Haber Xiaomi mi5s geliyor

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi’nin yeni üst seviye telefonu Xiaomi Mi 5s sızdırıldı. Cihaz sızıntılara göre oldukça güçlü bir donanıma sahip.
Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bu yılın ilk yarısında üst seviye modeli Xiaomi Mi 5’i satışa sunmuş ve birçok ülkede iyi satış rakamlarına ulaşmıştı.

Ancak 2016’nın kalan günlerini de boş geçirmek istemeyen Xiaomi’nin, Xiaomi Mi 5s isimli yeni bir model üzerinde çalıştığı ortaya çıktı, aynı zamanda Mi 5s’in teknik özellikleri sızdırıldı.

Paylaşılan sızıntılara göre yine gönül rahatlığıyla fiyatına göre canavar gibi teknik özellikler sunacağını söylebileceğimiz Xiaomi Mi 5s, gücünü Qualcomm’un en yeni Snapdragon 821işlemcisinden alıyor ve cihazın 256GB depolama alanına sahip modelinde 6GB LPDDR4 RAMbulunuyor.

Force Touch (basınca duyarlı ekran) teknolojisi destekli 5.1 inçlik ekran ve 4 eksenli OIS desteğive f/1.8 diyafram açıklığına sahip 16MP çözünürlüklü arka kamerası olan Xiaomi Mi 5s, yine kendine hayran bırakmayı başaracak.

Cihazın 256GB depolama alanı olan modelinde 6GB RAM olduğunu belirttik ancak, 64GB depolamalı model 3GB RAM ve 128GB depolamalı model 4GB RAM ile gelecek.

3490mAh kapasiteli bataryası bulunan modelin bu yıl sonuna kadar tanıtılacağı tahmin edilirken, diğer bir tahmin ise Xiaomi’nin Apple gibi her sene rakam arttırmak yerine telefonlarına “s” takısıvererek tanıtma kararı aldığı ve bu modelin Xiaomi Mi 6 yerine tanıtılacağı yönünde.

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Yok daha neler bu özelliklerle geldiği hafta alırım ben.

KeremUyar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
Mi5Pro
Konular
7
Eveet özellikler bomba tasarımda güzel olursa alırım.Tabiki kurban bayramı sonuna kadar telefon tanıtılırsa:) Yoksa mi5 pro alıcam

Tahminim Ekim ayı içerisinde tanıtılacak

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
bu özelliklerle mi note 2 den daha performanslı ve alınabilir halde bence :)

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
benim laptopun hardiskki 320 GB bunun hafıza ise 256 GBhaha-- bu cihaz türkiyeye satışa sunulursa sar değerini düşük ve kasa sağlam olursa yer yerinden oynar :)

GöZTePeLee

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
benim laptopun hardiskki 320 GB bunun hafıza ise 256 GBhaha-- bu cihaz türkiyeye satışa sunulursa sar değerini düşük ve kasa sağlam olursa yer yerinden oynar :)
hocam bu xiaomi nin sar değerleri neden bu kadar yüksek oluyor bir bilginiz var mı yani isteseler düşük yapabilirler

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
hocam bu xiaomi nin sar değerleri neden bu kadar yüksek oluyor bir bilginiz var mı yani isteseler düşük yapabilirler

üstad bu sorunun muhattabı bu cihazları üreten xioami yetkilileri bu sar değeri olayı benide rahatsız ediyor şartlar el verse bu soruyu bende onlara soracağım.

GöZTePeLee

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
13
üstad bu sorunun muhattabı bu cihazları üreten xioami yetkilileri bu sar değeri olayı benide rahatsız ediyor şartlar el verse bu soruyu bende onlara soracağım.
anladım hocam dedim belki acemiliğimizden bilmediğimiz bişey vardır :D eyvallah

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Mi Note 2'yi bekliyorum, 5.5" - 5.7" seviyesinde alınabilecek bir Samsung Note serisi var, ama samsung almak istemiyorum, hemde çok pahalı zaten :D. Miui Note 2'yi bu yüzden çok merak ediyorum.

ekremusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ekrem
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Şoför
Konular
4
Birkaç gündür mi5 pro yu araştırıyorum ve almaya karar vermişken şimdi bu haberi görünce beklemek akıllıca olacak galiba.

Üst Alt