Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandiginm sarj aletini baska telefonlarda kullandim hic bir problem yok. Yazilimsal olabilir diye yeni rom attim gene gecmedi. Sarj girisinde problem var desem telefonu yeniden baslatinca sarj ediyo bi sikinti olmjyor.
Merhaba, telefonum redmi note 9 pro teli daha yeni aldim ama telefonu sarja taktigimda sarj oluyor gozüküyor ama sarji dolmuyo. Teli yeniden baslattiğimda sorun ortadan kalkiyor. Sizce problem ne olabailir.
Merhaba arkadaslar, redmi note 9 pro alali 1 ay oldu iki gundur telefonu sarja takiyorum sarj oluyor gosteriyo ama batarya dolmuyor. Telefonu yeniden baslatip sarja taktigimda sarj ediyor sorun ne olabilir. Sarj kablosu ve adaptoru orjinal baska telefonlarda sarj etmeyi denedigimde ediyor sar...
Arkadaşlar merhaba, telefonumda ayarlardan duvar kağıdına girince önceden galerim falan çıkıyordu resmi seçip duvar kağıdını yapıyordum. Ama bugün duvar kağıdı sekmesine girince temalar bölümü açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar merhaba, telefona geven hafta mıuı11 yukledim ekranı aşağıdan yukarı kaydırınca google açılıyordu iki gündür kaydırınca tarayıcı açılıyor. Bunu nerden değiştirebiliriz veya kapatabiliriz bilgisi olan var mı?
Aslında evet hem kenarlardan gelen baloncuklar hem de sürekli açık ekrandan bahsettim iki özellikde sunulmamış. Kilit ekranı özellikleri çok hoşuma gitmişti boşu boşuna beklemişim mi11 'i bütün hevesim gitti
Merhaba redmi note 7 cihazımı miui 11 güncellemesi yaptım ama kilit ekranı özelliği gelmedi sorun ne olabilir acaba. Devamlı açık kilit ekran özelliği falan seçenkelerde yok.
Bende redmi note 7 var ben performens olarak memnunum biraz agir ama alisiyorsunuz saglamlik olarak on yuzeyi cok saglam bir telefon kackere dustu yüz ustu bisey olmadi ama bi kere arka tarafina denk geldi arka kapakda cam direk catladi. Keske dedim on yuzeyindeki saglamlik arka taraftda...