kerim6521 kullanıcısının son içeriği

1. kerim6521

Yardım Miracast sorunu

Arkadaşlar hayırlı bayramlar herkese. Elimde IMEI atılmış mi9t var. Sorunum şu. Anladığım kadarıyla yurtdışı cihazlarda ekran yansıtma özelliği sorunlu oluyor. Mesala blutv, Netflix, TV+ gibi uygulamalardan film açıp ekranı televizyona yansittigimda ses var ama görüntü yok. Hanımla aynı gün 2...
  2. kerim6521

Yardım clean all and lock seçili kaldı

Merhaba arkadaşlar telefonuma IMEI atayım dedim attım ama şebeke gelmedi. Bende telefonu fastboota aldım tekrar FB rom yukliyim dedim. Yüklerken clean all and lock seciliydi bende onu clean all olarak değiştirmeyi unuttum. Sıradan aklıma geldi daha işlem bitmeden değiştirdim rom yuklemeside...
  3. kerim6521

Yardım Redmi Note 6 Açılmıyor

O nasil olacak peki test point yontemine mi diyosun hocam?
  4. kerim6521

Yok hocam girmedi failed remote device is already locked hatasi verdi .s 1571853909 Ya Zenex hocam herkes senden bahsediyor bi baksana benim sorun hala çözülmedi bi ilgileniver gozunu seveyim.
  5. kerim6521

Hocam dedigin yontemi tam olarak bilmiyorum dedigin kodu nereye yazacam?
  6. kerim6521

Zenex hocam benim telefon recovery moda girmiyor verdiğin link teki yöntem recovery moda giren cihazlar için yalnız.
  7. kerim6521

O nasil bisey hocam link varsa verebilirmisin izleyerek yapayim? 1571847198 Bugune kadar hep samsung kullandim. Bi tanidigin israri uzerine cok zorlanarak ilk defa samsung disi bir cihaz alayim dedim 2 gunde basima gelene bak .s samsungta az cok bilgim var ama bunlarda cok acemiyim yani bi...
  8. kerim6521

Zenex hocam sen anlarmissin ancak bundan banada bi yol goster gozunu seveyim .s
  9. kerim6521

Denedim hocam zaten kapaninca yuzde 80 ustu sarji vardi sarja takarakta denedim ama sonuc ayni mi geliyor kapniyor .s
  10. kerim6521

Yok hocam denedim kapali beni acmam icin uygulamam geren adimlarin sayfasina yonlendiriyor. Ne yapacam ben bi akil verin lutfen gercektendw parca niyetine mi satacam bunu .(
  11. kerim6521

hocam ama orda usb hata ayıklamayı açmam gerektiğini söylüyor benim telefon açılmıyor ki girip açayım onu :S
  12. kerim6521

recovery ekranına girmiyor ve cihaz açılırkende unlock yazısı yok arkadaşlar napacam ben 2 gün önce aldığım cihazı parça niyetine mi satacam :S
  13. kerim6521

olmuyor hocam Belirtilmemiş hata(0x80004005: FAILED (remote: Flashing is not allowed in Lock State)) hatası veriyor.
  14. kerim6521

merhaba arkadaşlar 2 gün önce yurt dışından note 6 pro cihaz getirttim. telefonu 2 gün kullandım sora güncelleme geldi. yapayım dedim güncellemeyi telefon kapandı ve güncelleme başladı en son gördüğümde %70 lerdeydi. koydum cebime bi müddet sonra çıkardım baktım telefon kapanmış. açmaya...
Üst Alt