kenandkaya kullanıcısının son içeriği

1. kenandkaya

Rehber Redmi 6 Pro / Sakura Bootloader Unlock Yapma

banada 149 saat verdi yani hemen açmadı
  2. kenandkaya

Yardım Mi5S Parmak İzi Sorunu

sorunum çözüldü teşekkür ederim
  3. kenandkaya

Yardım Mi 5s brick ve dummy.img yüklenememe problemi.

capricorn_global_images_V10.2.3.0.OAGMIXM_20190426.0000.00_8.0_global bu yazılım ile flash atmayı dener misin
  4. kenandkaya

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

hala telefonla uğraşıyorum parmak izide çalışmıyor :( kurma google hizmetlerde sorun var
  5. kenandkaya

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

bu haftaki güncellemeyi yaptım sorunlu kurmayın 5s için telefon açılmıyor
  6. kenandkaya

Ben 2 saat oldu kuralı aktif kullandım şimdilik bir kaç çeviri hatası dışında birşeyle karşılaşmadım bir tık daha akıcı olmuş
  7. kenandkaya

Sohbet Tavsiye Xiaomi Note 6 mı a2 lite

Teşekkürler bende öyle yapayım
  8. kenandkaya

Sohbet Tavsiye Xiaomi Note 6 mı a2 lite

Arkadaşlar oğlum yaz tatilinde biriktirdiği para 1250 civarı xiomi alacağım ilk tercihim oda bu iki model arasında kaldım nacizane fikrlerinize danışmak istedim şimdiden teşekkürler bu fiyat bazında başka model de ola bilir a2 lite mı Note 6 Pro 32G
  9. kenandkaya

Hiç kurma bulaşma 3 haftadır sorun var YouTube vanced sorun devam ediyor Şarj süresi çok kısa gün ortası bitiyor Belki haftaya düzelir umudu ile beklemekteyiz
  10. kenandkaya

Bu sabah geçtim yeni sürüme eskilere göre daha iyi takılma ve batarya şimdilik daha tatmin edici
  11. kenandkaya

Rom Mi ROOM 9.9.6 MIUI 10 FINAL Yayınlandı[Ota Desteği Eklendi]

5s için hala karanlık mod gelmemiş daha doğrusu yeni birşey yok bu haftada
  12. kenandkaya

bir önceki sürümü yükledim yüklendi . Sorun 9.4.11 dedir
  13. kenandkaya

5s için yükledim Google kayıt olduktan sonra son rötüşler yapılıyor diyor hata veriyor ve döngüye giriyor sürekli hata veriyor ve ileri gitmiyor tekrar kurdum yine hata var romda
  14. kenandkaya

Yardım xiaomi ikinci alan

En son güncelleme den sonra işaretli bölümde 2. alanı oluşturduktan sonra 1.alanda artik 2. alan menüde yok ama 2 alana geçince işaretli bölümde yer alıyor
Üst Alt