kerimerzurumlu kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım Şarj olurken birden duruyor!!

Merhaba, telefonum redmi note 9 pro teli daha yeni aldim ama telefonu sarja taktigimda sarj oluyor gozüküyor ama sarji dolmuyo. Teli yeniden baslattiğimda sorun ortadan kalkiyor. Sizce problem ne olabailir.
  2. K

Yardım Note9 pro telefonu kapatip acmadan sarj edemiyorum

Merhaba arkadaslar, redmi note 9 pro alali 1 ay oldu iki gundur telefonu sarja takiyorum sarj oluyor gosteriyo ama batarya dolmuyor. Telefonu yeniden baslatip sarja taktigimda sarj ediyor sorun ne olabilir. Sarj kablosu ve adaptoru orjinal baska telefonlarda sarj etmeyi denedigimde ediyor sar...
  3. K

Soru Mi note 10 mu k30 mu?

Arkadaşlar merhaba, 3000-3500 tl gibi bi bütcem var iki tel arasında kaldım sizce mi note 10 mu yoksa k30 mu? İkisi arasında kaldım.
  4. K

Yardım Duvar kağıdı sorunu

Arkadaşlar merhaba, telefonumda ayarlardan duvar kağıdına girince önceden galerim falan çıkıyordu resmi seçip duvar kağıdını yapıyordum. Ama bugün duvar kağıdı sekmesine girince temalar bölümü açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
  5. K

Yardım Ana ekranı yukarı kaydırma

Arkadaşlar merhaba, telefona geven hafta mıuı11 yukledim ekranı aşağıdan yukarı kaydırınca google açılıyordu iki gündür kaydırınca tarayıcı açılıyor. Bunu nerden değiştirebiliriz veya kapatabiliriz bilgisi olan var mı?
  6. K

Yardım Ana ekran chorome açmıyor

Aynı sorun bende de var çözümünü bilen var mı?
  7. K

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ben dün aldım mi11i redmi note 7 global sürüm ama pek bişey değişmedi bence çok fazla beklentinizi yükseltmeyin derim
  8. K

Aslında evet hem kenarlardan gelen baloncuklar hem de sürekli açık ekrandan bahsettim iki özellikde sunulmamış. Kilit ekranı özellikleri çok hoşuma gitmişti boşu boşuna beklemişim mi11 'i bütün hevesim gitti
  9. K

Merhaba redmi note 7 cihazımı miui 11 güncellemesi yaptım ama kilit ekranı özelliği gelmedi sorun ne olabilir acaba. Devamlı açık kilit ekran özelliği falan seçenkelerde yok.
  10. K

Soru Redmi Note 7 Alınır mı?

Bende redmi note 7 var ben performens olarak memnunum biraz agir ama alisiyorsunuz saglamlik olarak on yuzeyi cok saglam bir telefon kackere dustu yüz ustu bisey olmadi ama bi kere arka tarafina denk geldi arka kapakda cam direk catladi. Keske dedim on yuzeyindeki saglamlik arka taraftda...
  11. K

Yardım Menüde sayfalar arası geçiş

Tam ekran modunda o sıkıntıyı yaşamıyorm altta tuş kombinasyonları varken yaşıyorum
  12. K

Yardım Menüde sayfalar arası geçiş

Arkadaşlar merhaba ana menüde sayfalar arasında geçiş yaparken ikinci veya üçüncü sayfadaysam birden kendiliğinden beni birinci yani ekran kilidini açtığımızdaki ilk sayfaya atıyor. Sizce bu neden olabailir çok sinir bozucu bi durum. Dikkat ettim tam ekran modunda kullandığımda böle bir sorun...
  13. K

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

kardeşim bende de aynısından var gğzel kullanışlı ama bi sıkıntısı var kenar siyah çizgisi çok az orjinalinden kalın ekrana taşıyor ama çok rahatsız edici değil.
  14. K

Rom Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI V10.2.8.0 PFGMIXM İndirme bağlantısı

Hayır seçmiyor neden anlamadım ilk kez xıomia kullanıyorum çok fazla bişeyde bilmiyorum başka bişey daha mı yapmam gerekiyor?
  15. K

Rom Redmi Note 7 Global Kararlı MIUI V10.2.8.0 PFGMIXM İndirme bağlantısı

Ben bölgeyi honkong yapıyorum ama güncelleme alamıyorum neden acaba suan 10.2.7.0 var
Üst Alt