Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba mi10t 8/128 kullanıyorum miui13 romlarını denedim çoğu pubg de berbat sd865 alakası yok berbat bir performansı var kullanan deneyen pubg de sıkıntısız olan rom varsa paylaşırsanız denemek istiyorum versiyonları
Türkiye garantili mi10t cihazımda şarj olurken ekranda sadece hızlı şarj oluyor yazıyor bazılarında mesela şarj 50 ise 50 yanında 0 dan 100 e kadar sayıyor kısaca bu özelliği nasıl açabilirim
Merhaba ne kadar araştırma yaptıysam birtane düzgün ekran koruyucu bulamadım. Mi 10t için yorumlara bakıyorum 2 kişi olumlu 3 kişi olumsuz yorum yapıyor. Ekranı tam kaplayan sıkıntısız,dokunmatik algılaması iyi olan ekran koruyucu kullanan varmı forumda ?
Merhaba mi10t game turboda pubg veya call of duty olsun özel ayar menüsü vardı sanpdragon destekli menü vardı hangi yazılımda var sürümde mevcut bilenler bilgi verebilir mi
Merhaba değerli forum üyeleri redmi note 8 pro cihazım performansı olarak çok kötü bu ara greeshan rom kullanıyorum oyunlarda çok kötü fps düşüyor bunun bir çaresi rom olarak veya kernel yokmudur telefon resmen ölü gibi
Redmi Note 8 Pro
Cihaz imei atılmış bir sıkıntısı yok ama sadece interneti yavaş 4.5g full olduğu halde internet yavaş
2.soru hoparlörün sesi az çıkıyor artırmanın bir yolu yok mudur?
Şimdiden teşekkürler.