Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu fiyatlara gider mate 9 alırım daha iyi.
Bu isin kurali bu yeniyi alacağım diyorsan keriz gibi silkelenirsin.
Ticaretini yapan adamı da silkeledikleri icin oda musterisini silkeler.
aile terbiyesi almış mi ona bakmak lazim önce :)
ekran boyutu onceki kullandığınız telefona gore nasil onu bir düşünün
mi note pro kullanıcısıyım ve tel bozuldu gozum kapalı alacağım telefonu ekran boyutu yüzünden almıyorum. illaki bunun ekran boyutu buyuk olanini ismi farkli olsada...
merhaba siizn dediğiniz yolla yaptığımda telefon açılıyor fakat ana ekranda donuyor ekran tepki vermiyor yani.
bunun üzerine fastboot roma sizin dosyayı ekleyip flashladım sonuç yine aynı açılıyor fakat ekran tepki vermiyor
orjinal non-hlos bin dosysıyla flashladığımda malum yine şebeke...
Merhaba
Telefonumun bir hafta kadar önce şarji bitti ne olduysa her şey ozaman oldu açtığımda telefon sim kartı görmesine rağmen şebeke görmüyordu sim arizalidir diye düşündüm sim kartı değiştirdim olmadı,dedim rom arizalidir farklı romlari kurdum yine düzelmedi son çare bootloaderi açık olan...
Merhaba
Bir kaç sorum olacaktı...
Boot kilidi olan bir cihaza ( mi note pro ) twrp yüklemenin bir sakıncası varmıdır ?
Sorun olmadı twrp yükledik diyelim boot kilitlenmeden önce almış olduğum yedekleri yükleyebilirmiyim ve bunun zararı veya yararı olur mu?
twrp yükedikten sonra cyanogen veya...