam direk catladi. Keske dedim on yuzeyindeki saglamlik arka taraftda...
  15. K

Yardım Menüde sayfalar arası geçiş

Tam ekran modunda o sıkıntıyı yaşamıyorm altta tuş kombinasyonları varken yaşıyorum
Üst Alt