Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüklemeye çalıştığınız rom sizin telefona uygun mu değil mi emin olun. Sonrasında gördüğüm kadarıyla TR rom yüklemek istiyorsunuz. Bence şu anki rom neyse onun v14 olanını bulup yüklemeyi deneyin. Bir de. Rom flashlarken yükleme sonrasında Bl kilidini kapatmış olabilirsiniz bunu da kontrol edin...
Arkadaşlar bu xiaomi hesabı öncelikli olarak Bootloader kildi için lazım ve herkes bekliyor.
Bir hesap olsa ve insanları beklemekten kurtarsa olmuyor mu?
Arkadaşın dediği gibi kilidi açmak için 30 gün mi topluluğunda vakit geçmesi gerek sonra bl unlock kısmı açılacak.
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mibox S 4K için iptv linki yükleyip oynatabileceğim bir uygulama arıyorum yardımcı olur musunuz?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tema indiriyorum. Mifit uygulamasında yönetici kısmında 3. Parti indirdiğim temalar görünmüyor. Yardım eder misiniz?
Aşağıdaki bağlantıdan telefon modelinize göre HD desteğini kontrol edebilirsiniz. Bende note9 pro var. Güncellemelerden önce Netflix L1 sertifikayı görüyordu. Sonra işler değişti. Kapitalizm sonuçlarından biri işte. Yeni telefon aldıracaklar bize. Destekleyen modellerin bulunduğu ekran resmi...
Root edildi ise büyük ihtimalle IMEI yazılmıştır ona. Eğer IMEI sıkıntısı yoksa cihazın root kaldırıp orjinal rom yükleyebilirsiniz. Ancak IMEI ile ilgili işlemleri için root gerekli diye biliyorum.
Bendeki rom Endonezya. Telefon kaydı ve simgeler için bunu yükleyip bootloader kilidini tekrar kapattım. Şu an memnunum. Cihaz global rom ile gelmişti.