kerimcelik1717 kullanıcısının son içeriği

1. K

Soru BL Açma İçin Xiaomi Hesabı

Neyse cevabı tekrar kendim vereyim. Bir hesapla maksimum 3 kilit açmaya için veriyormuş sistem. 23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. K

Yardım Mi 13t pro Hyperostan miuiye dönüş hk.

Yüklemeye çalıştığınız rom sizin telefona uygun mu değil mi emin olun. Sonrasında gördüğüm kadarıyla TR rom yüklemek istiyorsunuz. Bence şu anki rom neyse onun v14 olanını bulup yüklemeyi deneyin. Bir de. Rom flashlarken yükleme sonrasında Bl kilidini kapatmış olabilirsiniz bunu da kontrol edin...
  3. K

Soru BL Açma İçin Xiaomi Hesabı

Arkadaşlar bu xiaomi hesabı öncelikli olarak Bootloader kildi için lazım ve herkes bekliyor. Bir hesap olsa ve insanları beklemekten kurtarsa olmuyor mu?
  4. K

Yardım 13tpro miui 14 ghost touch

Ben bu sorunu bundan önceki telefonda yaşadım. Garanti bitmişti. Çözüm bulamadım.
  5. K

Soru Mi kilit açma durumu

Arkadaşın dediği gibi kilidi açmak için 30 gün mi topluluğunda vakit geçmesi gerek sonra bl unlock kısmı açılacak. 23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. K

Yardım Miband 5 Tema problemi

Bu konuda bilgisi olan var mı? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. K

Yardım İptv

Paylaşım ve bilgiler için çok teşekkür ederim. İşimi gördü. Sağolun varolun. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. K

Yardım İptv

Mibox S 4K için iptv linki yükleyip oynatabileceğim bir uygulama arıyorum yardımcı olur musunuz? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. K

Yardım Widevine L1 Sertifika Sorunu!

L1 sertifikası netflix altında görünüyor mu sizin? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. K

Yardım Miband 5 Tema problemi

Tema indiriyorum. Mifit uygulamasında yönetici kısmında 3. Parti indirdiğim temalar görünmüyor. Yardım eder misiniz? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. K

Aşağıdaki bağlantıdan telefon modelinize göre HD desteğini kontrol edebilirsiniz. Bende note9 pro var. Güncellemelerden önce Netflix L1 sertifikayı görüyordu. Sonra işler değişti. Kapitalizm sonuçlarından biri işte. Yeni telefon aldıracaklar bize. Destekleyen modellerin bulunduğu ekran resmi...
  12. K

Yardım Note 9 pro güncelleme sorunu

Root edildi ise büyük ihtimalle IMEI yazılmıştır ona. Eğer IMEI sıkıntısı yoksa cihazın root kaldırıp orjinal rom yükleyebilirsiniz. Ancak IMEI ile ilgili işlemleri için root gerekli diye biliyorum. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. K

Ben bu sorunu Android 10 ile yaşadım. Xiaomi rom ile alakalı. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. K

Bendeki rom Endonezya. Telefon kaydı ve simgeler için bunu yükleyip bootloader kilidini tekrar kapattım. Şu an memnunum. Cihaz global rom ile gelmişti. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. K

Hangi ülkenin romu yüklü? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt