Soru Miui 11 Android 10 Geçiş Sorusu

• Konbuyu başlatan KBT
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 1K

KBT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi9T
Konular
3
Merhabalar,

Bir sorum olacak. Miui 10 kullanıyordum, miui 11 haftalık beta kurdum twrp üzerinden xiaomi eu roomu. Gayet güzel kullanıyordum. Sonra baktım miui 11 stabil çıkmış, onu kurayım dedim ama sanırım android sürümü 9 olduğu için onun, telefon açılmadı. Twrpden formatlayıp düzelttim telefonu, android 10 için twrp kurup vs.

Şuanda telefonumda miui 11 stabil xiaomi eu room ve android 9 yüklü. İki sorum olacak. Stabile android 10 ne zaman gelir? Ve geldiğinde kursam, telefonda yine açılmama gibi bir durum olur mu?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Merhabalar,

Bir sorum olacak. Miui 10 kullanıyordum, miui 11 haftalık beta kurdum twrp üzerinden xiaomi eu roomu. Gayet güzel kullanıyordum. Sonra baktım miui 11 stabil çıkmış, onu kurayım dedim ama sanırım android sürümü 9 olduğu için onun, telefon açılmadı. Twrpden formatlayıp düzelttim telefonu, android 10 için twrp kurup vs.

Şuanda telefonumda miui 11 stabil xiaomi eu room ve android 9 yüklü. İki sorum olacak. Stabile android 10 ne zaman gelir? Ve geldiğinde kursam, telefonda yine açılmama gibi bir durum olur mu?
Android 10 yüklemek istediğinizde, versiyon yükseltmesi olacağından, Format data şart... Bu ay içinde gelmesi bekleniyor

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

Oyla:

KBT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 10 yüklemek istediğinizde, versiyon yükseltmesi olacağından, Format data şart... Bu ay içinde gelmesi bekleniyor

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk
Ama ilk yüklediğimde haftalık betaları, sürüm android 10 olmuştu. Format/data işlemi yapmadan beta sürümleri yüklemiştim. Kafamı karıştırdı çok.

Oyla:

KBT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi9T
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda 11 stabildeyim. Ama android 9. Bu stabilde android 10 geldiğinde ben yine sıfırlayacsk mıyım telefonu twrpden kurarken?

Oyla:
Üst Alt