Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sizlere sormak istedigim konu baslıktada belirttiğim üzere xiaomi mi5 olsun mi4 olsun xiaominin telefonlarını kullanan arkadaslar ;
1)Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ?
2)Bu süre zarfında herhangi bir donma kasma gibi sorunlara rastladınız mı ?
Sorma amacım almayı düsünüyorum mi5pro ama...
Eveet özellikler bomba tasarımda güzel olursa alırım.Tabiki kurban bayramı sonuna kadar telefon tanıtılırsa:) Yoksa mi5 pro alıcam
Tahminim Ekim ayı içerisinde tanıtılacak
Gülünç bi cevap olmus satıcı tarafından.Arkadas sizi yada cihazları sattıgı kisileri saf sanıyo bence.Siz önce blöf yapıp sonra yine aynı cevabı verirse gerçekten verin görsün bakalım.
Ömrüm boyunca 10-15 tllik temperedlerden kullandım. 6plus en son 15tllik tempered ile betona düserken son kuvvet vurdum tempered koruyucu kırıldı camda hiçbirsey yoktu.Yani 10-15 tlye tempered var ve oluyo eğer paranız varsa Buff vb pahalı ürünler alırsınız biter.İnsanların midesini bulandırmaya...
Tabi yoğunluğa bağlı bu süreler :) Azaladabilir artadabilir. S3 mü ? Anılarım depresti suan :) Stabil bi rom bulana kadar rom değisin hocam geçer stabil romla birlikte
dediginiz seyi benim tabletim içinde demislerdi gittim sikayet ettim tamiri gerçeklesti.Ekranda darbe yok ama ekran kırılıyo dokunmatık ve benden para istendi sonuc yaptılar
Hocam dedikodulara kulak asmıyorum zaten daha önce 25 Ağustos dendi.İfa tanıtılması bekleniyo ona güveniyorum ama tam tarihe inanmıyorum insallah tanıtılıp satısa cıkarılırda beğenirsem arkadas gelmeden aldıralım.
data kapalı olmasına rağmen tl gidiyor ve müsteri hizmetleri internet kullanımı olarak görebiliyor.Siz buna itiraz ettinizmi.Data kapalı ve hala ben islem yapmadıgım halde internet kullanılıyor ve tl kesiliyor diye itiraz edin.Tabi sizi suçlayacaklar ama yinede hakkınızı savunun gereksiz yere...