KBT kullanıcısının son içeriği

1. K

Yardım EURom 12.0.4 Şarj Sıkıntısı / Android Sistemi

Selamlar arkadaşlar, MIUI 12 ile birlikte, Android Sistemi çok aşırı şarj tüketmeye başladı. Telefonda oyun oynamam, günlük ortalama kısa kısa olarak toplamda 1 saat telefon görüşmesi ve genel sosyal medya kullanımım var, sabah ve akşamda toplamda 1.5 saat Bluetooth kulaklık bağlı, ancak ekran...
  2. K

Soru Miui 11 Android 10 Geçiş Sorusu

Şuanda 11 stabildeyim. Ama android 9. Bu stabilde android 10 geldiğinde ben yine sıfırlayacsk mıyım telefonu twrpden kurarken?
  3. K

Ama ilk yüklediğimde haftalık betaları, sürüm android 10 olmuştu. Format/data işlemi yapmadan beta sürümleri yüklemiştim. Kafamı karıştırdı çok.
  4. K

Merhabalar, Bir sorum olacak. Miui 10 kullanıyordum, miui 11 haftalık beta kurdum twrp üzerinden xiaomi eu roomu. Gayet güzel kullanıyordum. Sonra baktım miui 11 stabil çıkmış, onu kurayım dedim ama sanırım android sürümü 9 olduğu için onun, telefon açılmadı. Twrpden formatlayıp düzelttim...
  5. K

Mod Mi 9T/Redmi K20 MIUI 10 Mimoji Kamera

Hoıcam çok teşekkür ederim, sorun çözüldü. Bir an için korkmuştum formatla vs uğraşacaz diye. iphonedan xiaomiye geçtim, mimojiyi kullanamamak bir dert olmuştu içimde, umarım işleriniz rast giderde miui 11 içinde mimoji görürüz :) Tekrardan sağolun, hayırlı akşamlar.
  6. K

xiaomi.eu adresinden miui 11'i yeniden yüklesem sorun düzelir mi? veya miui 10'un son sürümünü indirsem ve 11'in üstüne onu kursam, kamera geri açılır mı?
  7. K

Ah be bunu hiç bilmiyodum :( Çalışmanız ne zaman biter hocam? Çünkü hem romu yüklemeyi pek bilmiyorum, hemde o kadar şeyin silinmesi yeniden yüklenmesi çok zor geliyor. Kamerayı eski haline getirmenin bir başka imkanı yok mu?
  8. K

Selamlar, Eu room miui 11 var, yükledim. Kamerayı açtığımda kamera durmaya devam ediyor hatası aloyorım ve kamera açılmıyor. Neden böyle oldu, nasıl geri alabilirim? 1570380541 Selamlar, Eu room miui 11 var, yükledim. Kamerayı açtığımda kamera durmaya devam ediyor hatası aloyorım ve kamera...
  9. K

Recovery Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0723 Tek Tuş Yükleme Aracı

Hocam dediklerinizi yaptım, komple baştan kurdum, twrpye girince yine aynı şekilde dosya isimleri rastgele harflerden oluşuyor.
  10. K

Doğru biliyorum ama kaldı burda :( Napıcağımı bilmiyorum ya :(
  11. K

Dediğiniz gibi yaptım hocam, yine aynı. Ama şimdi birde telefonu açmaya çalıştığımda açılmıyor. Redmi yazısı ve unlocked yazısı olan ekranda kalıyor. yahu güncelleme atalım derken iyice bozduk mu :(
  12. K

Merhabalar, Cihazda ekran kilidi yüz kilidi vs yok. O dediğiniz twrp güncellemeyide kapattım, twrpyi güncellemedim yani. Ancal dosyalar yine rastgele harflerde vs :(
  13. K

Arkadaşlar selam, twrpyi kurdum, güncelleme ve magiski twrp üzerinden kurmaya çalışıyorum. Ancak bütün dosyalar saçma sapan rastgele isim ve karakterlerde oluyor. Telefonun sıfırlanmasını istemiyorum. Bunu nasıl çözeceğiz?
  14. K

Yardım Mi9T Twrp Hk.

Allah Allah ya kullanıyodum sorunsuz bir şekilde bende ama bugün telefonu güncelliyim twrp üzerinden derken baktım twrp açılmıyor, neden anlamadım. Neyse artık evde pcye bağlayıp attığınız linkten kurarım. Çok sağolun yardımlarınız için.
  15. K

Yardım Mi9T Twrp Hk.

Sağolun cevap için. Eurom 10.3.14 kullanıyorum. Silinmemesi için ne yapmam lazım? Telefonum, yurt dışı cihazı.
Üst Alt