Yardım Redmi Note 6 Açılmıyor

kerim6521

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kerim
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
note 6 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba arkadaşlar 2 gün önce yurt dışından note 6 pro cihaz getirttim. telefonu 2 gün kullandım sora güncelleme geldi. yapayım dedim güncellemeyi telefon kapandı ve güncelleme başladı en son gördüğümde %70 lerdeydi. koydum cebime bi müddet sonra çıkardım baktım telefon kapanmış. açmaya çalışıyorum mi yazısı geliyor sora yine kapanıyor. format atayım dedim ses açma ve power a basıyorum yine mi geliyor kapanıyor format ekranına girmiyor. ses kısma power yapıyor fastboot ekranına geliyor ama. internette biraz araştım bazı şeyler yazıyor ama öncelikle şunu söyliyim ben teli 2 kullandım ama kullanmak bile sayılmazdı yani ne miui hesabı kaydettim nede usb hata ayıklamayı açtım. miflash 2016.04.01.0 programını kurdum sanırım telefonu görüyor device kısmında 972e3d4 diye cihaz adı çıkıyor. telefonuma uygun fast boot rom dosyasınıda indirmişim. şimdi nasıl kurtulacak bu cihaz :(

srknmsa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan masa
Cihazım
GM 5
Konular
2
Ustam cihazı şarja takıp denedin mi hiç?

Oyla:

kerim6521

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kerim
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
Zenex hocam sen anlarmissin ancak bundan banada bi yol goster gozunu seveyim .s

Oyla:

oyatci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan YATCİ
Cihazım
OnePlus 7 PRO
Konular
9
Arka kapağı açmanız gerekecek hocam.cihazi Edl moduna alıp rom yükleyebilirsiniz.

Oyla:

srknmsa

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan masa
Cihazım
GM 5
Konular
2
Denedim hocam zaten kapaninca yuzde 80 ustu sarji vardi sarja takarakta denedim ama sonuc ayni mi geliyor kapniyor .s
Keşke usb hata ayiklama ve diğer şeyleri açıp guncelleseydin bilemezsin sende haklısın. Bl kilidi açık olsa her türlü cihazı kurtaririz ama bu şekilde bi çözüm üretemedim

Oyla:

kerim6521

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kerim
Cihazım
note 6 pro
Konular
3
Arka kapağı açmanız gerekecek hocam.cihazi Edl moduna alıp rom yükleyebilirsiniz.
O nasil bisey hocam link varsa verebilirmisin izleyerek yapayim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke usb hata ayiklama ve diğer şeyleri açıp guncelleseydin bilemezsin sende haklısın. Bl kilidi açık olsa her türlü cihazı kurtaririz ama bu şekilde bi çözüm üretemedim
Bugune kadar hep samsung kullandim. Bi tanidigin israri uzerine cok zorlanarak ilk defa samsung disi bir cihaz alayim dedim 2 gunde basima gelene bak .s samsungta az cok bilgim var ama bunlarda cok acemiyim yani bi benim basimami boyle bisey gelmis kimse yasamamis mi bu durumdan nasil kurtulacaz bilmiyorum ama yinede ilgin icin cok saol hocam .s

Oyla:

Aybin.Kilic

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aybin Kılıç
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Elektrik Teknisyen
Konular
10

Bugune kadar hep samsung kullandim. Bi tanidigin israri uzerine cok zorlanarak ilk defa samsung disi bir cihaz alayim dedim 2 gunde basima gelene bak .s samsungta az cok bilgim var ama bunlarda cok acemiyim yani bi benim basimami boyle bisey gelmis kimse yasamamis mi bu durumdan nasil kurtulacaz bilmiyorum ama yinede ilgin icin cok saol hocam .s

Korkma arkadaşım cihazın kurtulur. Zenex hocamızı bekleyin.

Oyla:

oyatci

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan YATCİ
Cihazım
OnePlus 7 PRO
Konular
9

Şu programla fastboot ekranında unbrick diyerek bir dene, olmazsa

Son düzenleme:
Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75

hocam siz kalkışmayın o kadar kolay değil.telefoncular bile yapamıyor bazen.cihaza zarar vermeyin.

Oyla:
Üst Alt