kcellat kullanıcısının son içeriği

1. kcellat

Yardım sistem uygulamaları güncelleme sorunu

MIUI 14 sıfır kurulum olduğu için tabiki uygulama güncellemeleri geliyor. Aynı şekilde Hyper OS için de. "Güncellemek için uğraşmayın" demek sorunu çözen bir yaklaşım değil :)
  2. kcellat

EU rom. Hyper OS yüklüydü, İşin içinden çıkamayınca Mflash ile tertemiz en son official CN romu kurdum. Bütün güncellemeler çalışıyordu (getapps ile). Daha sonra TWRP yükleyip, EU rom flashladım (MIUI14) ve yine sistem uygulamalarını güncellemiyor (ne playstore ne de getapps ile). bi şekilde...
  3. kcellat

Şuan Hyper OS 1.0.8 kullanıyorum, HyperOS'a geçtikten sonra sistem uygulamalarını güncelleyememeye başladım (Mi Gallery, Mi Music, Xiaomi service framework.. gibi) Getapps ile denedim olmuyor, system app updater ile olmuyor, hatta google play store mi music yada browser güncellemesini görüyor...
  4. kcellat

Çözüldü SIM kart/şebeke sorunu

Sim kart değişikliği yada numara taşıma yaptıysanız, bir kaç gün içinde kendiliğinden düzelecektir.
  5. kcellat

hattı yeni taşıma yaptıysanız, belirli bi süre geçince düzeliyor, rom değişimi yapmaya gerek kalmadan. Xiaominin ilginçlikleri :)
  6. kcellat

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

O sertifikaya test için gönderdikleri ürün ile piyasa sürülen versiyon farklı bile olabilir. Seri üretimde daha dandik malzeme kullanmış olabilirler. Bi şekilde bi yerinden su alıyor (mikrofon, sim kart yuvası ve her neresiyse bilmiyorum). Suda kullanmak için kılıflar var, en güvenlisi bu.
  7. kcellat

Yardım Mi 11 ultra direnç ile kayıt

Benim tavsiyem asla telefonu havuzda kullanmayın. aynı hataya düşenlerin (ben de dahil) telefonları su aldı, kamerada su buharı vb problemler oldu. Forumda da var örnekleri. Cihaz açılmasa bile Mi 11 Ultra'nın su geçirmezlik sertifikası pek işe yaramıyor. yabancı forumlarda da kesinlikle su...
  8. kcellat

Çözüldü 2. Vodafone Sim Kart Şebeke almıyor

Şimdi DM'den yazmıştım. Aslında ROM veya fabrika ayarlarına döndürmeden ziyade. Belirli bir süre geçince düzeliyor. Şimdi tekrar endonezya roma dönsen de çalışacaktır...
  9. kcellat

en son mesajımda çözümü yazmıştım. Bazı arkadaşlar her seferinde resmi kayıtlı olduğunu söylediğim halde hala direnç diye inat etmiş :)))
  10. kcellat

Yardım Mi11 Ultra Ekran Süresi Az(Rom tavsiyesi)

kendim kullanamakla birlikte, telegram gruplarındaki kullanıcılar, aosp romlarda ekran ve batarya süresinin oldukça arttığını yazıyordu kullanıcılar. Yanlış hatırlamıyorsam project 404 en iyi batarya performansına ve akıcılığa sahipti. Ancak AOSP romlarda arka ekran çalışmıyor (hala...
  11. kcellat

Soru Mi 11 Ultra Su Sonrası Buğulu Kamera

aynı sorun bende de olmuştu, akşamdan simkart yuvasını çıkarıp dik bi şekilde bıraktım. Bu sayede içindeki su kaçacak bir yer bularak kurudu. Sim kart yuvasını çıkarıp pirince d yatırabilirsiniz, daha garamti olur. Su kaçtı diye cihazı açtırmak demek IP68e tamamen veda etmek demek. Açılan cihaz...
  12. kcellat

Çözüldü Mi 11 ultra mobil bankacılık hatası

Keşke boştan yere bu kadar yazmak yerine konunun içeriğine baksaydınız, sorunun orjinal romda, rootsuz, bootloader kapalıyken de olduğunu görürdünüz. Evet, sorun yok (TEB'de). Akbank kullanmıyorum. Arka ekran kapalıyken CepteTEB kurulumunu gerçekleştirdim. Giriş yaptım ve arka ekranı geri...
  13. kcellat

Neredeyse 1 yıldır TEB'e giremiyordum. Önceden de yazdığım gibi denemediğim şey kalmamıştı. Ancak sorun, sadece arka ekranı kapatmamla birlikte çözüldü 🤣 şaka gibi! Çözümü bulan, öneren arkadaşa teşekkürler 👍
  14. kcellat

hala çözüm yok :)
  15. kcellat

Yardım Dokunmatik bozuk

evet aynı şekilde huawei p20 pro kullanırken, denizde su altı çekimleri yapardık bana mısın demezdi :) Xiaomi muslukta belki yıkanabilir ama suyun içine asla sokulmamalı...
Üst Alt