kemal895 kullanıcısının son içeriği

1. kemal895

Yardım Arayanların kimlikleri gorunmuyor

İzinler tam fakat hala aynı sorun var. Sonradan kaydettiklerimde sorun yok fakat diğer telefondan gecirdiklerim hala düz numara olarak çıkıyor. Diğer telefondaki numaralar +90 5xx olarak geçmiş fakat biri arayınca numarası 05xx olarak çıkıyor sorun bundan kaynaklı diye düşünüyorum fakat çözüm...
  2. kemal895

Yardım Arayanların kimlikleri gorunmuyor

Merhaba, 10S i henüz yeni aldım. Note 8 pro dan tüm rehberimi geçirdim ve kişiler de görebiliyorum. Fakat arayanların kimlikleri sanki kayıtlı değilmiş gibi sadece numara olarak çıkıyor. Note 8 pro da xiaominin kendi kişiler ve mesajlar uygulaması vardı şuanda bu telefonda Google uygulamaları...
  3. kemal895

Yardım IMEI Süresi bitti bootloader açamıyorum

Telefon numaranızı özelden atarsanız ulaşmak isterim.
  4. kemal895

Yardım IMEI Süresi bitti bootloader açamıyorum

Merhaba, elimdeki X3 NFC'ye imei atmak istiyorum fakat süresi bitmiş dolayısıyla 2 hat kullanımı da kapalı. Bootloader için de mobil veriden hesap eklemek gerekiyor fakat simler kapalı olduğu için ekleyemiyorum. Ne yapmalıyım?
  5. kemal895

Soru Bootloader ile ilgili bir soru

L1 sertifikasının çözümü için ne yapmamı önerirsiniz? Böyle güzel bir cihazda HD olarak netflix izleyememek üzücü gerçekten.
  6. kemal895

Soru Bootloader ile ilgili bir soru

Merhaba yeni android 10 güncellemesi geldi. Fakat telefonumda imei var ve bootloader açıkken bildiğiniz gibi sertifika her türlü L3 oluyor. Bootloader kilidini kapatmak istiyorum fakat telefonum orjinalinde çin modeli ve şuan orjinal global rom kurulu. Bootloaderi kapatırsam this miui version...
  7. kemal895

Soru Güncelleme Gelicek mi ?

Bootloader kilidim açık ve IMEI atılan bir telefon kullanıyorum dediğiniz şekilde rom değişir isem atılan IMEI gider mi?
  8. kemal895

Yardım Redmi Note 8 Pro Unlock Edemiyorum

Henüz bir sonuç yok bilgilendireceğim.
  9. kemal895

Kilit kapalıyken sadece Official romlar atılabiliyormuş, bir deneyeceğim birazdan.
  10. kemal895

Maalesef wipe atmama rağmen olmadı. Bootloader kapalı iken herhangi bir romu telefonuma yükleyebilir miyim? MiFlashTool ile
  11. kemal895

Program telefonumu görmüyor hocam USB Debugging ile alakalı sanırım fakat zaten telefona ulaşamamaktayım açamıyorum o yüzden
  12. kemal895

Evet hocam ulaşabiliyorum nasıl yapacağım acaba tam bir talimat verir misiniz?
  13. kemal895

Merhaba arkadaşlar telefonuma android 10 yüklemiştim güncelleme paketi ile telefon içinden daha sonra L1 sertifikası için telefonumun bootloader kilidini kapatmamı söylediler ve birkaç yönerge verdiler. Fastboot oem lock komutu ile telefonumun bootloader kilidini kapattım fakat şuan "this miui...
  14. kemal895

Rehber Netflix Cihazınızla Uyumlu Değil Hatası için Son Sürüm APK Yükleme Rehberi!

android 10 da düzeltildi diye söyleniyordu :( daha ota olarak bile yayınlanmadı güncelleme ki bundan sonrakiler ne zaman gelir Allah bilir Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. kemal895

Rehber Netflix Cihazınızla Uyumlu Değil Hatası için Son Sürüm APK Yükleme Rehberi!

Telefonum global roma sahip aldığımdan beri hiç değişmedim android 10 güncelleme paketini manuel telefonun için atıp güncelledim. Fakat android 10 kullanmama rağmen hala L3 sertifikası görünüyor bu nasıl çözülebilir?
Üst Alt