kenandkaya kullanıcısının son içeriği

1. kenandkaya

Yardım Telegram bildirimler gelmiyor

evet bende de aynı sorun var
  2. kenandkaya

Yardım Telefonum kendini resetliyor

Bende 2 yıldır aynı sorunla muzderip im sadece bende olduğunu düşünüyordum inşallah biri çözüm bulur . Lakin telefondan soğutuyor sorun
  3. kenandkaya

Sohbet Batarya Önerisi

Deji batarya kendi sitesinde satın alınız
  4. kenandkaya

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - EEA Avrupa Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.6.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Geçmiş olsun bazen abuk subuk bu durumlar ile karşılaşıyoruz sonuç olarak değmiyor çekilen cefaya ,😀
  5. kenandkaya

MIUI 12.5 Mi 10T/Pro (Apollo) - EEA Avrupa Kararlı Rom (Enhanced) V12.5.6.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları

Açma düğmesine basılı tut kapansın tekrar açmayı denermisiniz
  6. kenandkaya

Ben yükledim bir fark göremedim Yeni sürüm linki https://bigota.d.miui.com/V12.5.10.0.RJDEUXM/miui_APOLLOEEAGlobal_V12.5.10.0.RJDEUXM_7307e85275_11.0.zip
  7. kenandkaya

Satış Mi10T 8/128 nokta hatasiz

Cihaz hala duruyor mu
  8. kenandkaya

Haber Xiaomi Mi 5S Toplatılıyor

Garanti nedir ithalatçı kim cihazda
  9. kenandkaya

Tamamen hikâye söylemiş yıldırma politikası avukatın dediklerin gerçekle ilgisi yok neymiş arkada A7 yazıyormuş hiç birinin arka kapağında o yazı yok e devlet tescil sayfasında yer almakta bir an önce thh başvurunuzu yapınız
  10. kenandkaya

Thh başvuru yapa bilirsiniz bir an önce başvuru yapmakta önem var
  11. kenandkaya

Çözüldü Bootanimation.zip ler calismiyor

Tamamen eski dosyayı silip deneyiniz
  12. kenandkaya

Soru Realme Türkiyeye Gelmiyormu Acaba

Dışardan gelipte IMEI repair islemi yapan kimse varmı bende x modelini almak istiyorum da
  13. kenandkaya

THH basvuruda bulunun gg dediği gibi olmuyor Hepsiburada delta garantili cihazları dahi iade alıp para iadesi yapmıştır. E devlet üzerinden başvuru yapa bilirsiniz THH ne
  14. kenandkaya

Merhaba savunma istesen şikayet edilen firma istenen cevap bu surecekte tüketici den ek birşey istemezler olan belgeleri biz gönderdik kardeş Özel mesaj ile yolladım kardeşim
Üst Alt