Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu xiaomi hesabı öncelikli olarak Bootloader kildi için lazım ve herkes bekliyor.
Bir hesap olsa ve insanları beklemekten kurtarsa olmuyor mu?
Mibox S 4K için iptv linki yükleyip oynatabileceğim bir uygulama arıyorum yardımcı olur musunuz?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tema indiriyorum. Mifit uygulamasında yönetici kısmında 3. Parti indirdiğim temalar görünmüyor. Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşın çakma redmi note 9 pro IMEI atılmış IMEI sorguda atılan IMEI görünüyor. Fakat hat yok. Twrp yi de root kaldırırım diye silmiş arkadaş bilmeden. Şimdi hiç bir şey yapamıyorum.
Önce twrp yüklemeye çalışacağım. Sonrasında modem dosyalarının silinmiş olabileceğini düşünüyorum...
Arkadaşlar telefon dosya uygulaması ya da solid Explorer gibi yazılımla APK dosyasını yükleyemiyorum. Yüklenemedi diye hata veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar miband 5 bugün geldi. Mifit ile eşleşti fakat güncelleme yok diyor. İki farklı Android telefonda denedim aynı. Güncelleme yapamadığım için Türkçe değil menüler. İki arkadaşta daha var. İlk eşleştirme sonrası otomatik güncelleme almış cihazlar. Aygıt yazılım sürümleri onların değişik...
Arkadaşlar bende Global yazılım yüklü Note 9 Pro var. Bu cihazın bootloader kilidini açıp fastboot üzerinden MIUI 12 güncellemesi alan Türkiye romunu yükledim. Güncelleme sorguladığımda miui12 görünmüyor. Ayrıca Netflix uygulaması bu ülkede geçerli değil hatası veriyor. Ayrıca para ödeyip...
Fabrika ayarlarına dön diyorum. Saat üstünde kod çıkıyor ama geri döndürülemedi deyip uyarı veriyor bundan dolayı kod girme ekranı gelse de aktif olan bildirim yüzünden kodu giremiyorum. Geri tuşu etki etmedi. İptal et desen cihaz tipi sayfasına dönüyor. Yeniden dene desen aynı döngüye giriyor...
Redmi note 9 pro cihazda USB hata ayıklama aktif hale getirdim. Bilgisayara bağladığımda program cihazı göremiyor. USB ile valla demeye devam ediyor. Aygıt yöneticisinden baktığımda tanınmayan herhangi bir cihaz yada eksik bir sürücü görünmüyor? Yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Pc deki...
Tek el modunu açtığımda çalışıyor . Ardından 3 kez ekran dokununca ekran büyümeyi açıyorum o da çalışıyor fakat tek el modu çalışmaz oluyor. Tek el modunu kapatıp açıyorum bu sefer de ekran büyütme çalışmaz oluyor. Yardım yönergelerinde bu tür bir işi yada bildirim de yok. Tecrübesi olan...
Arkadaşlar Simge paketi yada temayı değiştirdiğimde hangi paket olursa olsun arama ve mesaj simgeleri değişmiyor. Bu da temaların bütünlüğünü bozuyor. Yardımcı olur musunuz?
İnternete bağlı iken online ücretli yada ücretsiz indirilebilir temalara ulaşamıyorum. Temalar yüklenemiyor hatası alıyorum. Note2 v5.8.21 versiyonu yüklü yardımcı olur musunuz?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi