Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, 10S i henüz yeni aldım. Note 8 pro dan tüm rehberimi geçirdim ve kişiler de görebiliyorum. Fakat arayanların kimlikleri sanki kayıtlı değilmiş gibi sadece numara olarak çıkıyor. Note 8 pro da xiaominin kendi kişiler ve mesajlar uygulaması vardı şuanda bu telefonda Google uygulamaları...
Merhaba, elimdeki X3 NFC'ye imei atmak istiyorum fakat süresi bitmiş dolayısıyla 2 hat kullanımı da kapalı. Bootloader için de mobil veriden hesap eklemek gerekiyor fakat simler kapalı olduğu için ekleyemiyorum. Ne yapmalıyım?
Merhaba yeni android 10 güncellemesi geldi. Fakat telefonumda imei var ve bootloader açıkken bildiğiniz gibi sertifika her türlü L3 oluyor. Bootloader kilidini kapatmak istiyorum fakat telefonum orjinalinde çin modeli ve şuan orjinal global rom kurulu. Bootloaderi kapatırsam this miui version...
Merhaba arkadaşlar telefonuma android 10 yüklemiştim güncelleme paketi ile telefon içinden daha sonra L1 sertifikası için telefonumun bootloader kilidini kapatmamı söylediler ve birkaç yönerge verdiler. Fastboot oem lock komutu ile telefonumun bootloader kilidini kapattım fakat şuan "this miui...
Merhaba cihazım global sürüm ve geçen gün güncelleme paketi ile telefonu android 10 a yükselttim (telefon içinden indirdiğim paketi seçerek) fakat düzelmiş olduğu söylenen l1 sertifikası hala l3 olarak görünmekte cihaz modelim M1906G7E bunun bir çözümü var mı? ayrıca play store den Netflix...
Arkadaşlar çoğu yerde aradım bu soruların cevaplarını. Hiçbir yerde liste şeklinde ne özelliği var ne özelliği yok göremedim. Rom olduğunu biliyorum fakat benim Note 8 Pro cihazıma ne katabilir? Ayrıca yüklenmeli midir?
Merhaba arkadaşlar, telefonuma ANXCamera kurmayı düşünüyorum nihayetinde 4K 60FPS'de EIS bile sağlayabiliyor. Stok kameradan daha alt bir fotoğraf kalitesi sunar mı? Ayrıca silmek istesem nasıl sileceğim ANXCamera modülünü?
Merhabalar, yakın zamanda Note 8 Pro almayı düşünüyorum. Pek fazla oyun oynayan biri değilim geceleri 1 saat civarı oynuyorum oynamıyorum günlük işlerim ve kamerası için tercih edeceğim bir model oldu bu. Sizce benim için yeterli mi? Ayrıca güncelleme konusunda nasıl ne aralıkla güncelleme...